Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 709.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Opłacalność Odkrywcy
Qnick - - Zadawanie pytań
Post"Temat wałkowany milion razy. Polecam opcje SZUKAJ. Temat zamykam" A tak serio, to jak wyszukasz posty gracza Ojczyznosław to dowiesz się wszystkiego na temat opłacalności tej nie opłacalnej klasy.
-
Error 404
Qnick - - Błędy w grze
PostCytat od Dobrygracz: „Nową wersje wrzucają, na angielskim forum jest info, po paru minutach powinno zacząć działać. ” Dzięki za info, szkoda że Nasz translator nie działa...
-
Error 404
Qnick - - Błędy w grze
PostPierwszy raz coś takiego się zdarzyło. Brak możliwości zalogowania. ad5b0cfea7078b3b.png
-
Skróć / zakończ budowę.
Qnick - - Błędy w grze
PostCytat od ^BrzydaI^: „Wiec ktoś może omylnie wydać anty... ” i o to chodzi...
-
AntiGameReborn
PostCytat od Rolesky: „Mozna jakos skonfigurować AGR zeby na expedycje wysyłać domyślnie wiecen niz 417 DT? ” Podbijam. A pioniera z automatu?
-
Cytat od Zlomek_Mistrz: „Wątpię aby w ogóle w całej społeczności Ogame graczom grającym klasą Generała udało się zniszczyć GS-a lekkim myśliwcem. Boost ten jest jedynie wpisem w opisie klasy i według mnie nigdy nie nastąpi taka rzecz jak zniszczenie Gwiazdy Lekkim Myśliwcem. Są to puste słowa. które nigdy zapewne nie będą miały potwierdzenia w RW. ” To tak jak w opisie "Zbieracza" masz wpis "Niższe opłaty rynkowe", a każda klasa ma takie same.
-
Obecnie na rynku handel dopalaczami jest opłacalny tylko dla "kont pomagaczy" - jak działają? spytajcie @buleon. @Ecc0 dał idealny przykład i co z tego, że akcja będzie czasowa jak w pierwszej sekundzie licytacji z dowolnej pushówki zalicytuje za wszystkie surowce, które ona posiada. Ktoś przebije? Super, dostanę surowce za free, a z pushówki przeleje w następnej aukcji. Pomysł na pierwszy rzut oka wydawał się ciekawy, ale jak to zwykle bywa, gracze dostosowaliby sobie mechanizm do prania z push…
-
Jak odbieram surowce z handlu i nie mam pojemności w magazynie to co się dzieje z resztą surowców? Odbierając przed chwilą zauważyłem, że napełniło mi magazyn do pełna, a pozostałe w handlu 20kk przepadło... Problem występuje, gdy jestem w podglądzie na innej planecie. Gdy odbieram z poziomu planety docelowej, to napełnia mi magazyny ponad stan (nie ma ograniczenia pojemność magazynu)
-
Rakietowanie?
PostCytat od Guderian es numero uno: „Po ostatniej akcji nadal się bany sypią także kogoś zapiekło ” Jaki jest powód bana?
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od edes: „Kontakt jest jak dojdzie do walki a jak lecą w acsie to lecą obok siebie ” A jak padnie cześć floty ACS1 i ACS2 to lądują na tym samym polu zniszczeń - kontakt
-
Najlepszy gracz U68
PostScreeny znikają szybciej niż info o pakietach wyborczych Sasina
-
Najlepszy gracz U68
PostPo "odejściu" Daniela jest tylko jedna słuszna kandydatura... DŻON!