Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-33 z 33.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 3
King Rodmos - - Pytania
PostNa 8 pozycji.
-
OKA: Dzień 2
King Rodmos - - Pytania
PostModerator Forum.
-
Dla jednego nagroda jest mała, dla drugiego duża. Wszystko zależy od zarobków. Jeden jest nastolatkiem, który jest zależny od rodziców, drugi jest dorosły i dobrze zarabia. Osobiście należę do drugiej grupy, ale biorę udział w konkursie dla zabawy i żeby się sprawdzić. Dajcie spokój z narzekaniem, bo to wchodzi w krew i potem, nawet nie wiecie kiedy, stajecie się zrzędami. A zrzędów nikt nie lubi. Nikt nie zmusza do udziału w tym konkursie. Więc jeżeli ktoś uważa, że nagroda jest słaba, to nie m…
-
OKA: Dzień 1
King Rodmos - - Pytania
PostOdp. nr 1: 3 października 2002 roku.
-
Tutaj jest temat z listą legalnych dodatków: Tolerowane dodatki dla wersji 7.x.x Nie ma w nim informacji, aby na Mozilli jakiś dodatek był nielegalny, a na Chrome legalny. Jak odinstalowujesz przeglądarkę, to mogą zostawać pliki tymczasowe. W Win7 znajdują się tutaj: C:\Users\Nazwa użytkownika\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cache
-
Czy parametr universum +25 pól tyczy się tylko planety matki? Czy też przy kolonizacji powinienem dodawać +25 pól do maksimum z tabeli podanej w FAQ? - W FAQ: Planety - Kolonizacja nie ma na ten temat informacji.
-
Nick w grze: King Rodmos Serwer: Octans Problem polega na tym, że nie mogę wysłać statku kolonizacyjnego z 4 do 1 galaktyki. Do statku kolonizacyjnego dodaję 4 małe transportery, aby przewiozły surowce na start. Pojawia się komunikat:"Start się nie powiódł. Flot nie może wystartować. Spróbuj później ponownie. 02b76f2816e99.jpg Bład występuje również, gdy chcę wysłać statek kolonizacyjny na 15 planetę w swoim układzie. Mam astrofizykę na 2 poziomie. Problem jest duży, bo chce farmić (i) w 1 galak…
-
Witajcie. Wróciłem do gry po około 10 latach. Gram od wczoraj na serwerze Octans. Problem polega na tym, że nie mogę wysłać statku kolonizacyjnego z 4 do 1 galaktyki. Do statku kolonizacyjnego dodaję 4 małe transportery, aby przewiozły surowce na start. Pojawia się komunikat:"Start się nie powiódł. Flot nie może wystartować. Spróbuj później ponownie. 02b76f2816e99.jpg Mam astrofizykę na 2 poziomie. Problem jest duży, bo chce farmić (i) w 1 galaktyce. Czy to błąd, czy coś robię źle. Jest wiele zm…