Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 670.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
mntek - to mntek
Posthej mntek Co oznacza Twój nick? Zastanawiałeś się nad złożeniem podania na GO? Uważasz, że jesteś raczej pobłażliwym modem co przymyka oko np. na mini offtop czy jednak Zasady są dla Ciebie tak ważne że przestrzegasz ich bezwzględnie? Gdybyś trafił na bezludną wyspę co chciałbyś mieć przy sobie za przedmioty? wybierz 5 najbardziej potrzebnych Śniło Ci się kiedyś że spadasz? Jaką niezwykłą rzecz zrobiłeś kiedyś dla ukochanej osoby? Gdy w coś grasz denerwuj się gdy przegrywasz? Umiesz ponosić pora…
-
Ruda
PostJesteś uwięziona i wiesz, że zaraz zginiesz. Obok leży telefon jednak jest tak słaba bateria że starczy tylko na telefon do jednej osoby. Do kogo byś zadzwoniła? Telefon służy Ci tylko do dzwonienia, SMSowania czy bawisz się nim i różnymi aplikacjami? Zostałaś zwerbowana do tajnego projektu badawczego, który cofa Cię w czasie do średniowiecza abyś dokładnie opisała jak ludzie tam żyli itp. Jednak pozwolono Ci wziąć 5 rzeczy aby ułatwiły Ci tam życie. Co byś ze sobą wzięła? Jesteś raczej osobą co…
-
Przyszłaś do nas z innego Teamu. Czy z perspektywy czasu cieszysz się, że tak się wszystko potoczyło czy jednak mały żal jeszcze się tli? Jakiego języka obcego chciałabyś się nauczyć? Lubisz zimne klimaty czy raczej jesteś ciepłolubna? Gdyby w skutek jakiś globalnych manipulacji okazało się, że nie będzie więcej nocy tęskniłabyś za widokiem gwiazd i księżyca? Czytałaś Harrego Pottera? Masz jakiegoś ulubionego pisarza? Wierzysz w duchy?
-
Toadie
PostBoshe jak Ruda pyta Cię o piłkę to mam wrażenie że Mati włamał się na jej forumowe konto :X Jakieś to takie dziwne Lubisz F1? Jeżeli tak to co sądzisz o powrocie Kubicy? Co Cię tak fascynuje w piłce nożnej? Uważasz, że umiesz grać w piłkę? Jeżeli tak na jakiej pozycji? Zdarzyło Ci się w zimie wywrócić pod śliską nawierzchnią? jeżeli tak to czy miałeś odruch w stylu "czy ktoś widział?" Pewnie kilku moderatorów przewinęło się przez Team podczas Twojego Teamowania. Gdybyś miał wskazać osobę, której…
-
kruszynka
PostCytat od Ruda: „Heloł! Yo! :D Czego najbardziej brakowało Ci, gdy miałaś "urlop" od pracy? Chyba tego aby wiedzieć co się dzieje w firmie, siedzenia na IRCu podczas pracy :x, przebywania z ludźmi trochę większymi od tego małego stworka z którym siedziałam ostatnio chociaż powiem szczerze że na urlopie przebierałam nogami aby do pracy wrócić teraz już zaczynam za nim tęsknić miał swoje plusy :x Masz porządek na biurku, czy wieczny bałagan jak ja? Przeważnie mam mini bałagan, ale przenosiliśmy biu…
-
kruszynka
PostCytat od Ruda: „No.To.Jestem. No.To.Witaj. Czy w relacjach w realu również jesteś taka bezpośrednia? Jak kogoś dłuugo znam to raczej tak. Ale przeważnie jestem nieśmiała i milcząca. W dużym towarzystwie przeważnie siedzę i obserwuję. Wstydliwa jestem! Zdarzało Ci się strzelić gafę, której potem żałowałaś? Oj tak i to bardzo często :D Czy kiedykolwiek przyśnił Ci się którykolwiek teamowiec? W jakiej sytuacji? Kilka razy śnił mi się Team czy Ogame. Ale nie pamiętam już dokładnie tych snów Ale znaj…
-
Toadie
PostCzy masz bicz z cebuli? Bo niektóre moderatorki czekają na karę
-
Toadie
PostW Shreku mamy osła i kota...kto wg Ciebie (cez / Mati) pasowałby na osła a kto na kota? Kto jest Twoja Fiona? Zdarzyło Ci się mieć rozpięty rozporek w miejscu publicznym?:P
-
Ruda
PostCzyli jeżeli Twój sojusz przestanie panować na Uni zmienicie nazwę?:P Gdyby ktoś obciął Ci we śnie Twoje ukochane włosy to jaką karę byś mu wymierzyła? Widziałam kiedyś na focie że masz dość krótkie włosy..nosiłaś kiedyś długie? Jeśli tak dokąd sięgały? Co sądzisz o facetach w rurkach? Czy drink z ogórków który piłaś był jednym z tych najbardziej zwariowanych czy piłaś inne dziwne rzeczy? Jeżeli tak to jakie? Fantazjowałaś kiedyś o ogrze?
