Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[T R] Szutruk-Nahhunte vs. straight ahead [SMURFS] ~ 1236.19% - czysciutko
Bunny - - Starcia Fenrir
PostO prosze kolejny niebieski karzelek spakowany w recki Jeszcze troche i gargamel nie bedzie mial co lapac
-
Dnia 30-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor FeedMe [SnS] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Wojtek70 [Revolt] ________________________________________________ Duży transporter 26.466 Gwiazda Śmierci 1 Lekkie działo laserowe 50 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor FeedMe [SnS] ________________________________________________ Pancernik 14.…
-
Cytat od Mordi: „Cytat od Bunny: „Widzę, że baty dostaje i tutaj co uni Bossy chcą dominować... widać jak dominują ” No i dominują. I nie zmienisz tego, randomowy puszerku :-)https://gyazo.com/265dae546bc50d992bc1b9da473b31d2 ” na Fenrir było podobnie. No tak zapomniałem, że byliście moimi push kontami. Lucyfer 4x w reckach u mnie, Ty raz. Jeszcze raz graty dla atakującego, A obrońcy startu na nowej uni
-
TTG Presents Top1 ACS WOJNA SpartanikusTTG & Engineer Vela & Ilusioon & Cichy_Buch & Amazing Grace vel Dominikus vs. gikerov [T R] ~ 55691.95%
Bunny - - Starcia Fenrir
PostOj giker znowu Ci się w nocy przysnelo? No cóż, widziałem na disco że paczuszki prawie gotowe dla Ciebie więc szybko wstaniesz na nogi. Śmieszy mnie tylko ta przewaga flotowa jaką macie xD w 5tke i do czysta nie ubili . Kto teraz Malinioka będzie gonił z puszkami? 50k już ma
-
Engineer Vela [WIAARA] vs. Wronek + [T R] czyli mismalinowy, Szutruk-Nahhunte & Gonzo ~ 19821.32%
Bunny - - Starcia Fenrir
PostHaha, fajnie siedzieć z Wami na disco i udzielać się w tym spamie. Chyba częściej jestem na disco niż jak grałem xD. Ciała daliście z rakami, ale i tak 600 baniek na plus, malina też o 1s za wcześnie wysłał xD fajnie widzieć była flotę czekoladowego noska na pz:)
-
Cytat od Pan S: „Cytat od kobuszewski16: „marys ty nie grasz to jak odbierzemy graty starcia ” Odbierze napewno tylko prosze zagrac bez u wiecej niz 3doby Cytat od Terry: „Cytat od kobuszewski16: „marys ty nie grasz to jak odbierzemy graty starcia ” Kim Ty jesteś pajacu?Graty st, zysk jest, rośnij. Pajacem ” ” jeszcze lamusa kilera topi na prędkości xD
-
Oj, Majsika pushowka w reckach TTD, well oby tyl Cytat od Pan S: „Cytat od Majs: „Osz kurde graty niezly farming oby tak dalej:) ” HEHEHE Majsie zapomniales powiedziec sojusznikowi ze to twoje konto Nowiq 0 przyrostow,o kurla Halyna zapomnialem jakis czas temu jak sie Cieplo robilo to nowiqu mial kilka kk przyrostow w obronie hehehe Nie zapominaj ze jestesmy z Eridanusa i swoje wiemy Nie ogarnoles ze tam wraca fsy?? za duzo kontow? Januszu? Cytat od .Smyk.: „Graty! Nie ma to jak trafić coś po dł…
-
xXx [RVE] & bmw s1000rr hp4 [Spectral] & DwK [RVE] & QrQ [RVE] & Legion [RVE] vs. Terror [ODDAM] ~ 1361424.11%
Bunny - - Starcia Zibal
Post[ciach] Widać było po tym ile stkow ostatnio wstawial i jakie miał chęci do gry. Nie mniej ogromna flotą padła i za to graty. Administrator Forum Toadie:Offtop, wulgaryzm