Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 398.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Kromak - - Starcia U68
Posta ja mysle ze to ty troszke usprawiedliwiasz swoich kolegow. Minusy to nie wszystko. Jest duzo wypowiedzi osob postronnych. Probujesz zakrzywic rzeczywistosc wysmiewajac tekst o minusach. Prawda jest taka ze to st fascynuje tylko wasze kolko wzajemnej adoracji
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Kromak - - Starcia U68
PostTylko ze twoje lapanie za reke w przypadku Yesa to byl stek bzdur, jak w taki sposob lapiesz za reke, to tylko czekac, az i mnie zaczniesz trollowac
-
Kromak - - Starcia U68
PostPrzykro mi trollu, ale teraz juz nie masz mozliwosci pisac bzdur w ST Yesa, bo takowych nie bedzie jak bys zauwazyl bystrzacho, to teraz moj nick widnieje na tym koncie, ktore faktycznie jest narazie odbudowywane wiec zapraszam do trollowania moich przyszlych ST
-
Kromak - - Starcia U68
PostA ja ta akcje uwazam za dno i poki wiekszosc spolecznosci ogame bedzie ja oceniac negatywnie, to jeszcze moge grac w ta gre wolno mi tak myslec. moze sie nie znam na tej grze, tez mi wolno. Dalej bronimy? yhmy broncie ile chcecie pozdro.
-
Kromak - - Starcia U68
PostCytat od Włosiu: „Cytat od Kromak: „cala akcja zostala oceniona negatywnie przez osoby postronne (wiekszosc) - widac po ocenie tematu i wpisach. Placz 3x-ow i ich poplecznikow tego nie zmieni. ” Kromak .... chyba po nocce jesteś Serio wydaje Ci się, że lajkowanie przez Was i innych graczy, którzy rzucali mięsem ma dla nas jakąś wartość? Chłopaki osiągnęły swój cel. Efekt końcowy jest zadowalający. Natomiast zachowanie większości jak to nazwałeś pozostawia wiele do życzenia, dlatego jeśli czujesz…
-
Kromak - - Starcia U68
Postcala akcja zostala oceniona negatywnie przez osoby postronne (wiekszosc) - widac po ocenie tematu i wpisach. Placz 3x-ow i ich poplecznikow tego nie zmieni.
-
Kromak - - Starcia U68
PostCytat od ^Rece ktore lecza^: „Tak sobie czytam ten temat i Czytam i nie mogę wyjść z podziwu jak PN i cała reszta ich zwolenników płacze. Poruszają tutaj jakies pojecie typu moralność. A więc czy ktoś z was z tak wspaniałych ludzi, ustąpił kiedyś kobiecie w ciąży miejsca e mi3jscu publicznym komunikacji czy tez kosciele lub w kolejce w markecie lub szpitalu ?hmm... Czy moralne jest gdy taki yes atakuje tyle razy slabszych graczy ? Mnie nie zezłomował choć próbował... A miał jakieś 4-5 razy więce…
-
wojtekreal & ManNiaK [3 X] & obserwator [BOSS] vs. Yes Man [P N] ~ 281149.87% Top 4 Uni68 & Top 6 OGame.pl
Kromak - - Starcia U68
PostWilku porownanie bardziej na miejscu bylo by gdyby ktos z twojej druzyny cs sabotowal. Mysle ze nie byl bys zachwycony.
-
[P N] Andre & Wisior & Hetevox & Mallory & kajako uni6 vs. [Pac-Man] EncePence ~ 351.168% - top6 ACS OGAME.pl + top3 ACS u68
Kromak - - Starcia U68
Postoj biedny Demon nie moze zniesc ze starcie jego idoli zistalo przyjete z taka krytyka... Zalosne Panie Demonie
-
[P N] Andre & Wisior & Hetevox & Mallory & kajako uni6 vs. [Pac-Man] EncePence ~ 351.168% - top6 ACS OGAME.pl + top3 ACS u68
Kromak - - Starcia U68
Postogromne gratulacje za wylapanie tej okazji zysk genialny wyszedl BFS, ale lepiej BFS niz jakies szemrane taktyki napewno lapek w gore bedzie sporo:] Pozdrawiam i kolejnych takich Odbudowy dla obroncy, bo pacmany jakas klase trzymaja na tym uni -pozytywna;)
-
tak ciap pomoglas tylko yes wtedy nie robil zadnych handli;) wogole juz nie patrzac na przeliczniki. Wszystko poszlo z sojuszu. Mamy gdzies rozpiske kto co ile. Ja sam poslalem 10 mld... i tak przehandlowalem dex, bo w tym czasie komus z veto skublem ponad 2 mld dexu (bylo w st). Bylo kilka handli w soju miedzy soba, bo ktos chcial pomoc a np danego surowca bylo za duzo juz, ale to bylo marginalne. kto chce bedzie wierzyl. Jak nie chcecie mi wierzyc trudno. Wasza sprawa.
