Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 62.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
SprzdaneNaPusz [MNSy] vs. GramBezInternetu [WSNR] & KoniecGry [WSNR] & sandacz [WSNR] & reSPECT [WSNR] & WujO [WSNR] ~ 43087.02%
Hakai - - Starcia Europa
PostNie znam osobiście osób biorących udział w tym starciu ani kulisow ale może chłopaki się ugadali i atakujący postanowił w ten sposób zakończyć grę?
-
Cytat od wishmaster: „Napisałem do dominikusa pw. Nie wiem kto jest założycielem sojuszu wiec napisałem do pierwszej osoby jaka napotkałem w gali. 100% to maksymalny możliwy %. Zapraszam do regulaminu. Sporo ułatwia jego znajomość ” Sąsiad jak dwie strony się dogadaj na większy próg to można wyższy próg
-
Ayumi [WIAARA] & Dzban [WIAARA] vs. VanguardOfTheDark [IMPERIAL] ~ 2020.14%
Hakai - - Starcia Fenrir
PostDzięki najcik za lot obrońca pogratulował i pisał że przysnął, coś tam reckami podebrał tak że odbudowa chyba będzię czego mu gorąco życzę
-
KonewA [WIAARA] & Cichy_Buch [WIAARA] & Strasznik_oddam [WIAARA] & Killuminati [WIAARA] vs. Angel Of Death [NOOB] & Rolnik [NOOB] & KapitnChorazyTorpeda [NOOB] & Pan Niszczarka ~ 7110.83% [TOP 2 UNI ACS] - OBRONA
Hakai - - Starcia Fenrir
PostNa podstawie organizacji tego atak można by było napisać książkę pod tytułem ''jak nie atakować'' chłopaki po prostu dbają o to żeby na Uni nie było nudno raz pakują a raz są pakowani w recki, ważne że odbudowa już idzie no i gratulacje dla Obrońców
-
Wstawiam za mojego Hultaja youtube.com/watch?v=FDYIdBZUl2Y WIAARA czyny cuda. Pozdrawiam moich ancymonków z sojuszu, buddy oraz dostawców paliwa. Dnia 16-02-2019 10:06:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [WIAARA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 44.172 Mały transporter 9.929 Okręt wojenny 2.428 Pancernik 2.186 Krążownik 5.422 _________________________________________ Obrońca El_Kafel [SMURFS] _______________________________________________…
-
[T R] & [NuN] czyli YeahBunny, Yoshimoto, gikerov i Szutruk-Nahhunte vs. Nabu [GLORY] ~ 8400.72% TOP1 ACS + WOJNA
Hakai - - Starcia Fenrir
PostGratulacje chłopaki akcji i wyczucia, zacny % szkoda jeżeli Nabu nie będzie kontynuował gry bo mało tu flociarzy
-
Wstawiam za meine schatzi Pozdrawiam WIAARA , buddy oraz dostawcow za pyszne paliwko Nabu mam nadzieje ze jednak nie konczysz a zabawisz z Nami jeszcze troszke bo takich pozytywnych lotnikow jak Ty to malo na uni przemysl , ochlon i wroc jak cos podesle Ci paczke na sz0 ! a skoro pozdrawiam to i Kubanczyka i Kroliczka za pozytywne rozmowy oraz skoro juz tu wprawdzie nie ja , wklejam szczere gratulacje dla ekip NuN oraz Tr ! youtube.com/watch?v=xwaWORtA9B4 Dnia 15-02-2019 17:52:05 następujące flo…