Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 218.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Drobnica przed wrzuceniem urlopu. Mogę ponarzekać, bo trampki prawie puste Obrońcy odbudowy, szybko pójdzie, a wszystkim życzę spokojnych Świąt Dnia 29-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ancymon [P N] ________________________________________________ Pancernik 3.333 _________________________________________ Obrońca Makunouchi Ippo [D P] ________________________________________________ Duży transporter 27.500 Recykler 1 _________________________________________ Po bit…
-
Nie tak wypaśne jak Yes Mana, ale nie narzekam, kilka statków za to będzie Pozdrowienia dla Koalicji! Dnia 21-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ancymon [P N] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Radekq [SIGNUM] ________________________________________________ Mały transporter 5.421 Duży transporter 20.954 Lekki myśliwiec 18.086 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 4.426 Okrę…
-
Standardowo pozdrowienia dla Koalicji Nie wiem dlaczego niektórzy protestowali przeciw eko x5, mi się podoba Dnia 16-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ancymon [P N] ________________________________________________ Pancernik 6.666 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca ImperatorPajda [UNI] ________________________________________________ Duży transporter 27.000 Recykler 10 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po …
-
Obrońca lubi zostawić, więc po ściągnięciu urlopu postanowiłem sprawdzić co u niego słychać Dnia 12-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ancymon [P N] ________________________________________________ Pancernik 3.333 _________________________________________ Obrońca Makunouchi Ippo [D P] ________________________________________________ Duży transporter 25.000 Recykler 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ancymon [P N] _______________________…
-
Wszystkim Paniom życzę samych cudowności Szczególnie życzenia dla sojuszowych Pań Sobie życzę, więcej takich górników A obrońcy odbudowy DT Dnia 08-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ancymon [P N] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca grant [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 149.830 Duży transporter 122.273 Lekki myśliwiec 3.896 Statek kolonizacyjny…