-
Kromak - - Starcia U68
Postbylo tak ze panowie atakujacy czytali nawet to co pisalismy na konferencji z fenkiem gdy ustawialismy obrone. Po kilku postach to ewidentnie widac ze czytaliscie nasze rozmowy. A co i jak dalej nie powiem. Wszystko pokopjowane. Teraz tez widze ze u nas byly bledy. Slaby wywiad - to trzeba przyznac. (Bylem troche zajety jak dobrze wiecie bo czytaliscie wszystko co pisalismy) szkoda ze lepiej nie przyjzalem sie temu panu fenkowi. No coz dopieliscie swego, a ze w taki sposob. Historia was osadzi. P…
-
Kromak - - Starcia U68
PostCytat od wilku: „A to dlatego nie wystawił bo ma życie prywatne i prace tylko i wyłącznie, jakbyś nie zauważył Krzychu nie jest zbyt wylewny i dobrze robi bo nie ma sensu udzielanie się na forum, piszesz że inaczej nie potrafimy? Dobre sobie w takim razie jesteśmy na tym samym poziomie, bo wy poza jakimś wyliczeniem raz na rok to potraficie wyskanowac i czekac na godzinę 3 zresztą o czym my mówimy, Hamer podczas seeka pokazałeś skilla pamiętasz? Nawet nie potrafiłeś dobrze speedsimem pokalkulowa…
-
Kromak - - Starcia U68
Postjacy gracze, takie zlomowanie, jacy ludzie, takie metody itd. Jezeli mysleliscie ze to starcie da wam duza satysfakcje, to mysle ze jednak sie pomyliliscie. teraz bedziecie sobie gratkowac i sie usmiechac do siebie, ale mysle ze nie bedzie tej satysfakcji o jaka wam chodzilo. Jest spora rysa na tym starciu i bedzie to wam zapamietane. tak wiec usmiechajcie sie i podnoscie na duchu jak wam sie to fajnie udalo. A kazdy swoje pomysli. pozdro.
-
pozdrawiam PN Dnia 06-03-2019 05:38:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kromak [P N] ________________________________________________ Pancernik 250.000 _________________________________________ Obrońca Almost [PZWP] ________________________________________________ Mały transporter 45.739 Duży transporter 131.825 Lekki myśliwiec 43.142 Ciężki myśliwiec 343 Krążownik 7.102 Okręt wojenny 7.797 Statek kolonizacyjny 6 Recykler 3.470 Sonda szpiegowska 1.762 Bombowiec 32 Niszczyciel 37 G…
-
Pozdrawiam PN Dnia 02-03-2019 01:57:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kromak [P N] ________________________________________________ Mały transporter 160.000 Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca HORTEX [PZWP] ________________________________________________ Duży transporter 7.984 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 82.104 Sonda szpiegowska 75 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 24.088 Lekkie działo laserowe 5.966 Ciężkie działo laserowe 870 Mała powłoka o…
-
pozdrawiam PN Dnia 23-02-2019 05:09:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kromak [P N] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Lekki myśliwiec 2.000.000 _________________________________________ Obrońca macias [COMA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 201 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kromak [P N] ________________________________________________ Pancernik 98.755 ( -1.245 ) Lekki myśliwiec 1.976…
-
pozdrawiam PN Dnia 21-02-2019 17:06:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kromak [P N] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Mały transporter 100.000 Lekki myśliwiec 2.000.000 _________________________________________ Obrońca Godric [UNI] ________________________________________________ Mały transporter 17.000 Duży transporter 76.500 Lekki myśliwiec 23.781 Ciężki myśliwiec 45 Recykler 102 Sonda szpiegowska 4.607 Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 3.465 Wyrzutni…