Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 278.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ecc0 [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & tatomija [LSZ] vs. Leia [SITH] & Xbox [SITH] & lord sith [SITH] & Oddam [SITH] ~ 519 499.95%
Eomures - - Starcia Leda
PostPiękna sprawa, niebo w ziemi Dobrze się to czyta rano, gratki LSZ, a Stihy i tak odubudują bo mają z czego
-
tatomija [LSZ] vs. terapia [CHAOS] ~ 2988.67% + tatomija [LSZ] vs. Marshal Independence ~ 2315.27%
Eomures - - Starcia Leda
PostTatko gratki, w końcu znów jakaś odmiana od Sithów. Tylko czemu na Chaosie? Terapia nie zostawiaj kąsków już lepiej
-
edolNIEodda [SITH] vs. PionierOdbudowa [CHAOS] ~ 7755.64% oraz edolNIEodda [SITH] vs. PionierOdbudowa [CHAOS] ~ 6772.78%
Eomures - - Starcia Leda
PostUszat wiadomo że skilla masz, szkoda że na sojuszniku Pogratulować wypada Pionier, tyle razy odbudowany to i tym razem się uda, jak coś potrzeba daj znaka!
-
tatomija [LSZ] vs. wuju84 [ZZSS] ~ 5349.11% + tatomija [LSZ] vs. mareczekz20 [SITH] ~ 2074.33%
Eomures - - Starcia Leda
PostBardzo miła odmiana w tym dziale, więcej takich
-
Zmiana prędkości flot
Eomures - - DiD Quantum
PostPo co floty zwalniać? Tu chodzi o szybkie ogarnięcie tematu, a nie czekanie pół dnia aż doleci
-
edol [SITH] & Leras [SITH] vs. Uran [CHAOS] ~ 21520.95% oraz OBRONA - Sovereign Majoris vs. Bariach [SITH] & Xbox [SITH] & edol [SITH] ~ 4738.88%
Eomures - - Starcia Leda
PostUran został pouczony jak fsiaka ma robić. Monotonna dominacja Sithów na tym wymierającym uni. Gratki
-
Albo niech lepiej wprowadzą handlarza, za mało kryształu na tym uni jest zdecydowanie. A co do zmiany zużycia dexu, tyle dexu wisi na rynku już nawet po kursie 1.5:1 i flociarze topowi nie mają tego krisu? Jedyny argument to taki że przy łączeniu uni będzie problem faktycznie, to mnie przekonuje. A rozruszać już się pewnie nie uda tego Uni niestety. ;/
-
Obrońca to ja, z Uszatem gadamy chyba od początku uni, także dobrze że to jemu wpadło, bo trochę przed Sithami się nauciekałem, chyba zabrakło mi z 2 minut na ogarnięcie tego, ale zdarza się. Gramy dalej i obiecuje że jeszcze dużo przepalicie na mnie. Wywiosłowałem co mogłem. Btw. idzcie wszyscy na urlopy i dajcie mi spokój