Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Widzisz, gdyby nie było antymaterii ludzie znaleźliby inne sposoby na to żeby się pushować. Problemem nie jest system sam w sobie, a ludzie, którzy żeby mieć chociaż drobną przewagę nad innymi będą oszukiwać ludzi, system, adminów, a w niektórych przypadkach i samych siebie. Uważam, że nie powinieneś przepraszać ludzi, których oszukałeś i z których się śmiałeś, a samego siebie ze względu jak płytkim "oszukistą" jesteś oraz jak wiele czasu zmarnowałeś przy nic nie wartych cyferkach. Ludzie na OGa…
-
lydka grubasa vel dziuniek [KOMORNIC] & seweryn vel Valkyria [KOMORNIC] vs. Hani u48 [MISIE] ~ 7665.89%
Guderian - - Starcia U68
Post@FILU Ja rozumiem wszystko ale mieszanie życia realnego, czyichś problemów, wyglądu, bądź wzlotów/upadków z grą przeglądarkową i pisanie takich bredni na forum jest poniżej wszelkiej krytyki. Jeśli ktokolwiek potrzebuje terapeuty, psychiatry bądź innego szamana to jesteś tą osobą (nie obraź się, chcę Ci pomóc!) Ty. Zluzuj wora przyjacielu i idź się przewietrz, bo ogejjmowe procenty chyba Ci za mocno uderzyły do głowy...
-
Pozwolę sobie uzupełnić jeszcze wypowiedź ciap o jeden cytat Cytat od Art: „Jeśli nie ma wyboru i zostanie naruszona zasada multikontowości, czy będzie ban? Mamy świadomość braku dostępnych rozwiązań na ten moment. Dlatego też od zakończenia procesu fuzji do momentu wprowadzenia przekazywania kont w Lobby, Ci gracze, którzy będą posiadali więcej niż jedno konto na serwerze, nie otrzymają blokady. Będziemy jednak weryfikować, czy multikonta nie będą naruszały pozostałych zasad oraz interakcji mię…
-
Czy tylko mi nie działają reflinki z nowym lobby? Znajomy chciał rozpocząć swoją przygodę z ogame ale cały czas wyrzuca go na drugi koniec uni i transy z surką na start lecą 3h EDIT: żeby przybliżyć problem... po wysłaniu reflinka jest wyrzucany z zarejestrowanego konta i ma możliwość ponownej rejestracji, niestety nie jest pokazane na które uni dostaje zaproszenie i po wybraniu uniwersum kończy na szarym końcu bez wysłania buddy zapytania.
-
Graczy nieaktywnych nie dotyczy bash reguła, możesz ich atakować do woli Nie słyszałem o dodatku ani skrypcie, który liczy za Ciebie ile razy kogos zaatakowales, pozostaje liczyc recznie. Nie jeden flociarz dostal banicje bo źle policzył taki urok gry. staraj się nie kasować raportów wojennych to będzie łatwiej Ci policzyć
-
Cytat od Truck driver: „Jesli to konto z ktorego chcesz wyslac sure ma wiecej punktow to smialo mozesz podeslac sure bez zglaszania. Tylko z moona na moon by na falandze nie widzieli i nie zglosili tego, ze na 2 kontach siedzisz smile.png a jak nie to wstaw sure na moona na slabszym koncie i wyfarm tez z moona z mocniejszego konta to slabsze konto i tyle tongue.png tak sie gra na multi biggrin.png ” Pytam dokładnie dlatego, że ciap w poprzednim podobnym temacie napisała Cytat od ciap: „Ważne jes…
-
nie no nie chce sie bawic w naginanie regul, brakuje mi pareset kk surki na astro, a na drugim koncie mam odpowiadnia ilosc do handlu @ciap jak konta mają unikać adresu email, podobnego nicku i nazw planet skoro to moje konta tylko przy fuzji zostały wrzucone do jednego worka i siedzą na tym samym mailu? chyba bedzie potrzebna aktualizacja zasad
-
Siemanko! Jako, że ściągnąłem urlop dwa dni temu to wypadałoby się przywitać z nowym towarzystwem, także lameriadę czas zacząć! Pozdro dla Aducha, AisaK, Adasia, Ravena, Treli, Leukocyca, buddy, sojuszu J-W, obrońcy (bo równy z niego gość) i wszystkich innych, o których zapomniałem Złom u obrońcy Dnia 11-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor end is here [J-W] ________________________________________________ Niszczyciel 3.000 Krążownik 7.267 Okręt wojenny 286 Pancernik …
-
Wielu znamienitych flociarzy nie gra już na ogame, bądź odpuścili całkowicie EB mając konta na innych uniwersach.
-
Cytat od FINEZJA1: „bo skill juz nie gra roli, tylko grubosc portfela w kazdej grze. ” ladnych pare lat mnie nie bylo a tu takie rzeczy... skill zawsze odgrywal, odgrywa i miejmy nadzieje zawsze bedzie odgrywal najwazniejsza role. w duzej mierze ludzie ktorzy sie pushuja kupujac konta zostaja predzej czy pozniej zlomowani