Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 102.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• czy mi się wydaje czy już na start jest błąd w podglądzie ?? poprawiali rynek a popsuło się gdzie indziej Średnica: 16.362km (202/314) Temperatura: od -136 °C do -96 °C Pozycja: [5] Punkty: 34.172.413 (Miejsce 5 z 2.189) Punkty honoru: -100.182 chyba w polu "Pozycji" były koordynaty a teraz nas informuje 2 razy o naszym miejscu żebyśmy przypadkiem nie zapomnieli po przeczytaniu Pozycja niżej w Punktach przypomnienie

• to czekamy teraz kto pierwszy wynajdzie błąd i namnoży czegokolwiek a potem 80% uni i ogame będzie chciało tylko sprawdzić czy rzeczywiście ten błąd działa

• DEX KUPIE(Anarki) ZłODZIEJ

Devuriel - - DiD Quasar

ja tam mam takie wrażenie że jak by pobanowali wszystkich oszustów na tym uni to ludzie z top30 byli by momentalnie w top10 ??

• Dopalacz - Prędkości Flot

Devuriel - - Gra

pomysł kiepski bo nie złapiesz już nigdy nikogo na fali- ani nie wyliczysz bo sobie każdy może skrócić druga opcja to nie możesz operować w ogóle flotą bo co, stoję sobie na moonie idę zapalić papierosa a w tym czasie ktoś 10 razy użyje dopalacza i w 1 minutę doleci do mnie a ja nawet nie zdążę dopalić papierosa a floty już nie ma

• no cóż tu można napisać innego prócz gratulacji ładne starcia @Kirov ten Pan z Jokerem w avku to nie był właśnie Amgis który jest na banie?? Tak wywnioskowałem z poprzednich tematów jak się przegadywali

• za kryształ

Devuriel - - Handel Quasar

Witam, jak w temacie, kontakt PW w grze

• Cytat od Starrk: „Hmm, ja mam piętnastki i mam z reguły po 210-220 pól już z terraformerami Mogę wejść do dyskusji? ” mam piętnastki po 270-310 pól z 2-3 poziomami terra hę?

• Cytat od Ergon: „moze to nie byc pusz ... na mnie tez typek polecial wszystkim ... co mial ... ale zawrocil potem ... tacy sie zdażają nie wszyscy sie puszują tak jak koledzy z TOALETY W C Tyski połknął gracza oddamoddambgd oczywiscie poszly zgloszenia z screenami a teraz wisięka na torcie baba voos dostał bana za pusz kontem mr poola wiecie co jest najbardziej chamskie w tym wszystkim że baba voos wyciągnął konto za free od mr poola bo szukał konta dla swojego dobrego kolegi koniec koncow pomal…

• Rework klas

Devuriel - - Gra

no i to by było chyba na tyle- szaraki popisały w temacie i temat można zamknąć najlepiej po cichaczu

• ładny push ładne starcie

• Hmm jako założyciel konta mogę powiedzieć że konto dostał ktoś z Irlandii Aa i oczywiscie graty starcia

• Rework klas

Devuriel - - Gra

Cytat od cokolwiek: „ Cytat od Starrk: „Nowe uniwersa są dla leszczy, którzy nie potrafią nigdzie zostać na dłużej ” To chyba zależy czego oczekujesz od gry. Ja ostatnio gram tylko na nowych i nie chcę zostawać na dłużej. Po prostu największą przyjemność daje mi pierwszy udany lot 1 mt, pierwsza kolonia (która nawet zła - musi zostać, bo nie stać cię na drugiego kolonizatora) itp. Owszem, Odkrywca obecnie zamienił granie na nowych uni w losowanie "Kto dziś dostanie dobrego expa jest w topce" - a…

• Rework klas

Devuriel - - Gra

co tu mogę napisać... podpisuję się pod tym oczywiście- rzeczywiście przeskok między odkrywcą a resztą klas jest kolosalny i wybór tutaj jest łatwy ta gra to teraz tylko puszczanie ekspedycji w kółko i liczyć że wpadną piraci i oczywiście budowa kolejnych lm-ów do większego pzta nic innego na tą chwilę się nie liczy nawet szkoda czasu czasem skanować i slotów na farmingi puszczać bo z ekspy jest prawie szansa że zawsze coś wpadnie....

• graty starcia kolega już odda taniej albo wcale ale zatankowane jest jakby nie patrzeć trochę

• Gratulować to nie będę bo na sojuszniku Ale takim tempem niedługo sami ze sobą będziemy grać a flociarze przemyślą 3 razy czy lecieć na 20k proc czy lepiej na gościa co ma 200kk paliwa bo nie będzie zaraz paliwa na uni z tego co widzę xd

• zysk fajny, wszystko fajnie tylko szkoda że przez Ciebie obrońca poszedł na wieczny urlop pewnie i już czeka na 31 lipca

• Reklama

Devuriel - - Zadawanie pytań

Cytat od Kasia321: „Z informacji jakie otrzymaliśmy wynika, że reklamy zostały wyłączone. ” no to z moich informacji które doświadczam wynika że do 2 dni wstecz reklam nie miałem a od dwóch dni temu wskoczyły na nowo

• graty starcia ale jednak chyba pół flotki dopadłeś tak czy siak powodzenia w realu za pół roku to może na nowym uni zrobią już ranking tylko top100 bo więcej osób nie będzie :xsam też już zdecydowałem że po tym uni już kończe defnitywnie ponad 10 lat to już za długo nie warto dalej grac bo ogame wymiera powoli a administracja nic nie robi... aa sorki przyspieszyli tworzenie nowych uni

• ładne zyski te Twoje pancki robią, graty ;p

• graty starcia [ciach] Moderator Ingolf:Usunięto wypowiedź odnoszącą się do usuniętego posta.