Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Próby moonowe

kruszynka - - DiD Quaoar

Temat podklejam i życzę powodzenia z próbami

• kruszynka

kruszynka - - Członkowie Teamu

Cytat od Draken: „Ave hej :) /me podejrzanie patrzy na krusz Dlaczego podejrzanie? :> Zdrada! Zielony GO, co to się stało? /me idzie po drucianą szczotkę i zaczyna czyścić krusz Już od ponad roku mam zielonkawy odcień, a nick zmieniłam bo się FAfiki czepiały! :P Jakbyś miała uczyć w Hogwarcie to czego? To pytanie zadałeś mi kilka postów temu xD Ulubiona rzecz ze szkoły? Dzwonek :P Ulubiony przedmiot w szkole? Matematyka i plastyka Ulubiona lektura szkolna? Ciężko powiedzieć, było kilka naprawdę …

• Gra o Tron

kruszynka - - Rozrywka i hobby

W sumie nie wiem jak to w książce było. Troszkę o inną odpowiedź mi chodziło ale niech Ci będzie Zadawaj

• Panowie znacznie odbiegacie od tematu. Jeżeli chcecie sobie podyskutować zapraszam do Działu Porozmawiajmy o Ogame. A tutaj proszę jednak nie odbiegać od głównego wątku

• Harry Potter

Zgadza się zadawaj!

• Gra o Tron

W jaki sposób zginął Balon Greyjoy i kto po jego śmierci przejął władzę nad Żelaznymi Wyspami?

• Harry Potter

Jak nazywała się kobieta, którą zabiła Nagini a która jako jedna z nielicznych zaprzyjaźniła się z rodziną Dumbledorów?

• Harry Potter

Skoro Kastor nie odpowiada to ja spróbuje 4 smoki, które występowały podczas Turnieju Czary Ognia: Walijski Zielony Rogogon Węgierski Szwedzki Krótkopyski Chiński Ogniomiot Norweski Kolczasty (Norbert) Spiżobrzuch Ukraiński(bank Gringotta)

• Gra o Tron

Jeżeli dobrze wyczytałam była to smoczyca wielkości psa i może właśnie ta wielkość ją wyróżniała?

• oo lekki szok Procent powala! Gratuluje Fatal wykorzystanej szansy i jeżeli faktycznie kończysz przygode z ogame to powodzenia w realu Deki szybkiej odbudowy!

• Cytat od Kasia321: „Ze względu na problemy techniczne event został przedwcześnie zakończony. Za wszelkie utrudnienia przepraszamy.” Na przyszłość proszę nie dublować tematu -> klik klik

• Nowe Uni Quaoar

kruszynka - - Błędy w grze

Problem już zgłoszony. Cytat od Art: „Drodzy Gracze, Na universum wystąpił problem w konfiguracji universum i obecnie zaplanowane prędkości zostały ze sobą zamienione. Dodatkowo nazwa Universum w polu rejestracji konta jest pusta, a w formularzu logowania Universum jest widoczne jako '143. Universum'. Problemy zostały już zgłoszone do naszego Działu Technicznego. Przepraszamy za utrudnienia.” Universum Quaoar (18.10.2016)

• Gracze z uni 1 mieli do wyboru albo uni 68 albo uni Nekkar. Jednak jeżeli podczas trwania UF nie wybrałeś uniwersum docelowego Twoje konto zostało skasowane. Uni Fusion (Połączenie Universów) faza IX - Rozpoczęcie 29.02, połączenie 29.03-04.04

• oo widzę, że mój pogromca nie tylko na mnie się wzbogaca Tosiak gratuluję udanego ataku ładny zysk i procent też fajniutki Obrońcy życzę Szo!

• kruszynka

kruszynka - - Członkowie Teamu

Cytat od Cezarcfc: „Pomarańczowy! oooo! Aż niewiarygodne, że nie zielony :D Zbliża się jedyne święto w roku kiedy pomarańczowy kolor jest dozwolony wiesz jakie i dlaczego? Ten amerykański wymysł masz na myśli?:P Chciałabyś kogoś nastraszyć? Tak tylko trochę. ... albo tak żeby popuścił w spodnie...No oczywiście i nie tylko od święta :P Drażyłaś kiedyś dynie? Chciałabyś? Nie drążyłam, ale obierałam do zupy dyniowej, masakra bo dopiero po fakcie dowiedziałam się jak można sobie tą czynność ułatwić!…

• Mati

kruszynka - - Archiwum CT

oj zakurzył się troszkę temacik Studia skończone teraz tylko praca... cieszysz się, że masz studia za sobą czy jednak ogarnęła Cię melancholia? Uważasz, że jesteś już dorosły czy jednak jeszcze tkwi w Tobie ukryty mały chłopczyk? Umiałeś się kiedyś cieszyć z drobnych gestów? Kiedy ta umiejętność się w Tobie zatarła? Uważasz, że szczęście można osiągnąć dobrem materialnym czy jednak prawdą jest, że 'pieniądze szczęścia nie dają'? Jesteś człowiekiem pracowitym czy jednak leniuszkiem? A może to zal…

• Harry Potter

brawo Ty!

• Harry Potter

Czego lub kogo najbardziej boi się Neville Longbottom i w którym momencie się o tym dowiadujemy?

• Jest możliwość kupowania antymaterii. Zarejestrowałam się na uni i sprawdziłam.

• Skoro po rejestracji na konto trafi 25000 antymaterii to podejrzewam, że będzie ją można również zakupić