Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 392.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Temat umiera Dnia 17-04-2019 05:39:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RozdajeMoony [N - 8] ________________________________________________ Krążownik 244 _________________________________________ Obrońca Renegade Nomad [Z_F] ________________________________________________ Mały transporter 43 Duży transporter 33 Lekki myśliwiec 824 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1 Recykler 14 Sonda szpiegowska 37 Satelita słoneczny 107 Wyrzutnia rakiet 43 Lekkie działo laserowe 67 Działo jonowe 1 M…
-
Wczoraj w nocy niefart lecialem na goscia Jumbo mialo byc ze 120%, patrze na wlot hmm cos sie nie zgadza zlom lezy a ja nie zrobilem starcia ?? Ktos musial leciec rowno ze mna a moje opoznienia spowodowaly to ze ubil pierwszy Biednemu wiatr zawsze w oczy :)) Ale zeby nie bylo powetowalem sobie nad ranem i oto takie cos wpadlo Obrońcy SzO podobno flota wrocila wczesniej niz myslal Pozdrowienia dla buddy i całego sojuszu Nienawiści A no i pozdrawiam bombowa ekipe z Discorda Dnia 16-04-2019 06:06:0…
-
Papcio gratulaszki ladnie to wyszlo ciekaw jestem jaki byl plan obrony czy wgl byl
-
Gratulacje mordeczko o ile to Ty co mysle hehe
-
No Papcio szalejesz :)) gratulacje , juz Cie rozumiem heh
-
Nic dodac nic ujac zapakowal jak swistak w te sreberka
-
Wstawiam w imieniu sojusznika Gratulacje synu zgrzeszyłeś Pozdrowienia dla Nienawistnej 8 ;)) Dnia 11-04-2019 03:07:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Grzechu30 [N - 8] ________________________________________________ Mały transporter 209 Duży transporter 33 Lekki myśliwiec 20 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 200 Okręt wojenny 100 _________________________________________ Obrońca Kruku [G-D] ________________________________________________ Mały transporter 80 Duży transporter 3 Lekk…
-
Gratulacje dla atakujacych ale zeby bombera brac ? on bąki w locie puszcza