Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 397.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Adanio :>
PostCytat od Ruda: „Dobry Siemka Plany na wakacje? Czy już może po wakacjach? Wakacje będą jesienią kiedy jest najlepsza pogoda do połażenia w górach Jaki serial mógłbyś z czystym sumieniem mi polecić? Bardzo wiele, ale moje 3 ulubione które z czystym sumieniem mogę polecić to: Przyjaciele, Big Bang Theory i Supernatural Umiesz pływać? Umiem i uwielbiam Rower czy rolki? Zdecydowanie rower Ciao! Strzałeczka ”
-
PostCytat od Ingolf: „Hejo, Elo Piłeś mrożoną kawę? Piłem i bardzo lubię z karmelem Jak radzisz sobie z upałami? Zimny prysznic kilka razy dziennie jest ideolo Czy masz problemy ze spaniem xd? Ja nie, ale sąsiedzi już pewnie tak, bo chrapię jak rozrusznik od jelcza ”
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=hhQYwEr9gi4[/url]
-
PostCytat od Ingolf: „Bry Elo Planujesz wyjechać gdzieś na wakacje? Może jesienią w góry połazić Spałeś kiedyś pod namiotem? Spałem i bardzo lubię biwaki nad wodą Namiot, czy hotel? Może coś pomiędzy i domek drewniany w lesie nad jeziorkiem Blokada stała, czy czasowa? Najlepiej żadna Do później! Strzałeczka ”
-
Skojarzenia v. 0.3
PostMiodek
-
Skojarzenia v. 0.3
PostTygrysek
-
Skojarzenia v. 0.3
PostZonk
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=s8Px2LI2Frs[/url]
-
Skojarzenia v. 0.3
PostJan Parandowski
-
Skojarzenia v. 0.3
PostZ rosołu niedzielnego
-
Dyskusje na temat
Adanio - - DiD Taurus
PostTaurus ma eko x7 i speed floty x1, więc jeśli chodzi o eko to macie max. Prędkości badań podnieść się nie da bez zmniejszania eko do chociażby x6, bo musi być ona wielokrotnością tego eko, a max badań to x12. Co do innych parametrów, to zawsze jest potrzebna ankieta, ponieważ głos ma całe uni, a nie każdy może się zgadzać z propozycjami podanymi na forum.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostBrak słodyczy w spiżarce
-
Skojarzenia v. 0.3
PostThe Special One