Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• kruszynka

kruszynka - - Członkowie Teamu

Cytat od Draken: „Ave Aloha! Jakbyś miała uczyć w Hogwarcie to czego? Hm....eliksirów, transmutacji lub latania na miotle :D X-Men czy Avengers? X-men Lubisz jesienną pogodę? Jeżeli byłaby taka jak tegoroczny wrzesień to tak Ale ogólnie nie przepadam :)”

• Harry Potter

kruszynka - - Rozrywka i hobby

Zjadł czekoladki od Romildy, które były przeznaczone dla Harrego. Zawierały eliksir miłosny więc mu lekko odbiło co o mały włos nie skończyło się tragicznie gdy Harry wraz z profesorem Slughornem próbowali mu pomóc.

• kruszynka

Cytat od Mati: „Siema młoda! Cytat od "kruszynka": „Całka z e^x? e^x? :roll: ” A gdzie stała C? A kto powiedział, że całkujemy po dx? hahah wiedziałam, że ktoś się czepnie ale myślałam że Daga będzie szybsza :D Jaka najbardziej niebezpieczna sytuacja spotkała Cię na drodze? hmmm...nic mi za bardzo nie przychodzi to głowy.. może sytuacja jak jeszcze miałam naukę jazdy to dojeżdżałam do skrzyżowania i był znak ustąp pierwszeństwa. Po rozejrzeniu się chciałam jechać ale instruktor dał mi po hamulca…

• kruszynka

Cytat od ciap: „Cytat od kruszynka: „ciap: Żeby mniej przeklinała i słuchała swojego SGO i innych SGO!” Hmm Wiesz że przeklinasz więcej? Nie sądzę! Dlaczego wypierasz prawdę? Nie wypieram :P Czuję się urażona! Pfff! do swojego CT lepiej zajrzyj bo się kurzy! Całka z e^x? e^x? ”

• Toadie

Cytat od Toadie: „Cytat od kruszynka: „ Lubisz denerwować innych ludzi rzucając im jakieś ochłapy informacji a później patrzysz się jak próbują dojść o co chodziło?:D No przecież tak nie robię nigdy! Prawie nigdy :P” ” Czy od kłamstw rośnie Ci coś jak u Pinokia np. nos? Cytat od Toadie: „Cytat od kruszynka: „ Jeżeli tak, nie sądzisz że jest to okrutne? Nie, nie moja wina, że niektóre osoby są zbyt ciekawskie Albo nie pamiętają o co same pytały :>” ” pfff! Pamiętasz wszystkie pytania jakie kiedyk…

• kruszynka

Cytat od Mati: „Dobry wieczór, młoda! Dzień dobry młodzieńcu! Cytat od kruszynka: „Skoro Draken to maruda, to kim ja jestem? Jeżeli Draken to maruda to jesteś jego mistrzem czyli Wielka Maruda! :P” Wielka mi rzecz Każdy mod jest z definicji mistrzem dla pomarańczy A tym bardziej ex pomarańczy (patrz: cez) Pfff chyba sobie kpisz...Akurat w byciu mistrzem w marudzeniu to nie ma się czym chwalić prze Pana! Powinieneś się zarumienić! Cytat od kruszynka: „ Czego najbardziej Ci brakuje z czasów studen…

• Zoonk

kruszynka - - Archiwum CT

Lubisz jak atakują Cię trolle? Łatwo wyprowadzić Cię z równowagi? Co do tego pokemona (bo to pokemon?) dlaczego ten a nie pikaczu? nie lubisz żółtego?:P Przeczytałeś już Metro2034? Jeżeli tak to jak wrażenia? Ulubiony film? Ulubiona bajka z dzieciństwa? Gdybyś wygrał milion w lotka na co przeznaczyłbyś kasę? Wierzysz w przyjaźń? Co sądzisz o przyjaźni między kobietą a mężczyzna? Wymarzone miejsce na spędzenie wakacji?

• Cześć kaszai Lubisz krokodyle?:P Ile muffinków już napiekłaś? Zrobiłaś specjalne cebulowe dla Ogra? Zdarza Ci się rzucić w niego cebulą jak Ci się sprzeciwia? Czemu już tak mało spamu w Twoim CT? Stałaś się bardziej skryta niż kiedyś czy ludzie nie mają pomysłu na pytania do Ciebie po przeczytaniu tylu stron :D? Gdybyś miała węża jakie imię byś mu nadała? Jest jakieś imię męskie i żeńskie którego nie cierpisz? Jak tak to jakie?:>

• Toadie

hej zielonek Dlaczego masz hl na cebulę skoro jej nie lubisz? Lubisz denerwować innych ludzi rzucając im jakieś ochłapy informacji a później patrzysz się jak próbują dojść o co chodziło?:D Jeżeli tak, nie sądzisz że jest to okrutne? Gdybyś mógł wybrać wolałbyś aby Cez przestał Cię swatać z pewną osobą czy wolałbyś aby Wisła w końcu zaczęła wygrywać?:P Zastanawiałeś się kiedyś "kurczę po co ja właściwie kibicuję tej drużynie"? Wolisz gdy człowiek jest marudą czy mendą? Jakiego słowa wg Ciebie ost…

