Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 329.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Banshee: „Cytat od wilku86: „wilku oddam ” To oddaj... się organowi sprawiedliwości, brudny kabanosie. Po co psuć innym życie.No chyba, że obrońcy, to wyjdzie na zero, a przynajmniej Ty będziesz uwolniony. Mówię serio. Bo zobacz. Riwer przez te ogejmy żonę stracił. mchl - Tobie z kolei synu życzę szybszego Internetu, żeby Tobie i Twoim kolegom tak Team Viewer nie zamulał. Przeserdecznie pozdrawiam. ” Taka to była żona, że strata jej wyszła mi na dobre wierz mi.... W tym przypadku ogejm …
-
khz [RedBaron] & Reaver [RedBaron] vs. Assustador Oberon [TDO] - Randka w Ciemno 12.288,77% + Śpiący khz
Reaver - - Starcia Uriel
PostCytat od FILU: „Reaver najpierw kop w dupsko za brak dydów dla Miśków a teraz graty nie wiem w jakich podatkach siedziałeś ale chyba w obliczeniu jaki podatek będziesz miał z tego wlotu . Gracisze wspólnej zabawy i do naSTępnego . ” Filu sa dedy dla U68 ;p W tym przypadku podatek to była połowa zysku, czyli 50% czyli dużo, no ale co tam
-
khz [RedBaron] & Reaver [RedBaron] vs. Assustador Oberon [TDO] - Randka w Ciemno 12.288,77% + Śpiący khz
Reaver - - Starcia Uriel
PostCytat od Haku: „Graty Rejver i Ekipa ładne ST. Reaver ciśniesz będziesz top1, masz potencjał bota Dajesz następne ST z dedykacja Piwek to sa ST a nie te Twoje marności po 1k %. ” Na top 1 ogólne to ciężko, bo kisiel twardo trzyma ta pozycję, chyba tylko jakiś budyń by go był w stanie wyprzedzić Ale na top 1 flot z czasem, jak się wszystkim skończą konta do przetopu to wejdę [;
-
Reaver - - Starcia Uriel
PostWitam ponownie Tym razem coś z innej beczki, jako, że średnio u mnie dalej z czasem na grę, siedząc przy prawie podatkowym zadzwonił mi telefon - khz "lecimy na pałę na pustego moona?" 2 razy mnie nie trzeba było przekonywać , zastrzegłem tylko, że ma pilnować lotu bo ja w podatkach teraz siedzę. No gdy zbliżał się wlot dzwonię raz, drugi, piszę na Discord, niestety dostałem taki oto komunikat: Utracono kontakt z twoim khz-tem [x:xxx:xx] 31.01.2018 23:20:24 Od: dowódca floty (Oznacza to, że khz …
-
No chyba wypada napisać o coś od siebie, trochę fartem(jak większość mojego życia) zdobyłem złomiarza, bo do 17 stycznia miałem 10 rw i było zagrożenie, że ta menda @khz mi i to zabierze, tak więc większość moich rw zrobiłem w ostatnie 5 dni Pozdrowienia dla wszystkich uczestniczących, zwłaszcza dla buleona za te skany, to jest mecząca praca, a co nie zapytałem to miałeś coś na lot No i jak Krucjo wspomniał, te nabijanie pkt, by było 5% pod nagrodę było swoistym wyzwaniem Od siebie dodam, że cza…