Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Już trzykrotnie w ten sposób zmieniłem sobie nick na "harderdaddy" wstydzę się sąsiadom spojrzeć w oczy Pierwszy raz na telefonie podczas włączania urlopu - nie mam pojęcia skąd się wzięła ta fraza w auto uzupełnianiu... mam taki nick tylko na drugim koncie w CR Drugi raz podczas zmiany domyślnej ilości sond na komputerze Trzeci raz na komputerze podczas włączania urlopu.
-
podpisuję się pod tym obiema nogami i tymi ręcami powiększenie to swoją drogą... koszmarem jest teleportowanie floty albo wejście w notatki - klikniesz gdziekolwiek indziej poza obszarem, który jest popupem i Ci znika imho, responsywna strona będzie stosunkowo trudna do zrobienia bo jest mnóstwo różnych rzeczy, które wymagają jednak tej szerokości strony
-
Dzięki za zapro, ja tu z przypadku i bardziej jako statysta Szkoda że tp mi się grzał, może odrobinę ładniej by to wyglądało pozdrawiam wszystkie konta, które zejdą z u
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Guderian - - Starcia U68
PostJak już pisałem - gratulacje. Egzekucja przez duże E. Teraz czekam na top1 ogame.pl Obrońca pewnie szybko stanie na nogi jak i poprzednio, szo EDIT; jeśli faktycznie wystawka, to szkoda... umiejętności Wam nie brakuje, myślałem o Was w lepszych kategoriach
-
Skanuje się z różnych powodów, czasem przez przypadek, czasem z rutyny, czasem nawet nie patrzy się kogo się skanuje. Takie tłumaczenia tylko dobitniej potwierdzają moje słowa. Szukasz tylko pretekstu do działania, niczego więcej. Sam skanuje sojuszników, buddy, czy dostawców dexu co nie zmienia faktu, że i tak na nich nie polecę. Myslac, ze podniósłbym flotę na deuterowke kogos z kim wczesniej leciałem moge napisać tylko jedno: Nie mierz innych swoją miarą. Pozdrawiam i raz jeszcze gratuluję st…
-
„Takie zachowania” ? Możesz rozwinąć? Chętnie dowiem się o sobie czegoś więcej Wcześniej przy podstawce zarzekałeś się, że nie wiesz pod kogo się podstawiasz i miałeś mało czasu. Zdecyduj się w końcu jak było Pochodzę z czasów na OG gdzie lojalność i moralność jeszcze coś znaczyła oraz ludzie nie byli zaślepieni zyskiem. Masz pretensje pod adresem mojej osoby, które nie sa w żaden sposob uzasadnione, ba, są całkowicie bledne. Wszystko zaczelo sie gdy nie zaprosiłem Cie do ataku na Darksidea, gdz…
-
Ściąganie kogoś pod kogo jeszcze niedawno się podstawiało, na poziomie Gratulacje, przetapiaj
-
youtube.com/watch?v=8ysBMZSzpp8 \m/
-
Pink Floydzi zawsze spoko youtube.com/watch?v=JILfwu5AWIQ