Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 670.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Obsługa Gry nie ma wpływu na działające dodatki. Proszę się skontaktować z ich twórcami. Większość z nich preferuje kontakt poprzez forum Origin. Odnośnie symulatora Trashshim: faktycznie nie wczytuje raportu szpiegowskiego i być może nie jest dostosowany do nowego uniwersum. Zatem trzeba się skontaktować z twórcą tego dodatku. Można na tą chwilę korzystać z tego symulatora klik klik. Tu mamy do wyboru 3 różne z czego po sprawdzeniu na pewno websim i osimulate mi zadziałało. Odnośnie konwertera …
-
POLA WRAKOWE 1. Co to jest Pole Wrakowe (WF)? Po stoczonej walce oprócz Pola Zniszczeń (PZ) powstanie tzw. Pole Wrakowe (Wreck field - WF). Pole Wrakowe dostępne jest tylko przez określony czas i wykorzystać je może tylko obrońca na którego planecie (lub księżycu) odbyła się walka. Wartość pola wrakowego uzależniona jest od parametru uniwersum. Na serwerach z normalną konfiguracją (30% PZ) na pole wrakowe trafia 31,5% całej zniszczonej floty zakładając, że mamy 1 poziom doku kosmicznego. Jest to…
-
Zwrot anty
PostTutaj nikt Ci nie pomoże w tej sprawie. Proszę wysłać stosowny ticket poprzez Support. Zamykam.
-
Rekordy Kallisto
PostW związku z tym, że Manamanah zrezygnował z prowadzenia rekordów Mari zdecydował się przejąć temat. Powodzenia i wytrwałości!
-
Toadie molestował jakąś ogrzycę? Co za zbok!
-
Myślisz, że za wcześnie? Przecież swoje lata już ma!
-
Mati
kruszynka - - Archiwum CT
PostNiedługo luty.. Lubisz Walentynki? Jaki masz stosunek do tego "święta"? Zrobiłeś kiedyś własnoręcznie jakąś walentynkę dla kogoś? Czy na W-Fie jeździliście na nartach? Na emeryturze wolałbyś osiąść w mieście w którym teraz pracujesz i żyjesz czy wrócić do rodzinnego miasta? Czytałeś kiedyś horoskopy albo np. informacje o cechach charakteru danego znaku zodiaku? jeżeli tak to czy wg Ciebie opis Twojego znaku zgadza się z tym kim jesteś i jaki jesteś? Ulubiona piosenka Pink Floydow i czemu akurat …
-
Płakała cebula nad losem cebulim: -Czemu nikt się nie chce do mnie choć przytulić? Czemu wszystkim z oczu łzy ciągle wyciskam? Czemu na mnie patrzą z daleka – nie z bliska? Nikt mnie tu nie lubi! – Czy jestem paskudna? Nikt ze mną nie gada! – Może jestem nudna? Tak bardzo bym chciała by mnie ktoś pokochał... - Pewnie, - Jeszcze czego! - Uciekaj! - Wynocha! Pomidor zasapał – tak to być nie może! Wstydźcie się ziemniaki! Wstydź się kalafiorze! Nie płacz już cebulko – cichutko powiada Na twoje zmar…
-
A to nie powinno być płatne w workach cebuli?
-
Cebula najlepsza jest z wątróbką!
-
Zazdrości mu pewnie tego zapachu cebuli! pff!
-
a to cebulowe ogry latają?
-
Jako wierna fanka Cebulowego Ogra pragnę dołączyć do tego wspaniałego Fan clubu! Mam nadzieję, że w niedługim czasie będą do nabycia gadżety typu: cebulowe czapeczki a2e9945195f5.jpeg cebulowe koszuleczki 778968_product_print-1.jpg I co najważniejsze piękne i niezwykle gustowne naszyjniki 20190.jpg