Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A pomyśleć , że przespałem to no cóż Panowie graty wygrania wojny, top2 acs i topcie na latajki. Trzeba przenieść gdzieś indziej lotke. Obrońcy powodzenia na dobrej stronie mocy. [ciach] Moderator Miikuu:offtop

• Mówiłem? graty i top na kolejne latajki:)

• Spałem. Tak samo jak dużego gonga przespałem:( graty i przetapiaj

• 2 us mialem, szkoda nie bylo leciec Nie tylko ja mam turbo! uwazajcie i sie pilnujcie

• YeahBunny [T R] vs. Espresso [BOSS] ~ 823.17% Dnia 25-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 3.971 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Espresso [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 1.462 Duży transporter 342 Lekki myśliwiec 7.317 Krążownik 287 Okręt wojenny 745 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 1.151 Sonda szpiegowska 950 Pancern…

• Wszczelone miedzy odswiezaniem Obroncy oczywiscie SZO, bo ladnie pogratulowal i mimo turbo mogl wywioslowac dwie fale Pozdro dla T R, buddy i dostawcow paliwa - ratujecie mi tylek Dnia 25-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 3.971 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Espresso [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 1.462 Duży tra…

• Najs, ladnie siadlo Jednak cos tam odbudowales sie Graty i top na kolejne latajki, zebym mogl kiedys po wiekszy procent przyleciec!

• Cytat od pol: „Cóż Bunny sobie cel upatrzył ale nie mógł upolować,koniec końców złom i tak u niego.heh Bunny zdradź sekret jak ciężko i ile czasu trzeba pracować na ” szczerze mówiąc to nie widziałem floty obrońcy nawet. Akurat przeglądałem stary i zobaczyłem jak do góry coś mocno poszło w straconych, lokalizacja gdzie, tp i lot. Proponuję zaopatrzyć się w ciul dt albo rakow bo musiałem 10 rzeczy włączać żeby pomieścić sure, a do tego 2 tygodnie spania po 3-4h

• dobrze że napisałeś bo Tobie bym też złom zawinal xD

• Trzeba było ciężej pracować żeby mieć teraz turbo raki jak ja, albo wysłać wcześniej je... Lub, po prostu nie zajmować w moich okolicach. Dla obrońcy SZO pewnie nie będzie bo pokazywał planetki, to dla zgrywuska:) 5kk mety na otarcie łez zostało:)

• Dzieki za dedy! Kto by pomysla, ze raki przez gale beda szybsze Obiecuje, ze nie prze... na glupoty tych 80kk Przetopu, a Kociakowi hmm szo jak bedzie

• Wystawie bo ten len nie jak zawsze zamula Od niego: Bunny dzieki za recki, pozdro T R. NuN MNS Dnia 25-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Krążownik 4.751 Okręt wojenny 3.534 Pancernik 2.173 _________________________________________ Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca MareckiGWA [LHiP] ____________…

• Dzieki Kubanczyk za cynk W sumie widzialem flotke godzine wczesniej, ale nie mialem czasu pilnowac. Pozdro dla T R, buddy, znajomych i dostawcow paliwa Posprzatane PZ szybciej niz dofarm dolecial Dnia 24-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.059 Pancernik 3.830 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Dziurkaczek [POPiS] ________________________________________…

• Kupie paliwo

Bunny - - Handel Fenrir

up

• KUPIE PALIWO Cytat od Marzipan: „podziękować za ciągłe aktywki dla jebkrólika ” Jebkrolik juz nie bedzie robil aktywek Trzeba gonic we flocie! Pozdrawiam T R, buddy i znajomych Dnia 24-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Krążownik 5.596 Okręt wojenny 3.175 Pancernik 3.876 _________________________________________ Obrońca Marcepan ________________________________________________ Mały transporter 643 Duży…

• Top 10 Starć Fenrir

Bunny - - Starcia Fenrir

YeahBunny [T R] vs. NYGUS [LHiP] ~ 4001.51% TOP5 SOLO

• 2 minetki do kolejnej porcji złomu brakło przetapiaj i puchnij! obrońcy szo

• Cytat od MiśHaribo: „Cytat od Pan Szmata: „Dobra ale kto znów zezłomował emR3?! :)))))))))))))))))) ” Yy ja:P Gratulacje Królik Pisałem na pw co było powodem Zlomu Odbudowy nie będzie Życzę Tobie szybkiego przetopu ” Eee to w sumie Wy wygraliscie fajnie, że masz takie podejście i życzę Wam wszystkiego dobrego! Na emR3 lecialem przez gale ale się zalogowal xD

• YeahBunny [T R] vs. Chancellor Saturn [Nco] ~ 259.15% Dnia 23-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca Chancellor Saturn [Nco] ________________________________________________ Duży transporter 1.165 Lekki myśliwiec 5.753 Statek kolonizacyjny 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor YeahBunny [T R] ______________________…

• KUPIE PALIWO! Na Wstepie pozdrawiam ziomeczkow z TTG, ktorzy chyba jeszcze wiosluja zlom (2116) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 42.320.000. Na polu zniszczeń [2:211:9] znajduje się 108.389.200 jednostek metalu i 29.963.300 jednostek kryształu. Flota odzyskała 21.160.000 jednostek metalu i 21.160.000 jednostek kryształu. (885) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 17.700.000. Na polu zniszczeń [2:211:9] znajduje się 87.229.200 jednostek metalu i 8.803.300 jednostek kryształu. Flota odzy…