Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 329.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mi tam się ludzi nie chcę liszyć ;p Jeszcze nie Gz 34 życzeń.

• Ci dostają po 72 dziewice gdy wrócą cali

• To chyba OW przechwycone od Obcych z ekspedycji, a oni zawsze mają lepsze techy

• Zysk miodzio Szkoda, ze dzisiaj zabiegany dzień bo sam bym na to poleciał, no ale na pewno ten złom dobrze spożytkujesz, gz wlotu

• Czytam komenty i czytam, aż zapomniałęm sam się wpisać Mega graty, akcja nieszablonowa i widać efekt Teraz to tylko przetopić i heja banana i jedziemy dalej Agresowa widać zgubiła pewność siebie, zę lot w US to podstawki nie będzie Z RB to nigdy nic nie wiadomo do końca tak naprawdę Gratuluje jeszcze raz bit, wiosna - mega stejk i mega zysk i mega fun

• Z ekspedycji przyleciały oba na raz Aż się zacząłem zastanawiać, czy nie są jakieś mocniejsze tak na serio

• Ja tam tez lubię sobie strzelić tak z 10-20k lm do stoczni, im więcej tym lepiej Nic innego tak na ciężki sprzęt nie pomaga, jak lm Gz 1 ST

• O, widzę nie tylko ja mam CM na tym uniwersum Tylko moich coraz mniej xd Gz, przetapiaj na CM!

• No i jak obiecałem, tak jestem znowu Od wczoraj od rana chodził za mną jakiś złom, tak więc "trochę" poskanowałem, czego efekty już w ST widać, te tutaj to typowa egzekucja Coś zabiegany mam strasznie ten dzień i noc w tym ogejmie dzisiaj Nuta do st: youtube.com/watch?v=Kq4OtRsdXls Dnia 24-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Reaver [RedBaron] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Krążownik 9.973 Pancerny Okręt wojenny 2 Pancernik 2.7…

• Witam znów Coś ostatnio nikt mi nie komentuje moich st, to szybko spadają w dół pod falą komentarzy jaka ostatnio ma miejsce w tym dziale, to nie pozostaje mi nic innego jak spamować st za st Jak to wspomniał Krucjo w dziale wojny, którego chciałem tez pozdrowić w tym rw, my z RB lubimy się rozbijać Nie powiem, byłbym gruuuuubo na minus jakby mi ktoś ten złom zawinął, ale miałem 99% pewności, ze tak się nie stanie. Największy wlot w bunkier na Urielu, do tego solo(bunkier CHYBA top 2 na uniwersu…

• Widzę noc orania bunkrów Ale zwierzaka z 1 gali obok mnie to chyba nikt nie ruszy Gz

• Nawet najmniejszy błąd może kosztować flotę, co tutaj się agresor o tym przekonał xd Gz podstawki.

• Wertun, czy to ty? xd Sprzedaj deuter jak tak Gz wlotu

• Trzeba bunkry orać, zwłaszcza ten top 1 bunkier na 1 gali, który prawdopodobnie gra na bocie, bo co nie spojrzę mt-ki na iderów latają Gz.

• Top 1 na dłuższy czas [; Jeszcze trochę i dobijemy do pięciocyfrówek, ale taka czwórka cieszy bardzo Wszystko an swoim miejscu, przetapiaj na więcej latajek [; Graty.

• ak jak w temacie, proszę podawać swoje typy na najbardziej bezużyteczny budynek/statek/funkcję w grze oraz to jak byście zmienili, co dodali co usuneli, niech się trochę DID ożywi a nie tylko dział wojny Według mnie: Budynek: Elektrownia fuzyjna Statek: Okręt wojenny - tak wiem, pewnie większość wybierze cm, no ale będzie jakieś zróżnicowanie Funkcja - Antymateria brakuje czasów gdzie by mieć kryształ trzeba było go wyfarmić/kupić, no ale za coś servery muszą stać ;p

• No i witam po krótszej przerwie tym razem Obrońca sam się przyczynił do tego złoma nie ma tu co ukrywać, chyba nie wiedział, ze powyżej 500k pkt już nie obowiązuje taktyczny odwrót i nie warto latać z bunkra Nuta do st oddająca moje uczucia co do aktualnej wojny youtube.com/watch?v=fyqXzbSh3Ko[/aligh] Dnia 23-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Reaver [RedBaron] ________________________________________________ Mały transporter 6.400 Ciężki myśliwiec 2.080 Lekki myśli…

• Witam ponownie Tym razem akcja która odbyła się dzięki udziale jednej z pór roku na naszym uniwersum za co dziękuje Obrońca należy chyba do ekipy wioślarzy, bo też złom wiosłował, ostatnio coś zbieram samą metę i jak tu pance robić Nuta do st: youtube.com/watch?v=LdScbH4JD-…=FLFbCWqrbvpDPRqx65tRHI3w Dnia 19-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Reaver [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 11.000 _________________________________________ …

• Cytat od Ratownik999: „Cytat od Reaver: „To tak jakbyś podpisał umowę, a po chwili chciał bez konsekwencji rozwiązać bo czegoś nie wiedziałeś. ” zawsze jest 14 dni na odstąpienie od umowy więc powiedzmy że Gru z tego skorzystał Cytat od Reaver: „Jeżeli próg 100% wam nie odpowiada to radzę poddać wojnę walkowerem. ” Nam własnie ten próg odpowiada więc proponuje wam poddać wojnę walkowerem, bo to wam on nie pasuje. ” Nie nie zawsze jest 14 dni. Gru wiedział na co się godzi(jak nie to po co napisał…

• Cytat od plywak: „Zgodnie z oświadczeniem Fernandeza - osoby posiadającej prawa założyciela sojuszu Minionki oraz potwierdzeniem od moda próg wynosi 100% więc zaakceptuj to w końcu B1TTOR. Mój poprzedni post w tym temacie miał wytłumaczyć zaistniałą sytuację, ale został przez moda usunięty. Oficjalne potwierdzenie warunków wojny miało być zawarte na forum i tak jest. Swoją drogą wiesz co znaczy prywatna wiadomości? Gratulacje Krucjo za kolejny % do wojny, te mniejsze też się przydadzą do ostatec…