Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 392.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje chlopaki fajny % wam wyszedl a faktycznie skanow musial dostac sporo, jak na zlosc w nocy wybralem sie na inne dziewice niz pilnowac swoich
-
#3 mam chorom sondem [SKB] & Viserion [SKB] vs. DeeJay [CAZADOR] ~ 4.35% - TOP 1 ACS (hue hue hue)
PostZa starcie mega gratki za wkupne mega minus nikt nie postawił flaszki
-
Sojusznicy zawiesili wysoko poprzeczke wiec nie moge odstawac zbytnio Pozdrowienia Skurczybyki Dnia 02-07-2019 09:39:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RozdajeMoony [SKB] ________________________________________________ Krążownik 25 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Procurator Corvus [BLDR] ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 4 Lekki myśliwiec 18 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 1 Recykler 4 Sonda sz…
-
Cytat od xfenix: „Człowiek spocony ale nie od temperatury tylko ze względu na sąsiada który ma chcicę na darmowe surowce (i cały czas czerwony podgląd) A serio to taki powrót z prehistorii.Nie sądziłem że po tylu latach jeszcze będę grał ale nałóg powrócił. Porównują to co kiedyś działo się po starcie uni to teraz straszna posucha na forum... ” Ciekawe kto jest tym niedobrym sasiadem :). Ja tam zawsze lubialem na forum troche spamu a teraz to jak na stypie
-
Witam ponownie, takie coś wpadło na obiad SzO obrońcy i utrzymania sojuszu bo coś widzę sypko Pozdrawiam wszystkich Skurczybyków i znajomych Dnia 01-07-2019 12:50:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RozdajeMoony [SKB] ________________________________________________ Krążownik 23 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Deliszyn [BLDR] ________________________________________________ Mały transporter 20 Lekki myśliwiec 35 Ciężki myśliwiec 18 Sonda szpie…