Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-320 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mati

kruszynka - - Archiwum CT

Hmm na wieczór wybrałeś thriller erotyczny? I jak Ci się podobał? Lubisz w ogóle styl gry Toma Cruise'a? Wg mnie słaby z niego aktor. Anthony Hopkins czy Clint Eastwood? Wolisz Clinta jako aktora czy wolisz jednak jego "popisy" reżyserskie? Zawsze jak rozmawiasz o zagranicznych filmach nie spolszczasz ich tytułów? Czy to zależy od filmu? Lubisz głupkowate komedie czy oglądasz tylko ambitne filmy?

• Mati

I jak Ci się spodobał kolor który wybrałeś do odpowiedzi na poprzednie pytania? Dlaczego ostatnio afczysz? Sądzisz, że znajdziesz kiedyś dziewczynę która Cię nie zdenerwuje? Uważasz, że taka istota w ogóle istnieje? Jaki film ostatnio oglądałeś?

• kruszynka

kruszynka - - Członkowie Teamu

Cytat od Mati: „Siemaneczko młoda! hej młodziaku Wraz z rozwojem techniki mamy coraz łatwiejszy dostęp do multimediów - wymarły wypożyczalnie filmów, wymierają biblioteki. A ja zapytam w drugą stronę: wypożyczalnie jakiej rzeczy najbardziej przydałyby się w Twoim życiu? : data-verified= "> O matko, ciężkie pytanie Chyba wypożyczalnie sprzętów kuchennych i tego typu rzeczy bo czasami mam ochotę coś upichcić a żeby to zrobić potrzebuje czegoś tam, a tego nie mam. A nie ma sensu kupować. No i pomys…

• Zachęcam do zapoznania się z podobnym tematem gdzie umieszczony jest również link do kalkulatora -> Taktyczny odwrot - wzor

• Zoonk jak zobaczyłam, że poleciałeś na Dekiego to sobie pomyślałam "oszalał" Ech... szkoda, że w ataku bo nawet dok Ci nie pomoże Szybkiej odbudowy! Deki gratuluje udanej obrony

• Zoonk

hejeczka Strasznie zakurzony ten temat Trzeba go troszkę podreperować! Powiedz Ty mi Drogi Zoonku Dlaczego sygna i avatar z Włoczykijem z Muminków skoro jesteś Zoonk a nie Mumiek czy też Włóczykij tudzież Ryjek?:> Bałeś się Buki podczas oglądania tej bajki? Wymarzony prezent pod choinkę? Z którym artystą chciałbyś zagrać jakiś wspólny utwór i dlaczego akurat on? Najlepszy gitarzysta to według Ciebie... ? Gdy leci w radiu jakiś utwór ważniejszy jest dla Ciebie tekst czy muzyka? Na czym się bardzi…

• ciap

A ta znowu się obija i nie odpisuje! Nie wiesz, że nie powinno zostawiać się niezałatwionych spraw na Nowy Rok?:P Do roboty! Spamować chcemy!

• Mati

Cześć łobuzie! Troszkę Ci się temat CT zakurzył. Jak mogłeś do tego dopuścić? Wkurza Cię osadzający się kurz na sprzętach typu TV, komputer etc? Jesteś pedantem czy raczej bałaganiarzem? Nadal lubisz białe skarpetki? Wymień 5 zalet i 5 wad nowego forum Ogame.pl Tylko bez przekleństw i bez wymówki "nie da się!" Co chciałbyś dostać pod choinkę? W jakiej kobiecie mógłbyś się zakochać? Jest jakaś nazwa/powiedzonko lub coś innego z Twojej rodzinnej okolicy które dla Was jest normalne ale jak gadasz z…

• kruszynka

Cytat od Zoonk: „Czy masz swoją ulubioną książkę, taką, do której lubisz wracać i czytać jeszcze raz i jeszcze i jeszcze? O dziwo nie mam takiej książki. Są książki które bardzo mi się podobały i czasem kusi czy nie przeczytać jeszcze raz ale jakoś tak się nie mogę zdecydować..skoro znam zakończenie :P W ogóle czy lubisz czytać, czy dużo czytasz? Bardzo lubię czytać i myślę, że jak na przeciętnego Polaka to dużo czytam. O ile mam okazję dorwać coś fajnego Przeważnie czytam jak jestem na wakacjac…

