Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 176.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
offline88 [POD] & lolstorm [POD] & marx [POD] vs. Pawlicus [IMP] - 195.87%
offline - - Wojny Libra
Post195.87% Dnia 06-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor offline88 [POD] ________________________________________________ Mały transporter 5.739 Lekki myśliwiec 43.504 Krążownik 822 Pancernik 323 _________________________________________ Agresor lolstorm [POD] ________________________________________________ Mały transporter 13.310 Lekki myśliwiec 40.120 Krążownik 782 Okręt wojenny 21 Ciężki myśliwiec 4.737 Bombowiec 14 Niszczyciel 4 ______________________________________…
-
Cytat od Ruda: „Opowiadasz o sytuacjach, które były sto lat temu za dinozaurami gdzie ani ja ani utyty nie gralismy w WIP Takie mam znajomości z GO, że wyzłomowali mi flotę nakładając bana? 129) SOLO; Goku [IRON] vs Ruda [WIP] - 118223,79% TOP 4 SOLO uDraco + PB SOLO Dziękuję za taki znomości :)” Na pewno? #3 : cichyPL i bezet i rufin i utyty [WIP] vs h1jacker [Requiem] - 2487,38% + zbiórka - KONTRA utyty latał z ekipą która była ciągle banowana, szkoda, że nie ma pręgierzy już gdzie wszystko wi…
-
Cytat od Ruda: „Cytat od offline88: „ Nie mówię o sojach tylko o graczach. WIP to pusherzy nie od dziś to wiadomo. A Ruda czy Potato grają w WIP. Jakby tak poszukać dobrze, to jeszcze kilka innych kwiatków się znajdzie.” No, no - ktoś sprawdza nasze kartoteki Na Draco nie wisiałam nigdy za push grając w WIP, nie licząc akcji kiedy za pomocą GO wyzłomowali mi flotę. Obrażasz mnie wytykając, że się pushuje. Skoro od innych w soju wymagam, żeby się nie pushować jak sama mogę to robić? Niestety, dla…
-
Cytat od AmstelL: „Kolega przekłada standardy ze swojego sojuszu na nas i łże jak offline. Pokaż mi jedną osobę, znaną z pushu z innych uni, grającą w WINTER, plebsiku. Pokaż mi jedną osobę zbanowaną za push na Librze w Winter. Starcie czyste w 100%. Żaden GO nic tam nie znajdzie. Wiesz o tym i dlatego już się wycofujesz rakiem, snując spiskowe teorie. Na pocieszenie.... Nie całe uni jest jak Twój sojusz:) My gramy uczciwie. A jeżeli sądzisz, ze jakiś GO czy ktokolwiek, zaryzykowałby push, na 80…
-
Cytat od Starrk: „@up - pomoc obrońcy? Serio, jedyne co byście spowodowali to poderwanie większej ilości zimowych flot WINTER i inne uni? No to niestety cię oświecę mój drogi, że oryginalny WINTER jest tylko na Q i L, reszta to podróby :)” Nie mówię o sojach tylko o graczach. WIP to pusherzy nie od dziś to wiadomo. A Ruda czy Potato grają w WIP. Jakby tak poszukać dobrze, to jeszcze kilka innych kwiatków się znajdzie. Administrator Forum Toadie:Upominam za offtop
-
Cytat od AmstelL: „Aha... Czyli jakaś insomnia z offlinem, czy innym plebsem, chciała się spushwoać na swoim multikoncie, ale ich WINTERY uprzedziły. [ciach] Jeszcze raz GZ, [ciach]” Jak się nie ma merytorycznych argumentów to się wyzywa ludzi od plebsu czy wieśniaków. Fakty są takie, że atak zrobiony z planety gdzie w układzie jest jeden z WINTERÓW. Fakty są takie, że proponowaliśmy pomoc obrońcy, i odmówił. Dodatkowo pisał w bardzo dziwny sposób. Może GO oceni, ale wątpię skoro GO tutaj leciał…
-
offline88 [POD] & lolstorm [POD] vs. rycukox [TSCD] - 1665.52% lot przez galę
offline - - Starcia Libra
PostCytat od Mefist: „Cytat od ^Marx^: „Trochę lamersko, że się nie przebiliście ;d Nie mniej jednak gratsy, coś do przodu, więc na kopalnie będzie ;d” Oooo kogo ja widzę gdzież ty się podziewasz ; ))) Gratulacje offline : ) Fajnie znowu zobaczyć cię w akcji Ale co zrobić gdy nie ma czasu więcej na grę . Teraz pozostały jedynie kopalnie :D” Gra u nas w soju od miesiąca
-
offline88 [POD] & lolstorm [POD] vs. rycukox [TSCD] - 1665.52% lot przez galę
PostLolstorm i ja pozdrawiamy sojusz [POD]. Ja leciałem przez galę, lolstorm miał kilka us i to on znalazł cel. Dnia 23-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor offline88 [POD] ________________________________________________ Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 50.896 Krążownik 875 Pancernik 340 Mały transporter 6.704 _________________________________________ Agresor lolstorm [POD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 55.105 Ciężki myśliwiec 5.352 K…
-
mST nr 1 Dnia 27-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor offline88 [POD] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Lekki myśliwiec 29.000 Krążownik 900 _________________________________________ Obrońca Marcus Cletus [AiD] ________________________________________________ Mały transporter 50 Duży transporter 379 Lekki myśliwiec 440 Ciężki myśliwiec 220 Krążownik 109 Okręt wojenny 49 Recykler 50 Sonda szpiegowska 20 Bombowiec 10 Satelita słonec…
-
wap [BOKS] vs. aks91 & Prowokator [POD] ~ 846.41% , grajtrollu [Elite] vs. aks91 & Prowokator [POD] ~ 1338.32%
PostAle zaszalałeś 2 obrony. Gratulacje i dzięki za linka.