Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 135.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] & SzalonyIwan [S-E] vs. Malack [WINTER] ~ 1 009 756.64%
slimakk - - Hall of Fame
PostMalack wylecial flota z ula i nie robil fsow wiec sie narodzil plan zeby poleciec sie rozbic Liczylismy na lepszy bilans choc nikt nie patrzyl na zysk ale Malack przeklikal 350k recy i PZ zniklo szybciej niz ostatnio xD Do Iwana Pozdrowienia dla znajomych oraz Januszy i Grażyn z Virgo. Od nas podziekowania dla Iwana za pomoc w ogarnieciu akcji i chec rozbicia sie z nami oraz pozdowienia dla wszystkich Znajomych z Libry i Wasatu. Dnia 16-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Ag…
-
Wyskanowane bez akty przez moja kochana Zone szybka kalkulacja i BUMMM Pozdrowienia dla sojusznikow i wszystkich Znajomych Dnia 25-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schan [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca ZAS ________________________________________________ Mały transporter 30.000 Duży transporter 43.000 Lekki myśliwiec 120.000 Ciężki myśliwiec 29.000 Krążownik 10.300 Okręt w…
-
Schan [MAFIA] vs. raper [Nowe IMP] ~ 18 721.54% + Schan [MAFIA] vs. doniu show [NORD] ~ 5 179.94%
slimakk - - Starcia Libra
PostPozdrowienia dla Znajomych, Sojusznikow i mojej Zony Dnia 02-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schan [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca raper [Nowe IMP] ________________________________________________ Duży transporter 6.000 Lekki myśliwiec 41.309 Ciężki myśliwiec 1.104 Krążownik 5.500 Okręt wojenny 9.494 Recykler 7.800 Bombowiec 4.124 Niszczyciel 3.236 Gwiazda Śmierci 52 Panc…
-
Jak to mowia do 3 razy sztuka i za trzecim razem sie udalo 2x przepalilem ale w koncu siadlo Obroncy SZO Pozdrowienia dla wszystkich Znajomych i mojej kochanej Zony Dnia 06-12-2017 10:52:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schan [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca LaFuria [BR HU3] ________________________________________________ Mały transporter 46.909 Duży transporter 13.410 Lekki myśliwiec 20…
-
Takie tam rozbijanie sie Obroncy SZO Pozdrowienia dla wszystkich Znajomych i mojej kochanej zony Dnia 05-12-2017 09:48:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schan [MAFIA] ________________________________________________ Niszczyciel 30.226 Mały transporter 402.221 Lekki myśliwiec 2.579.226 Krążownik 302.816 _________________________________________ Obrońca hirotaro [NORD] ________________________________________________ Mały transporter 300 Duży transporter 515 Lekki myśliwiec 1.000 …
-
Wyskanowane na minutach a ze daleko nie mialem poszla flota i dofarmy a pozniej juz tylko rozkmina czy slac te rece czy czekac az wejdzie troche poszlo jak weszly minuty a reszta poszla juz jak weszlo PZ u mnie bez 310 recy ktore zebral obronca Obronca kulturalnie sie zachowal i pogratulowal jak juz sie obudzil bo jak sam przyznal przysnelo mu sie ZAS zycze Pozdrowienia dla Sojusznikow z Mafi i Warriors z Wasatu oraz dla wszystkich Znajomych i mojej kochanej zonki Dnia 19-11-2017 21:43:42 następ…
-
Avinashi [MAFIA] & Schan [MAFIA] vs. Balagan [D_N] ~ 62 016.6% TOP 5 ACS
slimakk - - Starcia Libra
PostOboje mielismy troche daleko zeby leciec na solo bo jak to zawsze bywa dexu brakowalo wiec kilka kalkulacji sklad ekonomiczny zeby na rece wystarczylo i lecimy Koledze sie przysnelo a jak juz sie obudzil to bylo pozamiatane ale ladnie pogratulowal wiec jak najbardziej zyczymy SZO Pozdrawiamy Sojusznikow i wszystkich Znajomych Dnia 07-11-2017 01:54:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 139.996 Lekki myśliwiec…
-
Solar Sun & obibok [WarriorS] & ramadek4 [WarriorS] & sorro [MNS] & koval [WarriorS] vs. Immortal [BP corp] 419178.78%
slimakk - - Starcia Wasat
