Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 218.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Coś się da za to zbudować Może jakaś kopalnia?

• Podoba mi się taktyka "schodzę z urlopu i robię ST z ładnym zyskiem" Graty i więcej proszę

• Jestem zaskoczony Latasz i do tego z ładnym zyskiem? To coś nowego Zaskocz mnie jeszcze raz

• Widzisz Yes Man, też po bunkrach latam Miało być lepiej, ale obrońca się pojawił i wydał surowce. Nie ma tragedii, zysk jest Dnia 23-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ancymon [P N] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Matrix3000 [Leonardo] ________________________________________________ Mały transporter 2.320 Duży transporter 15.000 Lekki myśliwiec 1.061 Ciężki myśliwiec 907 Krążownik 7…

• Graty kolejnego pokaźnego zysku z konserwy Nie narzekaj, masz lepsze z tego zyski niż ja z latania po moonach

• Gratki za dobrą współpracę 100 baniek wpadło, więc kilka latajek za to będzie

• Czas spać Pozdrowienia dla PN i DoF, proponuję polatać częściej Dnia 21-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ancymon [P N] ________________________________________________ Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca Makunouchi Ippo [D P] ________________________________________________ Duży transporter 30.000 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ancymon [P N] ________________________________________________ Pa…

• Szczęście sprzyja gotowości umysłu Całkiem miły zysk, więc kilka latawców będzie. Daleko mi do formy Yes Mana, ale staram się Pozdrowienia dla PN, nie da się Was nie lubić Dnia 20-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ancymon [P N] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca maro3 [DMS] ________________________________________________ Mały transporter 5.400 Duży transporter 42.…

• Nie ma co narzekać, 500kk zysku jest Pozdrowienia dla nowych i starych sojuszników Dnia 20-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ancymon [P N] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca zum [Piwko] ________________________________________________ Mały transporter 175 Duży transporter 39.920 Lekki myśliwiec 142 Ciężki myśliwiec 56 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 40 Niszczyciel 12 Gwiazda Śmierci 1 …

• Poszalałeś teraz Znam ten bunkier i sądziłem, że wlot konwencjonalną flotą nie wchodzi w grę. Ale miło się pomyliłem Lataj i złomuj! Cieszy mnie, że otwierasz konserwy bo to i dla mnie korzyść Jak wygnasz wszystkich wierzących w bunkry, to będzie ich łatwiej farmić na moonach

• Graty Misiu! Bardzo ładny zysk, dospawaj pancków to straty będą mniejsze Nie zwalniaj, bij sąsiadów dalej

• Miało być dofarmienie, ale obrońca się zalogował i zabrał surowce, więc tylko tyle co poniżej Ale nie będę narzekał, będą lepsze loty Dnia 18-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ancymon [P N] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca jacca ________________________________________________ Mały transporter 340 Duży transporter 27.569 Okręt wojenny 3 Recykler 54 Niszczyciel 3 Gwiazda Śmierci 1 Wyrz…

• No to i maleństwo ode mnie Pozdrowienia dla Koalicji Dnia 18-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ancymon [P N] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Crimson [CoEU] ________________________________________________ Mały transporter 3.824 Duży transporter 11.995 Lekki myśliwiec 7.160 Ciężki myśliwiec 1.541 Krążownik 4.343 Recykler 255 Sonda szpiegowska 8.363 Niszczyciel 29 Gwiazda Śmierci 1 Pa…

• Za karę, że tak rzadko latasz, DT były puste Lataj częściej, to będą pełne Gratki

• o żesz w mordę... przesadziłeś Od takiego zysku musisz podatek zapłacić Gratki pięknego ST!

• No i standardowo, chwila na rozejrzenie się była, to i ST jest Na kilka latawców będzie i na jeden mały lot flotą

• Też się na bunkry przerzuciłeś? Skoro da się zysk zrobić, to czemu nie Gratki, buduj i złomuj!

• Pożycz mi trochę komarów Gratki ST w Twoim stylu czekam na czasy, gdy będziesz mógł pograć ciut więcej!

• Jest zysk, jest zabawa, nie ma co narzekać od narzekania to jestem ja Gratki Selenko, proszę częściej

• Daaawno temu przy wódce wymyśliliśmy, że wciśniemy ludziom kit, że da się "ukraść" moona. Po zbudowaniu napędu na odpowiedni poziom pojawiała się opcja "zahacz" w celach misji i słało się kolonka na wrogiego moona. Jeśli na moonie stała flota, to flotę też się "kradło" Sporo kolonków ludzie posłali myśląc, że się uda Pewnie niewielu gra, którzy to pamiętają