Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od O.Ch.: „Pozdrowienia dla Pingwinków (Liquid, Graczyk i Rodzina Kurek) i Sojuszników w szczególności dla Zurekiv, który mi towarzyszył podczas lotu oraz dla Nefci i Agawy za dex. Co do ST finezji brak, flota została lekko zapomniana, raz już robiłem podchód ale podczas transportu dexu kolega się zalogował Dla marlamera oczywiście szczere SZO bo zachował się kulturalnie ” Cytat od P: „Sobota wieczorem, wydał mi się trochę dziwny. Umówiliśmy się na drinka w barze. Ponieważ całe popołudnie …
-
Kupie dex
PostTak jak w temacie kupie każda ilośc dexu nick w grze Vito Corleone
-
graty Lady tak dalej mam nadzieje ze w nastepnym ST ubijesz jego całą flote
-
Cytat od Vito C.: „Pozdrawiam wszystkich co chcą być pozdrowieni, dziękuje pingwinom za doping Obrońca kulturalnie podziękował, więc życzę SZO ” Cytat od Pasta: „Będziemy się uczyć troszeczkę o zasadach termodynamiki. Termodynamika nazywa się termodynamika, bo to jest dynamika w której biegasz, więc jak biegasz to się zgrzejesz, bo termo to jest z łaciny, że jest ciepło. Termodynamika to jest taka dziedzina fizyki, w której myślimy o tym żeby sobie pobiegać. I zasada dynamiki jest taka, że jak b…
-
Cytat od Vito C.: „Jeszcze dziś do 12.00 załapałem się na dolny stary próg. Także pozdrawiam tych co chcą być pozdrowieni ” Dnia 21-05-2018 07:04:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stadtholder Viking [NEMESIS] ________________________________________________ Krążownik 60 _________________________________________ Obrońca Drakedog [STAR] ________________________________________________ Duży transporter 4 Lekki myśliwiec 10 Krążownik 9 Recykler 16 Sonda szpiegowska 5 Satelita słonec…
-
Cytat od Vito.C: „Wczoraj próbowałem chyba z 5 razy, rano chciałem kolege lekko przyfarmić i rozwaliłem pare mt bo nagle pojawiła sie cała flota w tym miejscu, od razu recki poszły, czekałem na powrót reszty floty i juz w biegu dogrywałem akcje dlatego taki wynik Pozdrowienia dla pingwinów i dla sojuszu Nemesis ” Cytat od Pasta: „Otwierać 36 piwo czy iść ogarniać panienki ? Wstydzę się ze mogę dużo wypić ale 150 kg masy mięśniowej daje mi taka możliwość comment_T1ixqPjqe41y85ANlGt2AIqgQVWOUAtd,w…
-
Cytat od Duza Mrowka: „Ale moon w prezencie powstal, wiec mimo zloma jest ogromna korzysc dla obroncy. SzO. ” Nie moona w prezencie nie było, to nie z mojej strony został zrobiony
-
gratulacje dobrej obrony przetapiajcie na latajki
-
Cytat od Vito C.: „Pozdrowienia dla @stega @graczyking @Lady Fireball @kuropatwa @Neferet i sojuszników a zarazem wszystkich którzy chcą być pozdrowieni ” Cytat od Pasta: „Ostatnimi czasu zauważyłem, że moja dziewczyna późno wraca z pracy. Gdy ją pytam co tak długo robiła odpowiada, że musiała dłużej zostać, bo mieli zebranie, szkolenie, itp. Gdy pytałem czy przyjechać po nią do pracy, mówiła, że wróci taksówką. W zeszłym miesiącu wziąłem do ręki jej telefon w celu sprawdzenia godziny, a ona rzu…
-
Cytat od Vito C.: „Pierwsze ST pod trakiem sojuszu NEMESIS więc pozdrowienia dla sojuszników i fanów ” Cytat od Pasta: „ "Co tam" to najlepsze rozpoczęcie rozmowy jakie istnieje. Jezu jak mnie denerwuja takie dziewczyny na tinderach badoo i innych portalach co uważają że rozpoczęcie rozmowy od "co tam" jest daremne, nieoryginalne i one gardzą ludźmi którzy tak piszą. Jakbym dostał wiadomość "co tam" to piszę np "leżę" "bo jestem zmęczony " "a co cię tak zmęczyło dziś" no to piszę np że biegałem …
-
Cytat od Vito C.: „Pozdrowienia dla Kowalskiego Szeregowego Morta i Morisa Pasta z dedykacją dla Graczyka ” Cytat od Pasta: „BEZPIECZNIK TOPIKOWY: Ten mały dziad to niedoceniany bohater każdej instalacji elektrycznej. Ratuje tyłek każdej podłączonej do gniazdka rzeczy albo wkręconego w klosz przed niedorozwojem mózgowym jego właściciela. Często zdarza się że jakiś inteligent wpadnie na genialny pomysł: „Czemu by nie podłączyć wszystkich urządzeń w domu do jednego gniazdka. W końcu po co są listw…
-
Cytat od Vito C.: „Pozdrowienia dla moich pingwinów oraz morta i morisa (SZ.P. Kurki) oraz dla sojuszu NEMESIS ” Cytat od Pasta: „ Biedronki mają, ze wszystkich owadów, najbardziej daremny software, jaki istnieje. Serio. Bo taka na ten przykład pszczoła – lata, szuka kwiatów, nawiguje na słońce, zbiera nektar, znosi do gniazda – no skomplikowane. Zresztą – mucha. Mucha też musi wyczuwać woń kupska i padliny, nawigować, szukać pożywienia, złożyć jaja w jakimś dobrym miejscu. Wcale nie takie prost…
-
Ruda
PostGraty Ruda dawaj foty
-
gratulacje panowie ładne. @Scofield u9 zrobiłeś całą robote w tym staciu zrobiłeś