Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje dobry % wyszedł pretapiaj dalej na stateczki i rośnijw siłe
-
Wiem bo grałem tam do konca w BS pod nickiem Voov
-
Cytat od Rafik1986: „Pamietasz Vito czasy u25 i wyniszczajaca do granic mozliwosci wojna BS-NBH ” Ta wojna była najlepszą w jakiej uczestniczyłem, a zarazem ciężkim sprawdzianem umiejętności
-
Cytat od Scofield u9: „Wahałem się między kliknięciem ''lubię'', a ''nie lubię''. Lubię oczywiście za starcie, którego gratuluję. Nie lubię ze względu na decyzję o końcu. Wszystkiego dobrego Panowie. ” Co mogę powiedzieć ostatnio ja i Liquid staliśmy się ograniczeni czasowo, celujemy w nowe uni aby mieć jakieś możliwości lotów. Tutaj trwało to za długo abyśmy mogli podjąć działania.
-
Cytat od Vito C.: „Przypadł mi ten zaszczyt wstawienia tego ST. Jest to ostatni lot tego składu jak i pożegnanie nasze z tym uni. Było kilka prób wspólnego lotu w 3 galach w miarę blisko, od paru dni, udało się dziś. Co do lotu mam pozwolenie na obsmarowanie liquida Z początku mieliśmy zakład że komu spadnie najwięcej statków stawia reszcie kebaba, a graczyk się wyłamał bo miał dodać 110k sond A lot, lot był dyktowany pod Ciekłego bo on ma niszczary tak poleciał że poleciał chyba wszystkim co mi…
-
Cytat od Vito C.: „Te ST dedykuje jednej z najważniejszych osób w sojuszu a zarazem na ziemi Gracjankowi. Pozdrowienia dla Heheszków ” Cytat od Pasta: „Mam dwóch synów. Jeden lat 2 Piotrek i drugi lat 6 Artur. Dziś opowiem wam o jego cechach, zdolnościach. Artura staram się trzymać dość twardo. Uczę go po prostu, by za każdym razem jak tylko coś jest nie tak, to żeby nie płakał, tylko starał się ból przezwyciężyć i zachować spokój. Pewnego razu, jesienią, wracałem z nim z zakupów. Mój syn, jako …
-
Pokaźna liczba kr, graty ST i życze Ci abyś grał dalej, przetapiaj na zabawki i psuj innym gre
-
Gratulacje zielu wyszło zacnie. Zrobiłeś soczystego STejka. Przetapiaj. A koledze dww SZO niech sie odspawa
-
Cytat od Vito C.: „Kolejny lot dla chwały.... obrońca zalogował się i zabrał cały surowiec oraz wyzbierał złom sporo detroidów musiało na to pójść al nie moja sprawa. Trashsim troszkę oszukał ale bywa.. życie ;D Sonda od graczyka po mojej stornie miała załatwić sprawy ale niestety wysłał ta słabszą Pozdrowienia dla Heheszków ” Cytat od Pasta: „Odkąd po raz pierwszy obejrzałem starwars to do dzisiaj się zastanawiam jak to się stało, że siły zbrojne Imperium wywaliły kasę na taki kicz jak maszyny …
-
Cytat od Pasta: „ - (Ukryta treść)Znacie Zbysia? Nie? To szkoda, bo czlowiek jest tak szurniety że aż szkoda go nie znać. Zbysia poznałem w podstawówce, ale doszedł do naszej klasy dopiero w połowie roku. Siedziałem przy stole i coś tam rysowałem. Coś dotknelo mojej nogi. Siedziałem sam przy stole więc to troche dziwne. Patrze pod stół a tam jakiś ziomek, szerszy niż wyższy, cały czerwony na twarzy leży, sapie i gryzie nogę od stołu. I nie taką drewniana czy cos tylko stalową rure. Taką jaką sie…
-
Graczyk [Heheheee] & zielu75 [Heheheee] & Ilusioon [Heheheee] vs Dzik [U-P] 35665.25% TOP 1 ACS
PostCóż mogę powiedzieć podjarałem się tym ST [ciach] Gratulacje panowie, graczy jest tak wspaniały że za każdym razem zabiera wszystkich na acs, ostatnio nawet jak leciał sondom zabrał mnie na ACS Co moge wiecej dodać przetapiajcie na stateczki a graczyk zapewne na kopalnie bo stwierdził że 38lv kopalni metalu zniszczy 154 GS Moderator Neferet:Wypowiedź trochę nie na miejscu
-
Cytat od Ojciec: „Pozdrowienia dla Heheszków i dla fanów Co do ST zostawia wiele do życzenia... Zauważyłem że kolega po 3 w nocy zgasł no to lot, recki leciały o wiele za długo, więc finał jak był taki był ale kto nie ryzykuje ten szampana nie pije, dziś została mi tylko woda. Złom ktoś zebrał. Kto? może się tutaj wypowie St wrzucam z powodu Graczyka aby miał co czytać ” Cytat od Pasta: „Zawsze fascynowała mnie reakcja psa na widok innego psa. Kojarzycie sytuację, kiedy idąc z psem po mieście na…