Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 398.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ancymon [P N] & Kromak [P N] & Andre [P N] & Hamer [P N] & Lzk kupie dex [PZWP] vs. Mili [3 X] ~ 369787.52%
Kromak - - Starcia U68
PostNo i spotkalismy sie z Panen Mili w gali;) mile spotkanie. chociaz wyobrazalem sobie je troche inaczej. Powiadaja ze padl gracz z najwyzszej polki, moze i to prawda, lecz znam to glownie z opowiadan naszych przeciwnikow, bo chyba najlepsze lata mial przed poprzednia fuzja? mysle ze to nie mija sie z prawda, bo mili pare razy przez te dwa lata dal powody by temu wierzyc. wiec uklon z mojej strony. Tak po za gra Ancymon z Poziomem mowia ze Mili, prywatnie to spoko gosc, wiec i w tym przypadku zycz…
-
Pozdrawiam PN graty dla kompanow lotu Dnia 03-11-2018 05:00:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kromak [P N] ________________________________________________ Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca Incoming [PZWP] ________________________________________________ Mały transporter 115.490 Duży transporter 6.077 Lekki myśliwiec 17.423 Krążownik 56.676 Okręt wojenny 699 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 22.246 Sonda szpiegowska 2.124 Gwiazda Śmierci 1 Pancerni…
-
Pozdrawiam PN Dnia 01-11-2018 19:16:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kromak [P N] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Kroko [VETO] ________________________________________________ Mały transporter 114.780 Duży transporter 123.291 Lekki myśliwiec 1.045 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kromak [P N] ______________________…
-
Selene [P N] & ABW [PZWP] & Lzk kupie dex [PZWP] & Zolwik128 [PZWP] vs. CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 92782.56%
Kromak - - Starcia U68
PostCos pieknego ogromne gratulacje dla calej ekipy, za solidny % na 3x Dla seleny najwiekszy za determinacje w poszukiwaniu kompanow na szczescie udalo sie zebrac i doleciec Piekne starcie pozdrawiam
-
przeniesienie kont z roczna nieobecnoscia na jakies uni specjalne wydaje sie ciekawa opcja. gdyby np ktos sie uwktywnil, mozna by pisac podania o przejscie na jakis normalny serwer i co jakis czas takich delikwentow przerzucac spowrotem. bylo by wiecej miesca dla aktywnych graczy, co napewno by poprawilo jakosc rozgrywki. pozdro.
-
nie wiem kogo cytujesz, ale to nie cytat z moich wypowiedzi. Co do reszty twojego posta to sie nie bede odnosil, bo za bardzo nie wiem co autor ma na mysli. Chciales zebym sie wzburzyl? Hmm no dobra tyle zrozumialem... ale po co? - pomijajac juz to czy ci sie udalo. Edit: porownanie ci sie udalo bo Tak sobie wymysliles? hehe nie wiem kto poprze Twoja teze:)
-
Ale masz idiotyczne porownania. Mieszac religie z gra z cyferkami. Gratuluje tej tworczosci - rozumiem ze to jakas groteska? W ankiecie o speed flot malo kto by sie na to zdecydowal, a zmieniajac na takie parametry duza ilosc graczy zakonczyla by zabawe. Po za tym takie cos jest znacznie mnie prawdopodobne niz to ze eko podniesione zawita do was i to dosc szybko. Jest troche serwerow z flota x1 a podniesionym tylko eko - wiec jest z kim sie laczyc. Nie sadze by twoj czarny scenariusz zbyt szybko…
-
ale to pretensje do tych co glosowali za x1, GF dal wybor po przez glosowanie. Dostaliscie to co chcieliscie (wiekszosc). Przypominam sobie , ze Art pisal ze w przyszlosci moga parametry i tak uledz zmianie. Jak mam nie ladowac do jednego worka? Za chwile kazdy bedzie chcial miec inywidualnie parametry jakie sobie chce miec. :p
-
Przypominam, ze jak byla dyskusja o eko x5 to temat tego ze w przyszlosci prawdopodobnie beda nam podnosic eko - byl omawiany. Przeciez duzo osob na 68 wlasnie z tego powodu zaglosowala za podniesieniem ekonomi - by nie odstawac od innych uni w przypadku laczenia. Juz wtedy bylo wiadomo ze x1 to juz malo serwerow bylo i ze bedzie problem. My zgodzilismy sie na podniesienie eko jak byla szansa, a wy zdecydowaliscie inaczej. Dlaczego teraz domagacie sie jakichs "specjalnych" dopalaczy? Trzeba bylo…