Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 216.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Klaps wymierzony prosto i z wielką precyzją Gratulację, obrońcy pakiecik, a Wam przetopu na większe floty. Pozdrawiam.
-
Ręka sprawiedliwości, tak trzymaj ! Ściągnąłeś portki bossom, a Kamyk z Europką dali klapsa SzO jeśli będzie !
-
Skoro GO nic nie mogą, to tyle ode mnie: To konto zostanie skasowane 14.Dec.2018 03:00:00 Taplajcie się dalej
-
Cytat od Pielgrzym^: „Wiadomo,że warto się pochwalić i dlatego jest już na forum.Tylko tak jak piszesz jesteśmy tylko ludźmi i nie zawsze jest czas wrzucać starcia .Teraz jest gorący okres w pracy u mnie i u Marcina a życie prywatne jest chyba ważniejsze niż wrzucanie starć na forum prawda?Następnym razem jak będziesz miał jakieś wątpliwości co do starcia z moim udziałem,zapraszam na PW w grze i tam sobie możemy rozmawiać i na pewno odpowiem na wszystkie twoje pytania i wątpliwości. Pozdro i cie…
-
Cytat od P Y S I U: „Jasiu, to, że Ty i Twój sojusz nie potraficie nic poza rozbijaniem się i złomowaniem kupionych kont to już wszyscy na Uni wiedzą. Latanie po forum i próbowanie wmawiać ludziom, że jest inaczej nic nie pomoże, bo te osoby, które grają, widzą jak jest. Dziwnym trafem, zawsze na forum do powiedzenia mają osoby, które kompletnie nic nie pokazują w grze i jesteś kolejnym przykładem potwierdzającym regułę. Poza tym post nie w temacie, więc proszę o usunięcie tych wypocin powyżej. …
-
No cóż SzO wszystkim 37k% robi wrażenie zabawa przednia, cyferki pospadały i tyle Mamy na Dorado przynajmniej nowego gracza top 1
-
Cytat od AB Rh plus: „Pysiu, nie musiałeś tego pisać, bo tylko niewidomy mógł by tego nie dostrzec, że to konto do PUSHowania... Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, jak można się czymś takim oficjalnie chwalić i wstawiać do ST......hmmmmmmmmm Obrońcy życzę SZO, żeby jeszcze mógł parę razy zrobić komuś dobrze i żeby cenił się wysoko... Atakierowi życzę dużo satysfakcji w on_______niu się swoją flotą ” Nie zrozumiałeś idei wrzucenia tego starcia. Szkoda.
-
youtube.com/watch?v=N8fd-FvwS1g Dnia 24-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jesiou [AyS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.000 Krążownik 5.000 Okręt wojenny 2.000 Niszczyciel 1.000 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca Jadsu ________________________________________________ Mały transporter 3.655 Duży transporter 3.296 Lekki myśliwiec 11.984 Ciężki myśliwiec 241 Krążownik 149 Okręt wojenny 1.337 Recykler 4…
-
Cytat od P Y S I U: „Panie Jesiou, Jadsu to poprostu kiepski gracz. Weź go sobie poobserwuj ze dwa dni to sam zobaczysz. W ogóle nie mam pojęcia dlaczego akurat tego gracza się uczepiliście jako push. Typ przez kilkanaście godzin dziennie farmi idlów, flotę często przesyła na planetę, czasem stoi na planecie część floty część na moonie, czasem część na FSie. RW Solo na Jadsu to był moonkil - gdybyś sie trochę pofatygował to zobaczyłbyś, że miał w momencie tamtego RW jednego moona, a w ST widać n…
-
Cytat od P Y S I U: „I gdzie dzielni obrońcy tego czegoś co się AyS zwie? Panowie Angelism i Jesiou... zapraszamy do dyskusji. Przecież to nie oni edola zdjęli tylko ja, bo na olx wymieniłem za dwa używane kołpaki ” Nie mam zamiaru nikogo bronić, nie znam szczegółów. Ale jeśli na tą akcj, pada choćby cień wątpliwości to powinna się skończyć banem. Sam zostałem skażony "legalnym" puszem, podobnie jak Ty, jak Jarczyk i pewnie masa graczy tego uni. Jest na porządku dziennym na każdym uni, jedni kup…
-
Cytat od P Y S I U: „Cytat od Acetonitryl: „No to fajne rzeczy... @gramnakomorce skoro kupiec wprost Cię oszukał a Ty i tak już nie grasz spełń proszę obywatelski i honorowy obowiązek zgłoszenia tego gdzie trzeba wraz ze wszystkimi dowadami. Skoro już wiadomo że skończyłeś i tak a nowy właściciel to kłamca nic Ci nie zmieni że oba konta zawisną gdzie trzeba.. ” Mądrze prawi Skoro tak było to nie powinieneś mieć skrupułów, aby zrobić tak jak napisał Acet ” Może wrzuć starcie z jadsu które było 2 …
-
Gratki Panie Jacula, teraz jeszcze tylko Kubusie i Abdule zostały Obrońcom SzO !
-
Ojojoj Gratki Panie Acet, napsociłeś się w ostatnim czasie Ale to tylko gra, a gra ma dawać dobrą zabawę Ty w ostatnim czasie bawisz się najlepiej na Dorado Jarczyk SzO!
-
Gratki, tak, każdy chyba chciałby je zobaczyć