Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-218 z 218.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozazdrościłem Kromakowi Z pozdrowieniami dla Koalicji, specjalne dedy dla Poziomki, bo mi kazał zdejmij czasem urlop i polataj! Zysk przyjemnym, więc nie ma co narzekać Dnia 26-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ancymon [P N] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca ImperatorPajda [UNI] ________________________________________________ Duży transporter 25.000 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 _____…
-
Kończyła mi się surka, na szczęście coś fajnego się znalazło Z pozdrowieniami dla Koalicji chyba czas na urlop Dnia 25-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ancymon [P N] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca ruryk [DTB] ________________________________________________ Duży transporter 20.072 Lekki myśliwiec 624 Ciężki myśliwiec 572 Recykler 15 Sonda szpiegowska 2.314 Nisz…
-
Chciałem tylko przypomnieć o sobie Niestety, lata już nie te, czasu nie ma, więc rzadko tutaj zaglądam. Ostatnio Kromak mnie zmobilizował bym ściągnął urlop, to postanowiłem kilka skanów zapuścić by na jakąś kopalnię zarobić bo eko słabiutkie Wczoraj Bigot zapytał, kiedy zrobię ST, tak z 5 cyferek... no i wykrakał Obrońcy życzę szybkiej odbudowy! Wiem, że takowa będzie. Z pozdrowieniami dla Koalicji! Wybaczcie, że raz na rok się loguję. Z tego co widzę, to porządne ST zrobiłem ostatnio prawie dw…
-
Miło czyta się i podziwia te cyferki Gratulacje zasłużone dla Selenki, dla Poziomki również ( choć mniejsze ) Wiadomo, że Selenka jest niebezpieczna i zacięta, więc spodziewać się można było konkretnego starcia. Jak ktoś powyżej napisał, obrońca latać umiał, ale gorzej szło jeśli chodzi o fsy, co Selenka wykorzystała idealnie Przetapiajcie bo jest co i złomujcie dalej!
-
To i ja do zabawy się przyłączę Solo 1. ancymon [M.I.] vs THE BIGGEST SIMON [MOG] na moonie 533% 2. ancymon[BA] vs vlad[D_GANG] - 254% 3. tinky winky [BA] vs marioqa [WD 40] - 763% 4. ancymon [BA] vs kasia88 [DoS] - 538% + tankowanie 5. ancymon [BA] vs Lord Maska - 638% 6. ancymon [BA] vs ten LuX [Veto] - 367% 7. ancymon [BA] vs Rubinias [sk.C.O.C] - 472% 8. ancymon [BA] vs lewiathan [O_N] - 413% 9. ancymon [BA] vs. Kachisa14 [sk.C.O.C] - 512.75% - debunkracja 10. brzydal (ancymon ) [BA] vs lewi…