Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 670.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rekordy Uni68
PostW związku ze zmianą speed eco oraz na prośbę prowadzącego rekordy temat zamykam
-
Słowo w słowie
Postchwyt Nasłonecznienie
-
@Toadie czy zamiast bombek wieszałeś cebule?
-
Słowo w słowie
Postdusza obrabiarka
-
Zwiększenie ekonomi
PostKilkanaście postów poleciało do kosza. Rozumiem, że temat jest dość kontrowersyjny więc staram się łagodnie traktować wasze lekkie odbieganie od tematu ale zaczynacie mocno przesadzać. Proszę przestrzegać Regulaminu Działu DiD bo w przeciwnym razie posypią się ostrzeżenia.
-
kruszynka
PostCytat od Ruda: „Dobry wieczór! Witowaj! :P Gdyby kryształowa kula mogła ci powiedzieć całą prawdę na temat twojej przyszłości, ciebie lub twoich relacji z ludźmi, czy odważyłabyś się o to zapytać? Kurczę ciężkie pytanie..z jednej strony ciekawość a z drugiej strach przed wiedzą. Ale myślę, że jednak bym się zdecydowała zapytać, ale znając życie jak już bym się wszystkiego dowiedziała to bym żałowała że o tym wiem ;) Co oznacza dla ciebie przyjaźń? Już od dawna w nią nie wierzę. Kiedyś wierzyłam,…