Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-135 z 135.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Schan [WarriorS] & obibok [WarriorS] & crawl [CAZADOR] vs. Fabiano [SENATE] ~ 193039.24% TOP 1 ACS
slimakk - - Hall of Fame
PostOj Art nie rozumiem zadnego z Twoich argumentow bo uklad byl prosty koalicja obowiazywala nas 4. Fabek slowem nie napisal ze chce ja kontynuowac tylko wyrzucil mnie z buddy i skanowal wiec jak mialem to rozumiec. A Twoj argument z Gonero to dopiero dno ja nie bede wymienial ile osob od Nas stracilo floty od Senate .... Wiec za przeproszeniem przestan [ciach] bo na Ciebie nigdy bym nie polecial i Obi tez nie i tez Cie nie skanowal choc Cie nie mial w buddy ... Ja Ciebie zawsze szanowalem i uklad …
-
Schan [WarriorS] & obibok [WarriorS] & crawl [CAZADOR] vs. Fabiano [SENATE] ~ 193039.24% TOP 1 ACS
slimakk - - Hall of Fame
PostHmm akcja prosta obronca nie robil fsow tylko wysylal transy zeby mu akty robily i tez inne osoby mu pomagaly zeby sie swiecil w nocy choc on sobie smacznie spal Sklad egzotyczny ale Crawl zagadal czy nie mam ochoty poleciec a ze Fabek podpadl mi latajac ostatnio po moich sojusznikach wiec nie bylo watpiwosci Szkoda konta Arta ale jak to juz nie pierwszy raz bywa konto oddane konto zezlomowane Pz lezal przez ponad 2 godziny bo musielismy leciec dwa razy reckami ale Fabek sobie spal wiec byl na t…
-
TOP 10 Solo i ACS uVega
slimakk - - Hall of Fame
PostNowa wersja wprowadzona mam nadzieje ze sie podoba
-
artb33 [SENATE] & Nighthunter [SENATE] & Schan [WarriorS] vs. Sayian [CAZADOR] ~ 175.063,80% TOP 1 ACS
slimakk - - Hall of Fame
PostJak to Hunter powiedzial to byla kwestia czasu az padnie ta flota Historia dosyc smiesznie sie zaczela bo zauwazylem ze Obroncy nie ma i wyslalem ataki na moony z dexem bo jakos nie zauwazylem ze Art jest a Hunter byl na urlopie poza nimi wszyscy daleko wiec nie planowalem leciec na glowna flote az nagle sie okazalo ze z Artem lecimy na te same moony po dex i jak juz Art do mnie napisal i zmotywowal mnie do lotu to nadal byl problem bo we 2 troche slabo to wychdzilo wiec szybki telefon do Hunter…
-
Graty Obi ladny stejk wykreciles az milo popatrzec Filmik tez dobry odpowiedni do tego co zrobili z ta gra Zal na to patrzec ale tez ciezko sie uwolnic od nalogu po tylu latac choc mysle ze ta [ciach] wersja wielu wyleczy z nalogu Dla Platinuma pakiecik SZO Moderator Indestructible:Upominam za pseudocenzurę.
-
SOLO; Spiele [CAZADOR] vs feniks [WarriorS] - 50150,72% + nowe top1 Solo
slimakk - - Hall of Fame
PostGraty Spiele tego % pewnie szybko nikt nie pobije Feniks Tobie zycze SZO bo mam nadzieje ze zostaniesz z nami w odbudowie pomozemy jak tylko bedziesz chcial dalej grac A jesli jednak nie znajdziesz juz checi na gre to zycze Ci powodzenia w realu
-
ACS; Schan i obibok i Kobra [WarriorS], artb33 [SENATE] vs Kupie_DEX [CAZADOR] - 95431,99% + zbiórka TOP 2 ACS
slimakk - - Hall of Fame
PostNie ma co tu wiele opowiadac stalo i juz nie stoi a to dopiero poczatek Cytat: „Ode Mnie Wielkie dzieki Panowie za zgrana akcje i wspolny lot oraz wspaniala atmosfere podczas lotu Pozdrowienia dla Sojuszu oraz dla Huntera i Fabka za doping podczas calego lotu i pomoc w jego realizacji Obroncy SZO ” Cytat: „Od Arta Dziekuje panowie za locik milutko i w sumie bez stresowo skoro Spiele na "u" siedział , szkoda że recków brakło troszke ale nie mozna mieć wszystkiego Pozdro dla soja i znajomych ze sz…
-
ACS; Bilbo Baggins i Spiele i prowokator [CAZADOR] vs obibok i Schan i Kobra [WarriorS], artb33 i Nighthunter [SENATE] - 102574,71% + zbiórka NOWE TOP 1
slimakk - - Hall of Fame
PostJeszcze raz chce podziekowac wszystkim czlonkom za wspolny lot i wspaniala atmosfere podczas lotu Oraz zlozyc wielkie gratulacje dla Obiego bo jak by nie patrzec wszystko wyszlo z jego inicjatywy Panom z drugiej strony zycze SZO i bawimy sie dalej pozdrawiam Schan
-
TOP 10 Solo i ACS uVega
slimakk - - Hall of Fame
PostTOP 10 SOLO uVEGA 1. Spiele [CAZADOR] vs feniks [WarriorS] 50 150,72% (27.06.2015) Bilans + 2.450.017 2. Spiele [CAZADOR] vs shock [WarriorS] 47 330,91% (14.07.2015) Bilans + 617.037 3. Spiele [CAZADOR] vs OWieczka [SAINTS] 30 036,7% (11.06.2015) Bilans + 1.612.827 4. Fabiano [SENATE] vs Kombinatorka 27 932,38% (11.03.2015) Bilans + 1.569.235 5. obibok [WarriorS] vs. platinum [CAZADOR] 26 515,99% (15.10.2015) Bilans + 1.475.970 6. Spiele [CAZADOR] vs MoonMaker [SAINTS] 24 655,28% (27.07.2015) Bi…