Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od turysta: „gratulacje, jeszcze jeden zalegly egzorcyzm czeka na dojscie do skutku poki krolika nie ma zbiorki zlomu powinny byc nieco pewniejsze ” Eee tam mu bym raki pożyczył:) już ostatnio mu pożyczyłem... Zbawca przypomnij mi za tydzień, że ten 1k reka mam Ci odesłać jak obiecałem bo zapomnę xD graty starcia i przetapiaj.
-
[T R] czyli Yoshimoto & YeahBunny & gikerov vs. glin & guzik27 [SMURFS] ~ 12013.18% TOP 1 ACS
Bunny - - Starcia Fenrir
PostDostalismy cynk, ze flota stoi i robia mu akty. Duzo bylo mozliwych scenariuszy, ale polecielismy. Tak raz.... I ktos u nas dal ciala i musielismy zawrocic wszystko, zrzucic paliwko i lot po dluzszym czasie jeszcze raz Giker: KUPIE DEUTER Wish: Kolejne kupione konto. Pozdrowienia dla TRMNS buddy, znajomych i dostawcow paliwa Ja: ROWNIEZ KUPIE PALIWO!! Pozdro dla T R, buddy, znajomych i dostawcow paliwka :D Do rzeczy: Dnia 07-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshim…
-
Na wstepie pozdrawiam serdecznie wszystkich [ciach] A dalej juz dedykacje dla T R i dostawcow paliwka Dnia 06-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca The end is near [P-M] ________________________________________________ Mały transporter 182 Duży transporter 112 Lekki myśliwiec 334 Ciężki myśliwiec 20 Krążownik 728 Okręt wojenny 1.703 Statek…
-
Kupię metal
Bunny - - Handel Fenrir
PostPolecam tego allegrowicza, szybko i sprawnie. BTW KUPIE DEX
-
[T R] czyli YeahBunny & gikerov & The End Fidel vs. Paczunio [ZAKON] ~ 9640.18% TOP1 ACS
Bunny - - Starcia Fenrir
PostNo to wjechalo. Zaraz urlop i dwa dni odpoczynku. Ale teraz ide spac
-
Cytat od abecaduo: „Niby ledwo ponad prog, ale 140 baniek na plusie solo to jest juz konkretnie zauwazalna wartosc punktowa niektorzy i na duzo wiekszych acsach tyle do pzrodu nie sa przetopu i moze wiecej uwagi na to uni? mnie na jednym jest ciezko a tu widze starcia na dwoch dosc regularne ” Chyba nie do konca 140kk 1.5k raka u mnie
-
Top 10 Starć Fenrir
Bunny - - Starcia Fenrir
PostMozna dodac Dwa ST ACS do topki: board.pl.ogame.gameforge.com/i…wZBydgoszczy-SMURFS-6766/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8618747#post8618747 Mozna rowniez zupdatowac TOP 1 SOLO i przywrocic tam ST Szkodnika - ban Szkodnika nie ma nic wspolnego ze starciem na Panie Niszczarce. Jezeli prowadzacy temat nie bedzie mial na to ochoty to poprosze o interwencje @Miikuu
-
YeahBunny [T R] & The End Fidel [T R] & Yoshimoto [T R] vs. WieslawZBydgoszczy [SMURFS] ~ 6766.09%
Bunny - - Starcia Fenrir
PostTroche nerwow, bo kilka osob sie palilo tam. Dziwne aktywki na innych galach ale... Ale siadlo i to z calkiem zacnym zyskiem bo po 200 baniek dla kazdego. A balem sie, ze znowu bede musial marudzic jak to przepalilem 10kk paliwa i nic nie weszlo Dzieki Panowie za lot, oby wiecej takich. Czekam na screeny z ticketami
-
Killuminati [WIAARA] & nightm4r3 [WIAARA] & Cichy_Buch [WIAARA] & Pan Szmata [WIAARA] vs. Zadziorny [ST_GW] ~ 2097.69%
Bunny - - Starcia Fenrir
PostOj oj, gdybym nie koczowal na 1g tak dlugo to bym pewnie ogarnal co tam leci Zlom pozbierany przez Was, wiec zloze gratulacje SZO tez Wam sie przyda
-
No to w sumie ja tam nie wiem sie stalo. Dostalem info na disco, zapro i dopiero teraz zobaczylem RW Dzieki Rosol za cynk, szkoda ze tez nie mogles leciec. Yoshimoto dzieki za zapro, bo chociaz moge ST robic na doczepke xD Dnia 01-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yoshimoto [T R] ________________________________________________ Mały transporter 15.159 Lekki myśliwiec 16.686 Krążownik 4.209 Okręt wojenny 3.449 Pancernik 2.142 Sonda szpiegowska 3 ____________________…