Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 621-640 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Sprzedam paliwko za metal

Bunny - - Handel Fenrir

Cytat od bocieek: „Jak mi do rana do jutra poczekasz to dam ci 93kk za to. A @Bunny się nie sprzedaje paliwa. ” A z Eko na urlopie tyle mety wyciągniesz? Chyba słabo:) Z resztą mam 900kk, starczy na kilka przepalow

• Sprzedam paliwko za metal

Bunny - - Handel Fenrir

Biere jak dalej aktualne

• Szczerze mowiac, to troche zajelo mi zdjecie tej floty. Wpierw dluga obserwacja obroncy - robil FSy na zbieraj/kolonizuj w usie zamiast na staceje. Pierwsza proba zdjecia kuli - porazka 16gsow padlo, kula dalej stala. Po tygodniu ponowna proba - kolejne 12 gsow padlo kula padla i... Pusto! Po dwoch dniach sciagnalem druga kule w usie a tu na fali piekna flotka Tutaj skromne podziekowania do naszych GO i baranow, ktorzy nie potrafia poradzic sobie z lobby - pilot byl, ale dali blokade atakow i ob…

• O prosze, nawet pozdrowienia mam Widzisz? Juz 2x wiecej niz straciles, grunt to dobrze zmotywowac. Przetapiaj na kolejne latajki i rob fsy xD

• Wczoraj trafilem jedna czesc, miedzy okienkami, wczoraj wieczorem totalne zaskoaczenie. Na fali atak na idlaka na ktorym nic nie bylo na ponad 24h. Zaluje tylko, ze pancerna kulka nie padla bo bylby zysk x10 Dnia 20-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Krążownik 149.829 Okręt wojenny 50.853 _________________________________________ Obrońca President Io [TRUST] __________________________…

• Dnia 19-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000.511 Krążownik 150.027 Okręt wojenny 20.000 _________________________________________ Obrońca President Io [TRUST] ________________________________________________ Mały transporter 711 Lekki myśliwiec 1.070 Ciężki myśliwiec 16 Krążownik 132 Recykler 1 Sonda szpiegowska 92 Bombowiec 70 Satelita słoneczny 463 Gwiazda Śmierci 29 Pancernik 41…

• Dnia 19-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca assan1 [GBA] ________________________________________________ Mały transporter 36 Duży transporter 274 Lekki myśliwiec 999 Krążownik 197 Okręt wojenny 2.101 Recykler 554 Bombowiec 31 Niszczyciel 777 Pancernik 3.440 Wyrzutnia rakiet 1.543 Lekkie działo laserowe 1 Ciężkie działo laserowe 110 ___…

• Backup ataku

Bunny - - Błędy w grze

Z racji tego, ze duzo osob dostaje backup floty z powodu niemozliwosci zalogowania na konto - czy bedzie rowniez backup ataku/pilota + floty, ktora wracala z FSa na fali po moon killu do tego samego stanu jak przed blokada atakow i zawrotka flot. Screen: imgur.com/TG8fB7D

• Lobby nie działa!

Bunny - - Błędy w grze

Nie no fajnie. Ktoś poświęca pół nocy, żeby uwalic komuś kulkę, łapie flotę na skanie, puszcza pilota A tu po 2 godzinach nagle nie ma pilota. No i 1.2kkk zysku poszło się walić, trzeba było dac wczoraj jakieś info na og, że znowu coś [ciach] z lobby i będzie blokada ataków... Moderator kruszynka:Upominam za wulgaryzm

• Flota sama wrocila?

Bunny - - Błędy w grze

Czlowiek kulki sciaga, puszcza piloty a flota wraca i blokada ataku. Ciekawe czy bedzie rekompensata za stracony czas, gsy na niszczenie i zysk z floty co wraca na fali....

• Od dluzszczego czasu nie wrzucam mini ST bo nie widze sensu, ale... Ale tutaj jest co pokazac Jak to sie mowi, krowy, ktore duzo mucza.... Pozdro dla @dziadek barezi jak zawsze pomocny nawet na urlopie, @turysta liczenie Twoja zasluga, wiec gratulacje naleza sie w szczegolnosci Tobie no i @ZDOBYWCA1 dzieki za towarzstwo Do rzeczy: RW nr 1. YeahBunny [T R] vs. zloto i dolary [TTG] ~ 1120% Dnia 18-06-2019 02:12:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ____________________…

• Taki tam farming Dnia 17-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Egon [S T] ________________________________________________ Mały transporter 16.421 Duży transporter 319 Lekki myśliwiec 3.573 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 10.000 Okręt wojenny 4.456 Recykler 2.940 Sonda szpiegowska 94 Niszczyciel 1 Gwiazda Śmierci 1 ___________________________…

• Lamus, znowu to push konto, ile mozna? Cyyyk do plokulatuly! 2/10 bo slabe

• No ładnie siadlo Rosół. Tak jak mówiłem, nie będzie akty po 3 to wejdzie szkoda, że kris z pz znikł ale i to coś na plus i w zniszczonych do góry przetapiaj na ciężkie działa laserowe i 3/10 Tak na zachętę

• Dnia 15-06-2019 04:25:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 81.000 _________________________________________ Obrońca Captain Explorer ________________________________________________ Duży transporter 3.539 Lekki myśliwiec 193 Ciężki myśliwiec 115 Krążownik 259 Okręt wojenny 14 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 95 Sonda szpiegowska 35 Bombowiec 37 Gwiazda Śmierci 20 Pancernik 1.472 ______________________________…

• Az sie wpisze Tak jak pisalem na Fenrir - Freeman jest slaby, bo nawet opozniac atakow nie potrafi Graty obroncy i przetopu

• No jak juz mowilem jestem pod wrazeniem. Dlugo moje TOP1 solo nie bylo TOP1 (Ale zysk i tak mam wiekszy lamusie!). Przetapiaj na latajki i cisniemy z reszta Jeszcze z 3-4flotki padna i moge robic fsa. Przetapiaj na ciezki + krki i raki bo cos ich Ci braklo

• Zeby nie bylo, ze tylko bfsy Tygodniowa obserwacja, zawrotki w randomowych godzinach - nie dalo sie fali klikac 10h Ale jakos sie udalo. 40s sie pomylilem, ale obronca nie odebral Czekam tyulko na starcie Gikera, bo zazdro mocno wjezdza! Dnia 13-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.029.617 Niszczyciel 5.242 Mały transporter 95.000 Krążownik 150.000 Okręt wojenny 47.662 Pancernik 71.023 …

• Cytat od Bejitta: „Graty. PS. Ile taka przyjemność uniesienia ? ” W sumie to poszlo z 25kk paliwka

• Flota znaleziona nawet bez minutek, ciekawe jak dlugo stal. K Z zawsze bardzo dobrze sie pilnowal, wiec jestem ciekaw co sie stalo. Pozdro dla lamusow z T R i dostawcow dexa Dnia 12-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Pancernik 69.138 _________________________________________ Obrońca K Z ________________________________________________ Mały transporter 4.184 Duży transporter 33 Lekk…