Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 216.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Muniek: „Cytat od Piesiou: „Swoją drogą, jak można zmniejszyć szansę o 50% jak wcześniej to nie było 100% ” można, chyba pod koniec podstawówki uczyli ile to 50% np z 4. ” wyrwałeś z kontekstu zdanie, nie doczytując do końca, to tak jakbyś skończył 3 klasy podstawówki a nie 6 Cytat od ale cios antynazista: „wspominam ogame1 z satysfakcja (najlepsza gra w czasie rzeczywistym ever) .. w ogame 2 dalem urlop by nie patrzec co expy robia w grze .. w ogame 3 popatrze wegetujac dalej czekajac …
-
Koniec końców, zyski wypracowywali odkrywcy. Jak mądrym głowom z GF znowu spadną zyski to zaraz wrócimy do normalności Na oko 80% ich ostatnich zysków robili odkrywcy topiąc na potęgę surowce. Swoją drogą, jak można zmniejszyć szansę o 50% jak wcześniej to nie było 100% Taki żart.. jak to całe ogamele
-
Ach to były czasy
Piesiou - - DiD Rosalind
PostZrezygnuj póki możesz, ogame teraz to strasznie syfiasta gra pay2win. Im szybciej zdasz sobie z tego sprawę tym lepiej dla Ciebie.
-
Bardzo mądra decyzja, potwierdza to trzysta siedemdziesiąt sześć tysięcy czterysta dziewięćdziesiąt dziewięć osób Więc nie pozostaje mi życzyć Wam nic innego, jak trwanie w tym postanowieniu 2kk % - liczba która na nikim nie robi już wrażenia w obecnym ogame. Smutna prawda. Pozdrawiam Was wszystkich drodzy przyjaciele ! Piona !
-
Ładny strzał, spory zysk który już widać w statystykach @abecaduo najpierw jedno ST, potem drugie i już z górki, mamy Cię z powrotem Piona przyjaciele
-
Guderian [MAMMAMIA] & Selavi [MAMMAMIA] & MrokChwili [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] vs. G2Roki [HQ] ~ 104751.94% chyba pb
Piesiou - - Starcia U68
PostGraty kliknięcia czegoś więcej niż 16stej pozycji Po zawirowaniach ślubnych wracam klikać rankedy Obrońcy szo, albo spotkania łysego z brazzers
-
Opłacalność Odkrywcy
PostU mnie szło całkiem spoko, w trzy dni trzy dziury i jakieś 40kk pkt w plecy Opłacalność jest na pewno, lecz taki "złom" znów Cię cofa przy pewnej ilości pkt. Zwraca się szybko jak walniesz dziurę, a reszta floty jest to w miarę sprawnie odrobić. Inaczej gonimy cały czas własny ogon
-
Cytat od Czarnobrody: „a powiedzcie mi jedną rzecz: na Quantum nie pokazuje mi minut... albo są akty albo nie ma nic. I sprawdzam to od tygodnia i mnie to zaczyna ciekawić. Co więcej, czasami trójkącik jest czerwony a czasami pomarańczowy jak na pokazanym obrazku: (sprawdzałem na operze i na mozilli) prntscr.com/sb7oaf ” Zmień w ustawieniach, wygląd, ustawienia galaktyki, zaznacz: Szczegółowy podgląd aktywności: sprawdź czy działa.
-
Jak to mówią, shit happens Przygarnę dok z tego starcia Nie chciałoby mi się już tego pewnie odbudowywać, zarówno będąc agresorem jak i obrońcą Gratki dla Was, obrońcy czego tam zapragnie
-
Uważam, wszyscy którzy znacie Leszka powiadomcie odpowiednie służby. Widać po postach, że jest prawdopodobnie na cienkiej linii między życiem a śmiercią. Żartów nie ma, każdy post nawiązuje do końca, ze względu na zmiany w ogame. Śledzę Twoje posty i widzę tylko płacz, lamusy z odkrywców upgrejdują we flociarzy, tak jak pikachu w raichu i wygrywają ligę. Takie jest nowe ogame, nie umieraj, przystosuj się albo giń. Skomlanie i płacz na forum nic nie dają. Zwyciężaj albo giń. Piona !
-
Gonzo [T R] & Szutruk-Nahhunte [T R] & giker [T R] vs. HeadHunter [GORNICY] ~ 273823.46% TOP1 SOLO
PostCytat od abecaduo: „Czekajcie, czy wy naprawde wlasnie zrobiliscie gownoburze z powodu wyliczenia zawrotki co do sekundy? ” Zrobili gównoburze, bo ta gra wyzwala negatywne uczucia w ludziach, grałeś a nie wiesz ? obejrzałeś w końcu film który Ci poleciłem ? zacytuję mojego przyjaciela z życia prawdziwego: " I zawsze jest ktoś kto Ci nasra na głowę jak będziesz chciał zająć jego miejsce xD" jesteście wszyscy siebie warci i taka jest prawda pozdrawiam Was przyjaciele, rower jakiś, spacer, wyjdźcie…
-
Cytat od Limonoleum: „Profesjonalizm sam w sobie, proszę państwa. Uczmy się Winszuję postawy obrońcy, niewielu po takim gongu kulturalnie pogratulowałoby atakującemu. Szo jak najbardziej! Cytat od Yossarian: „PS. Euro poszukiwany. ” Podpisuję się. Reaguje na "Ty chamie". Oferujemy nagrodę za znalezienie. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. ” Zaraz go odkopię z ogródka Dzięki za pamięć 44 pozdrawiam Was przyjaciele.