Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 135.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Winter is Coming [WINTER] 23 267,39% vs. 50 015,32% Mafia Sycylijska [MAFIA] Zakończona
slimakk - - Wojny Libra
PostSchan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] vs. Method [WINTER] ~ 39180.49% Dnia 25-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schan [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 30.181 Krążownik 60.467 Mały transporter 66.666 Lekki myśliwiec 913.577 _________________________________________ Agresor Avinashi [MAFIA] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Method [WINTER] _______________…
-
Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] vs. Method [WINTER] ~ 39180.49% TOP 4
slimakk - - Starcia Libra
PostZ pozdrowieniami dla Technika ktory podrzucil cel i zrezygnowal z lotu zeby wszedl choc jednej stronie % do wojny oraz pozyczyl recy Oczywiscie jak to zwykle bywa problem z paliwem sie pojawil ale udalo sie po malych komplikacjach ogarnac recki i poleciec Obroncy zycze SZO choc nawet nic nie napisal Pozdrowienia dla sojusznikow z Mafii i Warriorsow na Wasacie oraz dla reszty znajomych i mojego kochanego Skarba Dnia 25-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schan [MAFIA]…
-
Hmmm od czego by tu zaczac, bo dziwna sprawa od poczatku kilka dni temu zdjety urlop zmiana nicku i zaraz wylapane 30k recy na moonie bez zadnej akty, ale ani floty ani surki nigdzie nie bylo, wiec nie wiadomo bylo o co chodzi Zaczela sie obserwacja, ale wlasciciel konta jak i flota nie pojawialy sie na nim xD az w koncu wczoraj poznym wieczorem paczam, a tu 58 minut na moonie - skan i jest dlugo wyczekiwana flota. I tu zaczely sie schody, bo nie bylo problemu zeby ja spakowac tylko zeby pozbier…
-
Avinashi [MAFIA] vs. toto ~ 7504.89% & Avinashi [MAFIA] vs. LENIWIEC ~ 1151.12%
PostGratuluje skarbie ladny % a zysk jeszcze ladniejszy Przetapiaj na nowe zabawki a polowe zysku wyslij do mnie bo Cie nigdy nie dogonie Obroncy SZO
-
Obserwowane juz od jakiegos czasu i w koncu sie udalo Dziekuje skarbie za lot i za organizacje akcji Zysk przyjemny wiec bedzie na nowe latajki Pozdrowienia dla mojego skarba Dla sojusznikow i Znajomych Jeszcze chce podziekowac wszystkim ktorzy pomagali w odbudowie szacunek i dla Was Obroncy zycze SZO Cytat: „Avinashi: Pozdrowienia dla sojuszników oraz Halinki, Sławka, Patryka, Daniela i obu Łukaszów oraz dostawców deuteru Aaa i lamy Koczkina! Podziękowania dla misia za lot:* i że ufa mojej mate…
-
Schan [WarriorS] & ramadek4 [WarriorS] & EL Sabah Nur vs. marcin79 [HYPER] 13897.61%
slimakk - - Starcia Wasat
PostDzieki za zaproszenie i wspolny lot w milym towarzystwie Pozdrowienia dla Warriorsow, wszystkich Znajomych i mojego skarba
-
Ratownik [G M] & CzoTenKotel [G M] vs. albert734 [STARCRAF] ~ 1398.9%
PostDzieki za pozdrowienia i linka Gratki STejka moze zysk nie powala ale jest wiec zycze szybkiego przetopu w kolejne latajki i fajnie widziec ze latacie
-
Dlugi lot na stojaca flote po drodze jakies dziwne akty ale weszlo wiec bedzie na kolejne zabawki Pozdrowienia dla Warriorsow mojego skarba i reszty Znajomych Obroncy SZO Dnia 30-07-2016 02:51:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schan [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca wymienie_na_quantum [one4one] ________________________________________________ Mały transporter 35.267 Duży transporter 9.9…
-
Wyskanowalem paliwo na moonie i sprawdzam a tam zero akty wiec flota poszla ale zaczalem skanowac pozostale moony i sie flota tez znalazla Szybka kalkulacja sam ciezki sie przebijal i najmniejsze straty wiec decyzja o locie przez 70 ukladow ale sie udalo Obronca dlugo sie nie logowal wiec wyczyscilem jeszcze kilka moonow Obroncy SZO Pozdrawiam Warriorsow, dostawcow dexu i innych znajomych a szczegolnie mojego kochanie Ala kocham Cie Dnia 22-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce…