Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Sumo zwany Majkiem: „Gratki ale to nie koniec odbudowa będzie ” W takim razie szo!
-
PIZZA EL PUSHINO poleciałem na Rolnika gdyż jego sojusznik jest co najmniej nieuprzejmy (spoko ctrl, wyślę Ci skarpetkę by Cie uwolnić jak obiecałem!) Rolnik zdecydował się skontrować mi krążki Czy to już push? Pozdrowienia dla @Bombowy Bomberman, @Boba_Fett oraz pizzermanów, NiS i Templarsów Dnia 23-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rolnik [ZFP] ________________________________________________ Krążownik 98 Okręt wojenny 44 _________________________________________…
-
PIZZA DI AMORE CON ZŁOMOWITO EL PUSHINO Wiadomość zbiorcza od CPPR 23.05.2019 02:53:09 Od: CPPRNie badz minimalista. Farm dalej:D Wiadomość zbiorcza od Constable Celestial 23.05.2019 02:52:34 Od: Constable CelestialZanim raki wroca, to bede sie zbierac spac Przez dzien wyfarmilem juz z ponad 1kk Wiadomość zbiorcza od CPPR 23.05.2019 02:51:25 Od: CPPRnie zartuj 1,2kk do przodu nie pojdziesz teraz spac mozesz miec 2,4kk przemysl Wiadomość zbiorcza od Constable Celestial 23.05.2019 02:50:38 Od: Con…
-
stare to ale tak głupio nie wstawić xD Dnia 22-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [MammaMia] ________________________________________________ Krążownik 117 _________________________________________ Obrońca Czar Eris [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 28 Duży transporter 7 Ciężki myśliwiec 20 Krążownik 17 Recykler 1 Wyrzutnia rakiet 29 Działo jonowe 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Gude…
-
Gratulacje Panowie, szczerze mówiąc, to się również spodziewałem, że tak szybko to pójdzie sneaky.gif Top1 potwierdzone smile.png Złomować dalej, a kontu nieSzo eyes.gif
-
Pewien ktoś podwędził resztę złomu ale wiem kto i sie nim zaopiekuje dosc sprawnie Dzieki Cencik za cynk i lot, pozdrowienia dla MM, NiS, Templarsow! youtu.be/_YDGqlLu6FU Dnia 22-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [MammaMia] ________________________________________________ Okręt wojenny 49 Mały transporter 276 Krążownik 120 _________________________________________ Agresor moonowka [W123] ________________________________________________ Mały transporter 14 …
-
W nocy obrońca sfioletowiał, nawet nie wiedziałem że ma jakąś flotę Pozdrowienia dla sojuszników, NiS i Templarsów [url]https://www.youtube.com/watch?v=p3VgV31vmUE[/url] Dnia 22-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [MammaMia] ________________________________________________ Krążownik 42 Okręt wojenny 29 _________________________________________ Obrońca Czar Eris [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 25 Duży transporter 23…
-
stark87 [B-S] & Zuy sen [B-S] & Rolnik Szuka Zony [B-S] vs. koniec_kalim13 [ArmedFor] ~ 83361.67%
PostCytat od Zapalsky: „Dobra robota! Szkoda, że nie mogłem wziąć udziału w tym, ale zmęczenie dopadło ” To Ty czasem odpoczywasz? gratki lamki, przetapiajcie i zbrójcie się
-
Top1 solo jest, to acs też musi Dzięki Cencik za cynk i zaproszenie Pizza omegalul na pół z el pushino con złomowito Pozdrowienia dla wszystkich ciągnących linę, dostawców dexu, sojuszu, NiS oraz Templarsów [url]https://www.youtube.com/watch?v=PptHWHfnCnY[/url] Dnia 21-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [MammaMia] ________________________________________________ Okręt wojenny 49 Krążownik 96 Mały transporter 30 _________________________________________ Agre…
-
Tak się niefortunnie złożyło, że obrońca akurat czytał etykietki na szamponie Życzę jak najbardziej SzO! Pozdrowienia dla @Arkadius dzięki za rakietki , @aduch, @KapitnChorazyTorpeda, MM, NiS i Templarsów Reszta złomu u obrońcy [url]https://www.youtube.com/watch?v=fB8TyLTD7EE[/url] Dnia 21-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [MammaMia] ________________________________________________ Okręt wojenny 49 Lekki myśliwiec 217 Krążownik 100 ________________________…
-
Bondziorno! Kto rano wstaje temu cel nie ucieka, czy jakoś tak Pozdrowienia dla MM, NiS, Templarsów i lamek @KapitnChorazyTorpeda, @Arkadius [url]https://www.youtube.com/watch?v=X85UUDhZaCw[/url] Dnia 21-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [MammaMia] ________________________________________________ Okręt wojenny 29 Krążownik 101 Lekki myśliwiec 106 Mały transporter 86 _________________________________________ Obrońca MyDay [BoSS] ____________________________…
-
Gra o Tron
PostThe-king-slayer-is-a-legend.jpg
-
Szo Grigor przy Twoim zapale i szybkości eko raz dwa sie odbudujesz i wrócisz silniejszy by palić niewiernych Gratulacje ekipie broniącej, nie wydajcie na głupoty
-
Obrońcy szo, lubię takie kąski chociaż hawajska to nie jest coś co z chęcią bym zjadł Pozdrowienia dla MM, NiS, Templarsów pizza el pushino aldente! @Bajeczny chciałeś nowy avatar to łap [url]https://www.youtube.com/watch?v=Bz7IGr3hWog[/url] Dnia 20-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [MammaMia] ________________________________________________ Krążownik 70 Okręt wojenny 29 _________________________________________ Obrońca Hawajska Na Wynos __________________…