Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Astrida [TTG] & jesus will save you [TTG] vs. CaOsI ~ 14076.08% + Astrida [TTG] vs. BarToR [WDA] ~ 3190.39%
Bunny - - Starcia Fenrir
PostA gdzie te 2 pozostale? Pisales, ze maja byc cztery steki a nie dwa. A zapomnialem, oprocz bunkrow i pushu to nie potrafisz nic zrobic. W ramach wyjasnienia: CaOsI - Konto Zdzicha Wiertary, ktore jak kazdy wie bylo w TTG. Kilka razy bez urlopu, zeby nie bylo ze od razu push i w koncu... A Dominikus nie wstawial swojego kolejnego stejka na Jakubie Wendrowyczu - bylego konta psycho well... Zmiencie nazwe soja na TTP - To Tylko Push
-
Dnia 28-06-2019 03:42:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca assan1 [GBA] ________________________________________________ Duży transporter 2.813 Lekki myśliwiec 243 Krążownik 81 Okręt wojenny 910 Recykler 162 Niszczyciel 108 Pancernik 1.951 Wyrzutnia rakiet 198 _________________________________________ Po bitwie... Agresor YeahBunny [T R] ______________…
-
Cytat od .Smyk.: „Chyba niektóre pytania pozostaną bez odpowiedzi.. @Bunny jak już nie masz możliwości obrony, to trzeba odklepać Chyba, że dalej myślisz, że ktoś Ci uwierzy ” A po co komentowac to? Panie Sherlocku? Lubie patrzec, jak ludzie nieudolnie staja sie detektywami, mierza wszystkich innych miara pusherow z wlasnej ekipy. Quantum lata mi kolo wacka razem z Wami Fajnie jest, ze sie zlecieliscie - jest co poczytac
-
Cytat od bocieek: „Dominikus wstawi, ja tam tylko dołączyłem flotę - także bez wycieczek personalnych. Bedę wstawiał też dzisiejsze swoje cztery inne Aha a jak dobicie pushowe konta Whiskaczowej na Q, ochłapy skapnęły także tego przyganiał kocioł garnkowi. Dobrze że zostaliście ich paziami, chociaż Adaś dobry nauczyciel, nauczy Cię synchra ” Dziwnym trafem konto, ktore swego czasu z takim samym nickiem spamowalo Fale jak Giker lapal zawrotke Sparty teraz w Waszych reckach well. Spokojnie rosnijc…
-
Pozdro dla dostawcy wonczas - jak obiecalem tak masz Pozdro tez dla tych co nie wstawili dzisiaj sporego steka - @Dominikus i @bocieek - zlom bylego konta Wiertary z TTG. Dnia 27-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca mpsk2 ________________________________________________ Mały transporter 859 Duży transporter 2.305 Lekki myśliwiec 25.658 Ci…
-
@.Smyk. Czyżbym trafił pushkonto Majsika, że się odzywasz? Pewnie niedługodo końca przetopu, albo jakiś inny orzeszek z TTD. Nie mierz innych miara Majsa i innych pusherow przydupasow. Quantum mnie interesuje tyle co zeszłoroczny śnieg jak Majsik bierze jakiegoś lamusa na konto do pushowania, albo sam loguje za pomocą vpna to niech dopilnuje je Administrator Forum kasai:Upominam za prowokacje i obrazy.
-
Nie wiem co sie tutaj odwalilo. Zalogowal i dal u Dnia 26-06-2019 03:19:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FeedMe [SnS] ________________________________________________ Mały transporter 377.715 Krążownik 84.383 Okręt wojenny 20.947 _________________________________________ Obrońca Hort ________________________________________________ Duży transporter 35.781 Satelita słoneczny 1.007 Wyrzutnia rakiet 10.101 Lekkie działo laserowe 15.551 Ciężkie działo laserowe 10.111 Działo Gaussa …
-
Sprzedam METAL
Bunny - - Handel Fenrir
PostWitam, jak w temacie - sprzedam METAL za cokolwiek. 500-700kk, przelicznik do uzgodnienia. Nick w grze YeahBunny
-
Nie mam pojecia co tu sie odwalilo, ale sprawdzalem dzisiaj staty i Bereit z WIARY mocno spadl 2x. Zastanawiajac sie kto go trafil, okazalo sie, ze zmienil nick na oddam_24062019 i pokasowal kilka planetek. W jednym miejscu byl juz dok po zlomie, a na koncu 5g pokazala sie flotka + surka na kuli. Po skanach kilka zajec w pracy i o dziwo wszedzie minutki weszly i to nawet sporo ich. Do konca lotu (lot przez gale), bylem przekonany, ze jakis bajcik i tytlko przepal + strata czasu. A jednak wpierw …
-
Thanos [UoS] & Miracle [GORNICY] #2 vs. JaJeCzKa ~ 3405.05% - PISZCZELEM W BUNKIER
Bunny - - Starcia Fenrir
PostChyba Thanos ostatnio zloma od Ciebie wylapal, więc dziwny skład atakujących. Szkoda mojego dostawcy dexa, więc SZO!
-
[T R] czyli YeahBunny & Szutruk-Nahhunte & Makaveli vs. Raven [SUICIDE] ~ 7840%
Bunny - - Starcia Fenrir
PostRozkmina z rana dobra. Tickeciki poszly - 2/2 duplikat po kontrze + dok well. Tak to tylko wysylac flote, zeby dostawac kontre - 100% dostania duplikatu floty, zebrania zlomu + dok.
-
[T R] czyli Makaveli, YeahBunny i Szutruk-Nahhunte & Wronek vs. Ilusioon ~ 21498.17%
Bunny - - Starcia Fenrir
PostTen [ciach] mial juz pasc kilka dni temu, ale pancerny moon pokrzyzowal szyki. Co sie odwleklo to nie ucieklo. Krzykacz robiacy FSy na kolonizuj w usie naszej pushowki spakowany Mialo byc solo, ale towarzystwo i pozyczka rakow zdecydowanie podkolorowala to starcie! //obraza //Miikuu