Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@gardze wami dziwisz się, że sojuszniczka kogoś kto został zezłomowany nie chce dodać starcia jako topki? Starcie jest potencjalnym top 1 world, niewymienienie go chociażby z tego względu w "honorable mentions" jest po prostu słabym zagraniem i niczym więcej. Naprawdę szkoda żeby się nie pojawiła wzmianka o nim tylko i wyłącznie ze względu personalnych pobudek moderatorki.
-
Cytat od LionKong: „Gram już parę dobrych lat i nie ma takiego gracza który mógłby wyliczyć z pz flote gdyż nigdy nie da się poznać dokładnej godziny wylotu floty, więc wszystkie posty typu klikalem i wyliczylem gracza można między bajki sobie włożyć!!!!? Jak ktoś chce to proponuję napisać do mnie na priv, daje miesiąc na złapanie mojej floty, bede latał z tego samego moona na pz, podejmuje ktoś wyzwanie???? ” A sponsorujesz konto na uni na którym grasz? Jaka nagroda?
-
#4 w 24h Gdybym nie miał owego Pana w układzie nawet bym nie skanował kulek, lot przez galę, jak się bawić to się bawić Obrońcy odpoczynku Pozdrowienia dla sojuszu, buddy i znajomych youtube.com/watch?v=mfMR-URQl80 Dnia 03-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor harderdaddy [J-W] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.933 Pancernik 12.586 Krążownik 39.583 _________________________________________ Agresor Rolnik Szuka Zony [B-S] _________________…
-
Flota wyskanowana na minutkach, w głowie mi kołowało i ledwo już na oczy widziałem... miałem w głowie już tylko myśl by pójść spać. ale chwila chwila, obrońca nie ma nigdzie aktywek, a flota stoi i stoi przez godzine dobudzałem swojego towarzysza aż wstanie, kiedy odebrał telefon usłyszałem "abeauebuueh" i już wiedziałem, że będzie zajefajnie Wyszło jak wyszło, zysk może byłby większy gdybyśmy wcześniej zdecydowali się polecieć Obronća zebrał resztę złomu i z tego co wiem jemu również drinki za …
-
Obrońca dość dobrze się pilnował, na palcach jednej ręki mógłbym policzyć ile razy wyskanowałem jego flotę. Pozdrawiam sojusz, buddy i znajomych. Obrońcy szo Dnia 03-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [J-W] ________________________________________________ Pancernik 17.253 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Vice ________________________________________________ Mały transporter 1.032 Duży transporter 38.201 Lekki myśliwiec 7…
-
Akcja spontan, dopiero co przeniesiona planeta, brak aktywności na "starych lokalizacjach" i efekty widać poniżej Dziękuję Gladiatorowi za szybką reakcję i zaufanie, złom niestety ktoś podebrał ale odbijemy to sobie może przy następnej okazji, o ile taka będzie Pozdrawiam sojusz, buddy i znajomych Dnia 02-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bo_to_zla_kobieta [A F] ________________________________________________ Niszczyciel 20.911 ____________________________________…
-
Cześć, mnie osobiście mierzi fakt, że trzeba szukać parametrów uniwersów na własną rękę po boardzie bądź na stronach zewnętrznych. Kiedyś było coś takiego jak przycisk "Specjalne uniwersa", który otwierał listę wszystkich unii z innymi parametrami niż x1/x1/30%. Mały przycisk "szczegóły" przy każdym z uniwersów zdecydowanie usprawniłby wybór uni do rozpoczęcia nałogu. szczegoly(1).png grafikiem nie jestem dlatego przepraszam, za tę marną fotoszopkę ale próbuję pokazać o co mniej więcej mi chodzi…
-
wtyczka Antigame
PostSą dwie wtyczki, jedna której używam jest już zaktualizowana - AntiGameReborn
-
Który się pushuje?
Guderian - - DiD Yildun
PostOhhh Wy! Dobrze, że na uni są prawdziwe wilki w opozycji i nie boją się podnieść floty na coś innego niż idlerzy!
-
Który się pushuje?
Guderian - - DiD Yildun
PostSiemanko, ja z pytankiem, który się pushuje na Darth Maulu przez idlaka? Przyznać się darthmaulpush1.png darthmaulpush2.png