-
Sondy & Bash i inne
Post1. Tak, ataki sondami gdzie mają ładowność wliczają się w przypadku gdy atakujemy aktywnych graczy "Na uniwersach gdzie sondy szpiegowskie mają ładowność, ataki/misje wykonywane w celach innych niż PZ lub szpiegowanie będą wliczane do basha. Zasadność ataków/misji ocenia Operator Gry." 2. Tak samo jak wysyłając atak z surowcami na gracza tak samo w przypadku gdy wyślesz ekspedycję i napotka np. piratów/obcych i będzie walka jest niebezpieczeństwo utracenia surowców. Dlatego FSowanie w ten sposób…
-
Ruda
Posthejo Oj kochana widzę, że u Ciebie też z lekka kurz osiadł..skandal! Już wiosna, czy zamierzasz zmienić sygne na "spring"? Gdyby na świecie zakazano rudych włosów jaki kolor byś wybrała? Lubisz rudych facetów?:D Gdybyś miała wybrać z Teamu jedną osobę która powinna dostać order "mendy roku" kto to by był? Co o mnie myślałaś kiedyś a co myślisz dziś? Czy pogląd się choć trochę zmienił? Chodzisz czasami w sukienkach albo spódniczkach? Gdybyś miała wymienić jedną część ciała u siebie, która według …
-
hej Nefi Jeszcze mnie tu nie było więc postanowiłam nadrobić Czy boisz się moich pytań jak Toadie?:P Mam nadzieję, że nie powtórzę żadnego z pytań Ale jeśli to wybaczysz? Pisałaś w dzieciństwie pamiętnik? Zbierałaś karteczki, naklejki lub coś innego? Wśród rówieśników byłaś samicą Alfa czy raczej po prostu jedną ze stada? Najbardziej szalona rzecz jaką zrobiłaś to....? Ostatnio śniłaś o...? Obudziłaś się kiedyś i po przebudzeniu pomyślałaś "kurczę, ale fajny sen! szkoda że się już obudziłam"? Ja…
-
kruszynka
PostCytat od Ruda: „To lecim dalej bziuuuuuum :P Czego w dzieciństwie bałaś się najbardziej? Być może pytanie padło, nie sprawdzałam hm... chyba oglądania horrorów. W sumie nadal się boje Zawsze po obejrzeniu bałam się co jest pod łożkiem a jak wracałam ciemną ulicą musiałam sobie śpiewać żeby zawałem nie skończyć Nic innego mi nie przychodzi do głowy :) Do jakiego kraju nigdy nie chciałabyś pojechać? hmm z pewnością do takiego gdzie są jakieś wojny, rewolucje i ogólnie bunt na ulicach ;) Wolałabyś …
-
kruszynka
PostCytat od Ruda: „Znowu łopaty musiałam użyć Ty jedna o mnie dbasz :* Skoro życie jest takie krótkie, dlaczego nie robimy tylu rzeczy, które lubimy? też się czasem nad tym zastanawiam. Czasami ludzie żyją asekuracyjnie, boją się zrobić coś na co mają ochotę ale jest ryzykowne bo boją się konsekwencji. Czasami odkładamy coś e czasie a później nim się spostrzeżemy na pewne rzeczy jest już za późno. A czasami po prostu nie robimy czegoś bo boimy się "co ludzie o nas pomyślą" Na co Twoim zdaniem szkod…
-
Wartość floty
PostTematy przeczyszczony z niepotrzebnego spamu. Proszę przestrzegać regulaminu działu GiK. Osoby, których posty poleciały mogą czuć się upomniane. Jeżeli nadal będą wypowiadały się w tematach tylko aby nabić sobie posty, nie wnosząc nic konstruktywnego a tym bardziej wprowadzając graczy w błąd zostaną ukarane.
-
Spalanie deuteru
kruszynka - - DiD Quantum
PostTemat mocno przeczyszczony i offtopowe posty poleciały do kosza. Proszę przestrzegać regulaminu działu DiD i trzymać się głównego wątku. Dalsze przepychanki między Wami mogą doprowadzić do posypania się ostrzeżeń. Proszę zachować kulturę wypowiedzi.
-
Żenada !!!!
PostTemat zamykam na prośbę autora.
-
Ranga użytkownika
PostPost niezgodny z Regulaminem działu Gry zatem zamykam. W sprawie problemów z naliczaniem postów proszę skontaktować się z Administracją Forum poprzez ticket.
-
kruszynka
PostRuda napisał(a):Odkurzam znów, bo się obijacie To nie moja wina! :x Dobry wieczór! hejka Jaka cecha sprawiłaby, że nigdy nie związałabyś się z jej posiadaczem? hm...trudne pytanie bo ciężko wskazać tą jedną...muszę się zastanowić Co myślisz o poznawaniu ludzi przez internet? Jestem za. Mi np. łatwiej z ludźmi rozmawiać przez internet niż w realu Nie ma takiego jakiegoś skrępowania i zahamowań... Czego z wiekiem boisz się coraz bardziej? Tego, że zmarnowalam swój czas.