Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 216.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Obcy_Reaktywacja
Piesiou - - DiD Dorado
PostCytat od P Y S I U: „Już jestem, proszę nie panikować ” Nie wiem z czego się cieszysz
-
Obcy_Reaktywacja
Piesiou - - DiD Dorado
Postcytując klasyka: OPAŁKA GDZIE JESTEŚ
-
Obcy_Reaktywacja
Piesiou - - DiD Dorado
PostPost poświęcony reaktywacji żyjącej legendy @P Y S I U aka Obcy na el_dorado PL. 12 mld floty w jeden dzień, jeden błąd i życie staje się lepsze PS. Wrota od razu na urlopie ? Ciekawe [url]https://www.youtube.com/watch?v=vPNRcU_PPzc[/url]
-
Cwaniakom się wody w dupę nalało, teraz płaczcie, ale chyba nikt w miarę inteligenty nie wierzy już w graczy grających uczciwie, no może Ci w granicach top 200-300. Pusze som były i bendom edit. na Dorado mocno można było to zaobserwować. Proponuję dziś wszystkim obejrzeć ulubiony serial, wypić zimne piwko i przestać się spuszczać nad cyferkami Pozdrawiam. PS. @Art nie daj się
-
Kamyk kupi deuter
Piesiou - - Handel Dorado
PostPolecam tego gracza.
-
Pozdrawiam Wszystkich którym nie chciało się wrzucić tego starcia obrońcy SzO ! Dnia 11-04-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [NZD] ________________________________________________ Mały transporter 1 Krążownik 29.067 Okręt wojenny 2.000 Pancernik 6.953 _________________________________________ Agresor Piesiou [NZD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Krążownik 7.500 Okręt wojenny 1.156 Pancernik 21.784 _____________________________________…
-
@ P Y S I U czekała, czekała i się doczekała. Może teraz odzyskasz sens gry na tym uni ? Co by nie było, muszę być obiektywny, każdy sobie poszczekał, mniej lub bardziej < tu wstaw spajdermana @ DUDEUSZ> ALE NIC MNIE TAK NIE CIESZY JAK PYSIO W RECKACH, równie mocno, jak wszystkich cieszyło w reckach konto Jarczyka No to po 1. Muszę się odnieść jeszcze do ucieczki w 1s, o której jest tak bardzo głośno. Jest to możliwe, przekonaliśmy się ostatnio Ale to niech tym co nie wiedzą, przybliżą koledzy N…
-
To się WSNR [ciach] dziś na ryj Dobra obrona, złom pod dom, czego chcieć więcej Moderator Neferet:Pseudocenzura
-
stale dostawy metalu za deuter codziennie 100 kk metki minimum szukam chetnych pw do nightm4r3
Piesiou - - Handel Fenrir
PostCytat od stresS: „jaki przelicznik? ” minimalny
-
Cytat od Jarun: „No cóż, wypadało by się wpisać Totalnie niepotrzebny i jeszcze do tego lamerski fs bez wabika wyklikany w odpowiednim momencie na szczęście RW w temacie obok (to takie z 6-cyfrowym wynikiem) pokazuje, że są na tym uni większe lamy niż ja Gratulacje agresorowi wyczucia momentu, cieszy fakt, że to nikt z BoSS i że tym razem to nie bfs, a coś ciekawszego Próba blefa była trochę nieskoordynowana z mojej strony (wręcz mocno improwizowana) i może dlatego pewnie zrobiło się za mało cie…
-
youtube.com/watch?v=0oC1P88JsYE
-
YeahBunny [T R] & The End Fidel [T R] & Yoshimoto [T R] vs. WieslawZBydgoszczy [SMURFS] ~ 6766.09%
PostCytat od wishmaster: „A co, mieliśmy czekać aż ktoś inny je zdejmie? Bo było u nas? Ale nie jest. I to nie camar. Miał bym opory gdyby to on był. Tylko poza sojem, a tak?? Lata mi to kto to był. Na rhea czy cosmos, już nie paietam, sojusz zobaczył ze ich Koleszka dostał zloma na jednej kuli, wiec sami po czyścili mu pozostałe, po to, żeby agresor tego nie zrobił. Mimo ze gość nadal był w ich sojuszu. I nie musieli nawet złomu oddawać. I to było fair? Okazuje się ze było. Skoro GO tak zdecydował.…
-
YeahBunny [T R] & The End Fidel [T R] & Yoshimoto [T R] vs. WieslawZBydgoszczy [SMURFS] ~ 6766.09%
PostCytat od unavit: „Jest TR, jest inba znowu że pusz TR = MNS my tylko pusze gramy inaczej nie umiemy Pozdro i SzP ” Ślędzę trochę uni Europa i tam też dziwnym trafem śmierdzisz, WIENC IĆ STOND
-
PostJuż wiem skąd te kosmiczne przyrosty Bez gratków, konto poszło na ewidentny pusz i jeszcze palicie głupa Patrząc w lustro też się okłamujecie ? xD