Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Na początek mała dygresja ode mnie... chwalebnym jest, iż chcecie coś zmienić na lepsze ale proszę, zanim napiszecie coś na angielskim boardzie sprawdźcie czy napisaliście choć jedno słowo poprawnie, naprawde cieżko sie czyta... Przechodząc do meritum... Zeby ukrócić sprzedaż kont i pushowanie się nimi proponuje PRZYWRÓCENIE działu na forum z wymianą i oddawaniem kont przy czym każda zmiana właściciela konta powinna być zgłoszona poprzez wysłanie ticketu. Tym samym proponuje GO, GA, SGO, SGA stw…
-
Śmieszki uGalareta
Guderian - - DiD Galatea
PostOstatnimi czasy grecy zaskakują mnie muzyką na każdym kroku Ostatnio znalazłem taki nieoszlifowany diamencik: (Ukryta treść) Jak tam dzisiejszy dzień ogejmowicze? Ja już zdążyłem wtopić 7 krk, 20 mt i 7recków (Ukryta treść) @aduch NIE! Już nigdy tego nie włączę
-
Gratki, zysk mimo wszystko cieszy oko (o ile bilans się zgadza) Co do "apelu"... wiadomo, że latanie na satki nie jest czymś miłym ale chyba nie bierzesz pod uwage, że za tamtych czasów nie było pzta z obrony, a pz z floty wynosił 30% więc naprawdę trochę musiało być tych satek (nawet na początku uni) żeby wlecieć i mieć z tego jakiś sensowny zysk. Tutaj jest 80% pzta z floty i 30% pzta z nieodbudowanej obrony, kiedy na planecie jest jeszcze 50-80k~ surki i 20 satelit zysk zaczyna być już napraw…
-
Śmieszki uGalareta
Guderian - - DiD Galatea
PostJuż 15 minut słucham tego w kółko, jestem mentalnie zezłomowany
-
Śmieszki uGalareta
Guderian - - DiD Galatea
Postnevergiveyouup.png (Ukryta treść)
-
żeby nie było, że o Was zapomniałem moje misiaczki ze względu na nowe uni pozdro dla ekipy z Galarety, discorda, buddy i sojuszu Dnia 30-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [J-W] ________________________________________________ Pancernik 33.465 _________________________________________ Obrońca Vice ________________________________________________ Mały transporter 974 Duży transporter 33.707 Lekki myśliwiec 494 Ciężki myśliwiec 361 Statek kolonizacyjny 2 Recy…
-
Faktycznie, człowiek się uczy całe życie, a i tak głupi umiera dla potomnych Zwycięzcą starcia jest ta strona, którą wskazuje wygenerowany przez grę raport.W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowany przez stronę, która w wiadomości z gry ma mniejsze straty. Nie bierzemy pod uwagę zbiórki złomu czy faktu, że obrona w części się odbudowuje.
-
reszta złomu u obrońcy, szo pozdro dla buddy, ekipy z Yilduna, discorda i sojuszu [url]https://www.youtube.com/watch?v=tJSO6u72d4A[/url] Dnia 30-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [NiS] ________________________________________________ Krążownik 30 _________________________________________ Obrońca alchemik ________________________________________________ Mały transporter 14 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 27 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 2 Recykler 2 Sonda…
-
xd Dnia 28-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [NiS] ________________________________________________ Krążownik 11 _________________________________________ Obrońca Safar ________________________________________________ Mały transporter 5 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 5 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 4 Satelita słoneczny 9 Wyrzutnia rakiet 25 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Guderian [NiS] ________________________…
-
no cóż xd Dnia 29-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Werner2008 [NZTM] ________________________________________________ Krążownik 7 _________________________________________ Obrońca Guderian [NiS] ________________________________________________ Krążownik 3 Satelita słoneczny 3 Lekkie działo laserowe 20 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Werner2008 [NZTM] ________________________________________________ Zniszczony! _______________________…
-
Takie tam rozbijanie pozdro dla ekipy z Yilduna, buddy i sojuszu Dnia 29-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Guderian [NiS] ________________________________________________ Mały transporter 29 Lekki myśliwiec 92 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 27 _________________________________________ Obrońca AnthonyEnsey [Alliance] ________________________________________________ Duży transporter 11 Wyrzutnia rakiet 27 Lekkie działo laserowe 40 Ciężkie działo laserowe 30 Mała powłok…