Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
A jaka będzie rekompensata za te dni, w których nie można było na ta osobę głosować? W końcu ktoś popełnił błąd a nawet przepraszam nie usłyszałem, GF i świta forumowa mnie zawiodła
Cytat od kasai: „Cytat od Bad.Whisky: „Ja i pl1 nie chcemy brać w tym udziału. milego wieczoru ” Niestety ale nie można 'nie brać udziału'. Można jedynie nie przyjąć ewentualnej nagrody. ” Czy jakiś super MOD tego wspaniałego forum może odpowiedzieć na pytanie?
Może mi ktoś wytłumaczyć czemu gracza "Muniek" nie ma w ankiecie? Rozumiem że jako ogemowy as ma jakieś chody w GF i nie można go zgłosić? Przecież bierze czynny udział w dyskusjach jako spec od OGame..
Cytat od KapitnChorazyTorpeda: „Cytat od Eomures: „Amfa fatima było i ni ma.. ” Chyba "amba fatima" ale koledze widocznie jedno w głowie siedzi, a na pewno w nosie Fajny komiks. ” Pilnuj lepiej swojego noska, Sprytny Eskimosku Webber jeszcze raz gratki
Ała To moja strata na 20k % to maluszek. Webski gratki, dojechane konkretnie. Czekam na start gównoburzy. Sith odbuduje Obrońcy Szo Amfa fatima było i ni ma..
Aj tam, znów ten sam numer. Muszę pomyślec czy warto dalej w to klikać, graczy coraz mniej i chęci też. Obrońcy gratki jeszcze raz To nie był dobry dzień dla Chaosu.
Lop z całym szacunkiem jaki mam, poleciałeś ostatnio po 30kk zysku a były same satki i trampki, więc nie mów że nie latasz Ja rouzmiem że taka gra i nie mam żalu. Nawet Lordowi aka Lodzikowi pisałem że na bezrybiu i rak ryba