Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 163.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witajcie Wstawiam tego STeka niewielkiego ale zawsze na + Szkoda mojego opisu jak to sie stalo ze taki pro gracz wyladowal po prawej stronie Jego zaczepki na pw z tego konta jak i z konta top polo doprowadzily do tego ..... i po co to bylo ? A ja nie chcialem tego Dziekuje moim sojusznikom za dostarczenie niezbednego paliwa na lot jak i za towarzystwo w trakcie lotu i za poslanie niezbednej ilosci smieciarek na pozbieranie mojej domniemanej wtopki Pozdrwiam caly sojusz Lamek z RVE jak rowniez zn…
-
Witajcie Jakis czas nie dawalem STeka Wiec czas na kolejny Farming [ciach] zagoscilem w 1 gali kilka lotow na Gracza ponizej i oczywiscie przepaly Szpiegowalem i lecialem i obronca po 20kilku minutach na koncie no ale tym razem sie udalo Moze rutyna zgubila gornika Obronca pogratulowal wyczucia czasu ,bo po zlomie byl na koncie ale za blisko dofarmienie bylo aby mogl znaczaco naprzeszkadzac Pozdrawiam sojusznicze Lamy z RVE jak rowniez znajomych z buddy a teraz RW Dnia 10-02-2019 17:44:58 następ…
-
Witajcie bo dawno mnie tu nie bylo Mialem dzis dac innego Steka ale z marszu wyszedl ten ponizej Obroncy oczywiscie bo sie mu nalezy za odwage Pozdrawiam oczywiscie sojusznicze lamy z RVE i znajomkow z buddy oczywiscie Dnia 06-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DwK [RVE] ________________________________________________ Krążownik 113.526 Okręt wojenny 135.964 Pancernik 72.820 _________________________________________ Obrońca Amadeuszek [SHIN] ________________________…
-
Znalazlem bunkier a widzac ze obronca nie rusza z latajkami wiec postanowilem wpasc do Niego przywitac sie i potancowac Dawno juz nikt nie zamieszczal STeka wiec postanowilem troche rozkrecic atmosfere Oczywiscie pozdrawiam sojusznicze lamy z RVE jak rowniez znajomkow z buddy Dnia 27-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DwK [RVE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 458.246 Ciężki myśliwiec 774 Krążownik 112.262 Okręt wojenny 109.671 Bombow…
-
Na wstepie podziekowania dla Hodowcy Jak ON to okreslil ,,W imie wiekszego dobra ,, Mimo ze dostal juz odemnie lanie odwazyl sie przelamac lody i zwrocic sie o pomoc moze dzieki temu zalatwil sobie immunitet Podstawka sie udala jak widac ponizej na rw Dzieki Legion za wspolny lot Jakby nie Twoje Pancki to nie wiem czy dalbym rade Agresorowi szczere Pozdrawiam Sojusznicze Lamy RVE Dnia 17-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ryba [GT_HP] _______________________________…