Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 278.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rick Deckard vs. Why so Serious [ACC] & xedrox [ACC] & XperT [ACC] ~ 54850.14%
Eomures - - Starcia Leda
PostCytat od Why so Serious: „Cytat od Eomures: „Raven ktoś musi ciągle narzekać. Edytuj post i wpisz Quetzalcoatl. Nie pisałem nic wczoraj o Pushu, tylko bardziej o dziwnym nieogarze obrońcy, czytaj proszę ze zrozumieniem ” Jaki nie ogar? miałem 16h by ogarnąć obronę no i recki wszystko wysprzątały a że latałem na swój pz przez godzinę to co innego ;p ” No offence, przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem pisałem o zupełnie czym innym i zupełnie do czego innego aluzja
-
Cytat od 19dawid45: „Cytat od Kosaza: „Głupie komentarze o pushowkach za 3 2 1. Graty wlotu, znowu sie rozbujała. Tylko żeby nie było tak jak ostatnio. ” Nie no tutaj to już przesadzasz z tymi komentarzami. Nie ma podstawy (domysłu) nie ma komentarzy i nie trzeba próbować ich wywoływać. Leia graty ciśniesz ponownie jak przed gongiem widać zapał jest Adrian Szo ” Dawid daj mu spokój, swego czasu kolega pisał ze weźmie moje konto i pytał ile?:D Agresorowi gratki, obrońcy SzO. ;))
-
Eomures - - Starcia Leda
PostRaven ktoś musi ciągle narzekać. Edytuj post i wpisz Quetzalcoatl. Nie pisałem nic wczoraj o Pushu, tylko bardziej o dziwnym nieogarze obrońcy, czytaj proszę ze zrozumieniem
-
Eomures - - Starcia Leda
PostJestem pod wrażeniem, brawo ACC! Nie ogarniam czemu Maro oskarża, wszyscy wiedzą że to brzydal i stary pusher jest kiedyś ciasteczko, dzisiaj piernik Liczę na większą aktywność ACC
-
Brawo Smigol, jestem z Ciebie dumny że wygrałeś Inny boli to chyba bardziej niż się spodziewałem. Dziwne to uni każdy ma się za lepszego od drugiego, ja już się zgubiłem który gracz jest tutaj najlepszy. No ale co niektórzy to odlecieli konkretnie Konkurs i jego zasady to śmiech na sali, ale żeby aż tak się nim przejmować i rzucać wyzwania Actimela?
-
2/10, czekam na większy procent
-
lop [SITH] vs. bebas [ACC] ~ 12709.58% + lop [SITH] vs. bebas [ACC] ~ 4196.87%
Eomures - - Starcia Leda
PostACC największa zagadka tego uni, jak można tak nie ogarniać Gratki starcia, obrońcy nie życzę odbudowy bo chyba nie umie fsa zrobić