• kruszynka

Cytat od Zoonk: „No cześć hejka! Co najbardziej lubisz w zimie? Czekasz niecierpliwie na święta? W zimie lubię jak jest dużo śniegu ale takiego konkretnego, a nie że popada a później chlapa się robi. No i najlepiej w weekend żebym nie musiała w takie dni do roboty dojeżdżać Co do świąt to jakoś nigdy na nie niecierpliwie nie czekałam, ale to zawsze czas gdzie można spotkać się z rodziną i mimo wszystko fajnie jest Chociaż nie mam jakiegoś "świątecznego fioła" jak niektórzy Jak sylwester to bal, …

• Gratuluję chłopaki udanej akcji Sojuszowe ACSy zawsze się miło ogląda! No i fajnie, że w końcu Zoonk przerwałeś tą swoją złą passę lądowania po złej stronie RW Powodzenia w dalszych atakach Przetapiajcie na nowe lajtaki Obrońcy Szo!

• kruszynka

Jakbyś miała wybierać to które z tych dwóch? Śnieg czy słońce? Słońce! Kto jest twoim zdaniem najlepszym aktorem z całego obecnego rządu? Największą pomyłką jest wg mnie minister spraw zagranicznych i minister obrony narodowej Ty chodziłaś jeszcze do 8-letniej podstawówki czy już się łapałaś na 6-letnią? Do 8letniej na szczęście Myślę, że to był dobry podział, ale skoro już się zaczęli w te gimnazja bawić to nie powinni tak na łapu capu wracać do starego systemu. A archeologia albo prawo? Czy je…

• kruszynka

Cytat od Draken: „/me jest zadowolony, wreszcie pomarańczowa krusz wróciła Od razu lepiej, co nie? Co powiesz o takiej pogodzie jaka jest teraz? Hmm jest nijaka..wolałabym aby było cieplej i słoneczniej albo żeby spadło mnóstwo śniegu Co powiesz o obecnej sytuacji w kraju? kabaret Co sądzisz o reformie edukacji? Za szybka, nieprzemyślana. Jakbyś miała jeszcze raz wybierać studia to co być wybrała i czemu? O dziwo moje fajne były więc nie żałuję. Ale może psychologia albo matematyka? Ulubiony pol…

• Zgodnie z życzeniem nowym prowadzącym Rekordy Uni Nekkar został m fox. Johny gratuluję prowadzenia tematu i dziękuję za dotychczasową pracę. M fox życzę Ci wytrwałości w prowadzeniu tematu

• Cytat od Ratownik999: „ po za tym nie można dodawać zdjec bo sa blokowane więc nie mogę sobie sygnatury dodać ” Spróbuj umieścić zdjęcie na serwerze który obsługuje https. Wiem, że podobny problem był na Originie i nie można było umieścić zdjęcia ani obrazka, który nie miał certyfikatu SSL Certificate (https) Może to pomoże

• oooo ale miłe zaskoczenie Gratuluje paxiu udanej obrony Zawsze miło się ogląda jak obrońca daje pstryczka w nos agresorowi Agresorowi życzę szybkiej odbudowy

• Harry Potter

kruszynka - - Rozrywka i hobby

Strzał w ciemno: Bellatriks Lestrange? Jeżeli nie to czy postać pomimo tego że przypominała ptaka który kojarzy się z czymś niedobrym była dobra czy zła?

• Kalkulator ACS

kruszynka - - Poradniki i Narzędzia

Udostępniłam kalkulator jeszcze raz bo nie wiem jakim cudem zrobił się prywatny Jakby w przyszłości były jakieś problemy z wyświetlaniem to proszę o kontakt, najlepiej poprzez pw na forum

• Nowe UNI!

kruszynka - - Zadawanie pytań

Tematy dotyczące otwierania nowych uniwersów są niezgodne z Regulaminem działu gry. Temat zamykam i zapraszam do działu Porozmawiajmy o Ogame.

• oj Zoonk Zakręcony jak słoik czasami jesteś Szybkiej odbudowy! Agresorowi gratuluje udanego STejka