PostWielkie graty Panowie ten widok cieszy moje oczy Dzieki za dedy i ciesze sie ze choc recami moglem pomoc Przetapiajcie i zlomujcie dalej to moze i ja sie przylacze nie tylko do zbiorki A to ze nie ma zysku to nie ma najmniejszego znaczenia taki % rekompensuje w 100% ta nie wielka strate [ciach] Moderator Ruda:Obraza
-
Rekordy Uni68
Postslimakkk [BTC] Ekspedycje: Lekki myśliwiec: 547 screenshot.sh/ouVEeA74l1XRQ
-
naszych zagrywek bardzo ciekawe jakie to sa te "nasze zagrywki" moze mi wytlumaczysz skoro wiesz lepiej niz ja nie wiedzialem ze nie mozna skanowac moonow na minutach a pozniej leciec do konca jak ktos perfidnie robi akty ... a co do zgloszenia to pisalem Ci juz ze mozecie zglaszac ja nie widze najmniejszego problemu ach czekalem na placzka i juz placze ale coz innego mozna sie spodziewac po kolesiu ktory siedzi 24/7 a wszystkim pisze ze sa nolifami [ciach] Administrator Forum Toadie:Obraza
-
a to juz chyba wiem od kogo byl przelew u knopersa to tak probujecie sie nas pozbyc nie potraficie normalnie to teraz chcecie zrobic jakas smieszna insynuacje zalosne do Ciebie nic nie mialem i widze ze tez sie pomylilem wzgledem Ciebie ale zycze powodzenia niech pisze cale uni ja nie widze zadnego problemu
-
[ciach] Pozdrowienia dla Znajomych i Sojusznikow oraz buziaki dla mojego Skarba ktory wyskanowal cel a ze miala daleko to musialem sam leciec zeby sie sepy nie zlecialy Obroncy Szo badz powodzenia w RL Dnia 05-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schan [MAFIA] ________________________________________________ Krążownik 90.612 Okręt wojenny 10.200 Pancernik 37.066 Lekki myśliwiec 1.228.396 _________________________________________ Obrońca oddane69 ______________________…
-
Taki tam push Pozdrowienia dla wszystkich Znajomych i mojego skarba Dnia 26-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schan [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 36.486 _________________________________________ Obrońca Calineczka [WINTER] ________________________________________________ Mały transporter 1.761 Duży transporter 16.922 Lekki myśliwiec 15.289 Ciężki myśliwiec 14 Krążownik 2.611 Okręt wojenny 10 Statek kolonizacyjny 16 Recykler 7.31…
-
Winter is Coming [WINTER] 23 267,39% vs. 50 015,32% Mafia Sycylijska [MAFIA] Zakończona
slimakk - - Wojny Libra
PostSchan [MAFIA] vs. Calineczka [WINTER] ~ 5820.61% Dnia 26-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schan [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 36.486 _________________________________________ Obrońca Calineczka [WINTER] ________________________________________________ Mały transporter 1.761 Duży transporter 16.922 Lekki myśliwiec 15.289 Ciężki myśliwiec 14 Krążownik 2.611 Okręt wojenny 10 Statek kolonizacyjny 16 Recykler 7.317 Sonda szpiegowska…
-
Historia raczej krotka. O stojacej flocie info dal Variuss. Szybka kalkulacja, lot i bum Obroncy jeszcze dlugo po starciu nie bylo na koncie chyba sobie ktos zapomnial o pilnowaniu swojej PUSHowki Dzieki Variuss za cynk Pozdrowienia dla Sojusznikow, Wszystkich Znajomych i mojego Skarba Dnia 21-01-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schan [MAFIA] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.248 Pancernik 32.178 _______________________________________…
-
Winter is Coming [WINTER] 23 267,39% vs. 50 015,32% Mafia Sycylijska [MAFIA] Zakończona
slimakk - - Wojny Libra
PostSchan [MAFIA] vs. markus [WINTER] ~ 429.16% Dnia 14-01-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schan [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Krążownik 5.000 Pancernik 666 _________________________________________ Obrońca markus [WINTER] ________________________________________________ Duży transporter 3.690 Statek kolonizacyjny 3 Sonda szpiegowska 438 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 2.004 Lekkie działo laserowe 578 Ciężkie działo …