Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 216.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zmiana parametrów eko
Piesiou - - DiD Fenrir
PostWitam szanownych graczy UNI Fenrir, co byście powiedzieli na zmianę parametrów eko z x6 na x7 ? Na UNI Galatea przeszło to bardzo sprawnie, może i nasz serwer trzeba trochę tym ruchem ożywić ? Co o tym myślicie ? Wołamy @Art aby zrobił ankietę ?
-
Kulisy wywnioskowane z opisów oponentów, klikanie 14h mhmmm IF U KNOW WHAT I MEAN w każdym bądź razie podziało się z tego wszystkiego wynika. Obrońcy SzO, a agresorom i oprawcom oczywiście więcej szczęścia. Pozdrawiam Was, przyjaciele ! [ciach] //odpuśćmy sobie takie sformułowania //Miikuu
-
ostatnia litera
Postnekrolog
-
ostatnia litera
PostNeptun
-
ostatnia litera
Postazulen
-
ostatnia litera
PostLiposomy
-
ostatnia litera
Postalan
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
Piesiou - - Starcia U68
PostPiękne starcie 1kk %, ogromne floty, brak doku ( co w tym wypadku i tak było by tylko reanimacją nieboszczyka) Gratulacje Panowie, pomyśleć Milli, że graliśmy razem prawie 11 lat temu
-
Nie gram tutaj, ale widzę, że jesteś tu bogiem cyferek ? i do tego tarmosisz? Wymierzaj sprawiedliwość prostym spustem obrońcy szo
-
Cytat od OldRiddick: „Cytat od Profesore: „Kocham te płacze osób z pustym kontem ” Cytat od Profesore: „Zagralbym na 1x tylko pod jednym warunkiem - bez opcji kupowania surowcow na start za antymaterie. Aczkolwiek zeby nie bylo ze nigdy z anty nie gram gram... specjalnie na nowe uni dodatkowe zlecenie 3 nocki robilem zeby 2k pln wlecialo poza budzet domowy (zona nie musi wiedziec xD) zeby anty sie zgadzalo lol hahaha ” Żenada... Pokonanemu SzO i jak wyżej szkoda kolona. ” Dla mnie spoko, zapraco…
-
Dobry wieczór Wszystkim, plan @NewUser, wykonanie NZD i mamy takie oto ładne RW z przyjemnym zyskiem do podziału na trzech, lecz z tego co wiem @NewUser dostał swoją sztabkę za zaplanowanie całej akcji. Chyba wpisowe do NZD, jeszcze dwa takie i pakujesz @jumek__ razem z nami do wora przy następnej okazji. Pozdro NZD! PS. I @jumek__ za te ładne RW z dzisiaj, głowa do góry, kto nie lata ten nie wtapia Dnia 01-07-2019 04:55:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamyk [NZD] ____________…
-
Cytat od NewUser: „Cytat od Jesiou: „Puchnie nam jak @ P Y S I U w szczytowej formie ” a Ty co zazdrościsz nielocie? surowce zrabowałem legalnie w tym starciu i każdym innym, masz wątpliwości? pisz ticketa Cytat od Jesiou: „Po co ta farsa zatem grzecznie pytam ? ” a no właśnie po to żebyś się pytał ” Mam ciekawsze rzeczy do robienia przy temperaturze 20+ niż palenie 20h na dobę planet w galaktyce w przeglądarce Ale cieszę się, że chociaż Ty jeden się dobrze bawisz Jeszcze raz szo
-
Czołem Himalaje ! Dnia 07-06-2019 17:52:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kamyk_oddam [Winter] ________________________________________________ Okręt wojenny 640 _________________________________________ Obrońca SNikeRS [P-F] ________________________________________________ Duży transporter 84 Lekki myśliwiec 299 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 113 Okręt wojenny 121 Recykler 69 Sonda szpiegowska 4 Satelita słoneczny 13 Pancernik 7 Wyrzutnia rakiet 247 Lekkie działo laserowe 127 Cię…