Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-440 z 516.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kolejka I (18-20.08) 18.08. (piątek) 20:30 Bayern - Leverkusen 2-0 19.08. (sobota) 15:30 Hamburger SV - Augsburg 2-1 15:30 Hertha - Stuttgart 2-0 15:30 Hoffenheim - Bremen 2-0 15:30 Mainz - Hannover 2-1 15:30 Wolfsburg - Dortmund 0-2 15:30 Schalke - RB Lipsk 1-2 20.08. (niedziela) 15:30 Freiburg - Frankfurt 1-1 18:00 Monchengladbach- FC Koln 2-0 Punktacja x2 20.08. (niedziela) 17:00 Tottenham - Chelsea 2-0

• Gratki mówiłem że urlop to nie dla Ciebie Do następnego

• Juventus Turyn F.C.

Tyski - - Piłka Nożna

Noo póki co dobre okienko . Rugani da radę zastąpić Bonu niech jeszcze Stefan odejdzie jak ma iść do tej francji dawać tego z Valenci i git. Pomocnika bym nie szukał ŚP bo Marchisio widać zaczyna wracać do dobrej gry jak sam wspominał potrzebował roku i chyba to się sprawdzi jego powrót będzie lepszym wzmocnieniem niż wydawanie kasy .

• Juventus Turyn F.C.

Tyski - - Piłka Nożna

Obyś miał rację a Schick już Inter go sobie zaklepał

• Juventus Turyn F.C.

Tyski - - Piłka Nożna

Może dla nich bomba to wspomniany Costa i Berna .

• Juventus Turyn F.C.

Tyski - - Piłka Nożna

I wczorajsza bomba Bonucci do Milanu ehh i za takie grosze Costa spoko liczę na niego w końcu dobry skrzydłowy liczę też na tego Bernardeshiego. A co do Schicka hmm to teraz już sam nie wiem jakaś wada ale to już sztab oceni czy warto kupować Nadal cisza kto na PO może ten z Valenci jednak i jakiś klasowy ŚP by się przydał .

• Graty ładnie siadło wbij urlop odpocznij naładuj baterię i wrócisz

• Juventus Turyn F.C.

Tyski - - Piłka Nożna

Alves już odszedł ciekawe jak z Sandro się potoczy szkoda takiego obrońce stracić nawet jak za takie pieniądze

• Juventus Turyn F.C.

Tyski - - Piłka Nożna

Dokladnie bo jedno już wykorzystane. I mamy oficjalke napastnik Schick u nas

• Juventus Turyn F.C.

Tyski - - Piłka Nożna

Myślę że zostaną obaj panowie. Ale póki co wiecej zamieszania jest kogo mamy kupić a już pojawiaja sie alternatywy .

• Juventus Turyn F.C.

Tyski - - Piłka Nożna

Lemine Sturaro Rincon Asa lichy bym opylil. Jeśli uda się Coste wyciągnąć to Cuardado może odejść chyba ze na ławce będzie chciał siedzieć.Mamy dobre stosunki z Bayernem wiec myślę ze to tylko kwestia czasu i specjalnie tak jest przeciagane. De Sciglio tez za grosze może dołączyć a co do młodego Gigi to nie wiem on uparty na real ale za rokrok będzie za darmo wiec kto lepiej przekona tam pójdzie :-).

• Juventus Turyn F.C.

Tyski - - Piłka Nożna

Mamy tego juz napadziora z sampdoria schick czy jak mu tam zobaczymy czy Costa Nzonzi przyjdą. Szkoda że tolisso ani tielemansa bie sciagnelismy bo fajny pomocnicy i młodzi zostaje czekac aa i Szczesny pewnie zawita.

• Gratki tak trzymaj przetapiaj u daj coś większego

• Gratki spróbuj powtórzyć to na antku ;).

• Juventus Turyn F.C.

Tyski - - Piłka Nożna

Wgl ławki nie mamy . Dybala i Igla wgl nie widoczni.

• Juventus Turyn F.C.

Tyski - - Piłka Nożna

100 % racji pierwsza połowa dobra mieliśmy parę sytuacju a reak tylki jeden strzał a po przerwie ? Hmm nie wiem ci sie stało bramka Marii miodzio u tyle szkoda Buffona:(

• 38 kolejka Ektraklasy, finał LM piątek, 2 czerwca 20:30 Wisła Płock 2-1 Śląsk Wrocław 20:30 Cracovia 2-1 Piast Gliwice 20:30 Zagłębie Lubin 2-0 Arka Gdynia 20:30 Ruch Chorzów 0-2 Górnik Łęczna niedziela, 4 czerwca 18:00 Jagiellonia 1-1 Lech Poznań 18:00 Wisła Kraków 2-1 Termalica Nieciecza 18:00 Legia Warszawa 2-1 Lechia Gdańsk 18:00 Pogoń Szczecin 0-1 Korona Kielce Mecz punktowany x4 sobota, 3 czerwca 20:45 Juventus 1-0 Real Madryt

• Juventus Turyn F.C.

Tyski - - Piłka Nożna

Dzięki ale wieksze parcie to chyba pilkarze realu będą mieć ponieważ chcą obronić puchar którego nikt jeszcze nie dokonał. Wszystko wyjaśni się w sobotę jestem spokojny w tym roku jesteśmy mocniejsi niż 2 lata temu dotwj pory stracilismy tylko 3 gole taka Barcelona nic nam nie wbila co jest mega osiągnięciem a wamale jednak legia 4 wbila wszystko może się zdarzyć

• Juventus Turyn F.C.

Tyski - - Piłka Nożna

Jeszcze dwa dobry meczyk Alves znowu brameczka

• XIX kolejka (19.05-24.05) - mecze do typowania 38 kolejka Primera Division, finał LE piątek, 19 maja 20:45 Granada - Espanyol. 0-2 sobota, 20 maja 17:00 Sporting Gijon - Betis 1-1 17:00 Deportivo - Las Palmas 1-1 17:00 Leganes - Alaves 0-2 niedziela, 21 maja 16:45 Valencia - Villarreal 2-1 16:45 Celta Vigo - Real Sociedad 2-1 16:45 Atletico Madryt - Athletic Bilbao 2-0 16:45 Sevilla - Osasuna 3-0 20:00 Malaga - Real Madryt 2-1 20:00 FC Barcelona - Eibar 5-0 Mecz punktowany x2 sobota, 20 maja 20:…