• kruszynka

Cytat od Mati: „Siemano młoda! Siemano młody! Cytat od kruszynka: „ Że jesteś marudą :P” Uff... Już myślałem, że to mnie uważasz za marudę. Cebula i menda byli oczywiści, ale cały czas nie było wiadomo kto jest marudą To, że Draken to maruda nie oznacza, że nie może być więcej marud :P Skoro Draken to maruda, to kim ja jestem? Jeżeli Draken to maruda to jesteś jego mistrzem czyli Wielka Maruda! :P Wolisz twardy czy miękki materac? Sama nie wiem. Niby twardszy to zdrowszy? Ale jak za twardy to ni…

• kruszynka

Cytat od Draken: „/me patrzy na krusz Co tu się wyprawia? /me się rozgląda i mówi "Nie mam pojęcia! :D Co o mnie powiesz? Że jesteś marudą :P Czemu męczysz biednego ceza o coś? Przecież on jest maskotką i gryzakiem smoka. To nie znaczy, że nie mogę go męczyć! Smoki na pewno wie, że trzeba się dzielić swoimi zabawkami :D Ulubione trzy książki? Ciężko powiedzieć. Ostatnio czytalam dużo książek Katarzyny Michalak. Fajne płaczki z nich Dobrze mi się czytało Harrego Pottera i 50 Twarzy Greya. Może ni…

• kruszynka

Cytat od Cezarcfc: „:> <: W skali od 1 do 10 jak bardzo jesteś zdeprawowana? W słowach 6, w czynach 1 :P Tylko upierdliwa? uważasz że męczenie kogoś o coś od dobrego roku z oklad o coś to tylko lekka upierdliwośc? Ja kogokolwiek męczę? Delikatnie tylko dążę do tego aby otrzymać to co chce :D Uważasz że branie z Ciebie przykałdu grzeczności dla kogokolwiek dobrze by się skończyło? Oczywiście! W moim zachowaniu nie ma nic niestosowanego A ja jestem twoim zbocznym zdaniem normlany? W skali 1 do 10?…

• kruszynka

Cytat od Toadie: „Cytat od kruszynka: „Dawno tu coś nie zaglądałem, pora to zmienić! No jestem w lekkim szoku, że zajrzałeś tutaj z własnej nieprzymuszonej woli Ale czemu w szoku?” ” Bo raczej do mnie nie zaglądałeś wcześniej a jak już to tylko w ramach rewanżu za Twoje CT Cytat od Toadie: „Cytat od kruszynka: „ Jakie dziwne (według Ciebie) rzeczy które ludzie jedzą, a Ty ich nigdy nie jadłaś? Podaj przykłady. Oj dużo jest takich potraw np. krewetki i inne tego typu obślizgłe potrawy Ostatnio og…

• kruszynka

Cytat od Toadie: „/me mac kruszonka /me pac ogrątko :D Dawno tu coś nie zaglądałem, pora to zmienić! No jestem w lekkim szoku, że zajrzałeś tutaj z własnej nieprzymuszonej woli Jakie dziwne (według Ciebie) rzeczy które ludzie jedzą, a Ty ich nigdy nie jadłaś? Podaj przykłady. Oj dużo jest takich potraw np. krewetki i inne tego typu obślizgłe potrawy Ostatnio oglądałam "Azja Express" to tam musieli zjeść ptasi embrion. W życiu bym tego nie wzięła do buzi! blee! Czy uważasz, że jesteś trochę cieka…

• ZMniejszenie moonów?

kruszynka - - Zadawanie pytań

Otrzymałam informację, że zmiana dotyczy tylko widoku księżyca w galaktyce. Graficzna ikonka księżyca jest teraz mniejsza o jakieś 10% w stosunku do tego co było przedtem aby było bardziej "realistyczne" że księżyc jest mniejszy od planety. Czyli w skrócie zmiana czysto kosmetyczna

• Harry Potter

Ok, zadawaj

• Harry Potter

Jeżeli się nie mylę to prof. Lupin po tym jak Snape przyłapał Harrego gdy przechadzał się po ciemku po jakimś tam korytarzu bo szukał Peter'a Pettigrew. A co do pytania: Podaj kolejność z jaką pewne postacie zostały spetryfikowane przez bazyliszka w drugiej części Harrego Pottera z opisem co je uratowało przed śmiercią tj. dlaczego zostali tylko spetryfikowani a nie zabici.

• Harry Potter

Strzał bo nie wiem Mapa Huncwotów?

• kruszynka

Cytat od Cezarcfc: „Zielony Cześć pomarańczko :E Gdzie są granice twojej cierpliwości na marudzenie? Ciężko powiedzieć Czasami granica jest szeroka i ciężko mnie wyprowadzić z równowagi a czasami wystarczy jedno zdanie i BOOM Pewnie to zależy od humoru i nastawienia do ludzi w danym dniu Zdarza się, że ktoś je przekroczy i masz ochotę go udusić? Tak chociaż bardziej od duszenia miałabym ochotę co innego zrobić. Zdarzyło się to ostatnio? Owszem Na szczęście ugryzłam się w język i nie pisnęłam (pr…

• Handel a push.

kruszynka - - Zadawanie pytań

Starkk odpowiedział Ci na pytanie. Możesz wysyłać transporty w różnych dniach lub kilka razy w ciągu jednego dnia, ale jeżeli Twój kolega chce się rozliczyć w jednym transporcie to czas 72h musi liczyć od otrzymania pierwszego transportu. Jeżeli chciałeś zrobić tak że Ty wysyłasz od poniedziałku do soboty a on Tobie odsyła w niedzielę to będzie to złamaniem zasady push (w przypadku transportów pon-śr).