Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-68 z 68.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Takie małe pożegnanie. Niestety z powodu braku telepów zabrakło czasu na zebranie złomu. I tak wielkiego zysku by nie było ale nie liczyłem że będzie strata . Pozdrawiam cały legion. Dnia 18-08-2017 20:44:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mlody [LEGION] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.000 _________________________________________ Obrońca Kopalnikus [AKO] ________________________________________________ Duży transporter 4.227 Okręt wojenny 96 Rec…
-
Nie ma Aldarisa to trzeba samemu pilnować by poziom gry był utrzymany. Nieodebrany fs. Pozdrawiam cały legion na wszystkich frontach. Dnia 16-07-2017 19:48:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mlody [LEGION] ________________________________________________ Niszczyciel 20.000 _________________________________________ Obrońca chrobe ________________________________________________ Duży transporter 6.000 Lekki myśliwiec 2.000 Krążownik 300 Gwiazda Śmierci 56 Wyrzutnia rakiet 1.383 Mał…
-
Gratulacje wlotu, zysk bardzo ładny. Odpoczywaj co byś większej ochoty na grę nabrał. Jarek ponownie Szo.
-
No i kolejny moon: Dnia 23-06-2017 19:03:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mlody [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter 21.848 Lekki myśliwiec 120.500 Krążownik 10.000 Okręt wojenny 2.000 _________________________________________ Obrońca Abbadon [TAG] ________________________________________________ Duży transporter 11.000 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 346 Niszczyciel 311 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 13.324 Lekkie działo laser…
-
hej, a już myślałem że jestem ostatni. Bigot ty jeszcze grasz ? pamiętam jak mnie w układzie skubnołeś bo człowiek nie wiedział o aces i spowalnianiu floty. Ja po kilku latach wróciłem na Antaresa zrobiłem eko oddałem i tak 2 razy myślałem że odejdę ale powróciłem na eridanusa też eko a teraz antares i trochę flotą gram z urlopu. Zapraszam na Antka mało ludzi jak na starych ale speed daje duże możliwości a i na start pomogę plus ma być łączenie także same plusy. Pamiętam jak latałem kilkoma PC i…