Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 709.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od .:czubulus:.: „@cokolwiek Co twoim zdaniem powinno zimnic GF w ogame że bym nam wszystkim grało się po prostu lepiej i uczciwiej. ” Arta...

• Cytat od Apofis: „To raczej czysto teoretyczne jest bo kto kupuje 1 mln anty hehe lub więcej a nie mówiąc już o częstym kupowaniu takiej ilości. ” Gdyby nie było takich ludzi, to już dawno nie byłoby projektu ogame...

• podniesienie debrisu złomowego

Qnick - - DiD Nekkar

I tak w przypadku fuzji czeka Nas dyskusja na ten temat, chyba że GF jak zwykle wrzuci Nas do wora bez żadnego wpływu z Naszej strony na parametry docelowych Uniwersów... Ja z jednej strony jako górnik nie jestem za podniesieniem tego parametru, z drugiej jednak strony zwiększenie rozbudziłoby choć trochę uni i wybudziło co niektórych ze stagnacji.

• Małe ćwiczenia przed fuzją i laniem kolejnych uniwersów? Fajne takie odróżnienie od monotonnych piratów. Gratulacje.

• Wczoraj trafiłem jednego, dziś już 2. Żaden nie jest dostępny...

• Wersja 7.x - dyskusja

Qnick - - Porozmawiajmy o OGame

Co do zakładki handle to od wczoraj na ekspach trafiłem 3 handlarzy, żadnego z nich nie dostałem...

• Wczoraj wymieniałem dość dużą ilość surowca i o dziwo działał poprawnie. Ale rozumiem, że błąd może występować losowo. Dziś trafiłem handlarza z ekpów i go nie ma.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Ruda: „Cytat od Qnick: „Cytat od Ruda: „U mnie są normalnie : data-verified= "> Jeżeli macie jakieś błędy to wpisujcie w dziale błędów bo tu szybko zatoną w postach. ” Wszystkie błędy, które zgłosiłem w "odpowiednim dziale" zostały przez osoby decyzyjne olane... to już jest nudne... Zgłosiłem poprzez Support, może tam doczekam się odpowiedzi.Postanowiłem napisać post tutaj, w dyskusji, ponieważ ktoś szybko odpisze, że ma podobnie, albo że "u niego działa". "U mnie są normalnie" - trafił…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Ruda: „U mnie są normalnie : data-verified= "> Jeżeli macie jakieś błędy to wpisujcie w dziale błędów bo tu szybko zatoną w postach. ” Wszystkie błędy, które zgłosiłem w "odpowiednim dziale" zostały przez osoby decyzyjne olane... to już jest nudne... Zgłosiłem poprzez Support, może tam doczekam się odpowiedzi. Postanowiłem napisać post tutaj, w dyskusji, ponieważ ktoś szybko odpisze, że ma podobnie, albo że "u niego działa". "U mnie są normalnie" - trafiłaś dzisiaj? Ja jeszcze wczoraj k…

• Cytat od Shur Tugal: „U mnie jak się okazało nie działa handlarz złomu nie można wybrać statków do sprzedania, cały czas jest 0 ” A ja przed chwilą trafiłem na ekspedycji darmowego handlarza. Jako, że rzadko mi się trafia to pobiegłem szybko sprawdzić co kupuje, a tu zonk, handlarza nie ma, mogę kupić za 3,5k anty...

• Zgłaszam ponownie, bo poprzednie zgłoszenie zostało "olane". Błąd występuje nadal, dodatkowo nasiliło się występowanie komunikatu o błędzie i nawet odświeżenie zakładki stocznia nie pomaga. Czy mogę liczyć na zajęcie się sprawą? @Art @smoki @Kasia321

• AntiGameReborn

zaktualizował mi się przed chwilą Firefox na telefonie do jakiejś "super wersji" z paskiem adresu na dole, przez co usunęło mi AGRa. Próbując zainstalować dodatek wyświetla się informacja "dodatek nie obsługiwany na Androidzie", ktoś ma podobnie?

• Czy planowane jest jakieś uniwersum w wersji offline? Ściągasz, instalujesz, latasz na piratów i kupujesz anty żeby przepalić te miliardy surowców.

• Mimo że Cię nie znałem, jedynie tylko z twoich ST i pojedynczych skanów jakie od Ciebie mialem, to gratuluję decyzji i zycze powodzenia w realu.

• A może uda się zrobić fuzje przed ramadamem... Ja tam już zakupiłem popcorn i cole. Z niecierpliwością czekam na te błędy i Bugi, które przyniesie aktualizacja.

• Cytat od Muniek: „16.699km (221/341) tu koncie ktore dopiero ma 60 mln pkt.....czyli tak jakby start. ” Podaj co masz tam zbudowane. Być może nie wszystko jest wszędzie potrzebne np. nie widzę sensu stawiania wszędzie laboratoriów tylko i wyłącznie na ilości planet MSBN +1. Też mam 15 zabudowaną na 221, ale mam tam stocznie na 12, po co? skoro nie buduje tam GS nie wiem, mam spore magazyny, które nigdy nie są wypełnione - po co? nie wiem oraz fabrykę robotów, którą od biedy jak braknie pól da mi…

• cześć @Sitro, nie śledziłem tego tematu i teraz pobieżnie rzuciłem okiem w środkowy rozdział twojego tekstu. Wygląda to bardzo obiecująco, a cała otoczka jaka powstała dookoła nadaje kolorytu powieści. Czy planujesz w ogóle wersję papierową? Nie ukrywam że jestem sentymentalny i chętnie dołączyłbym papierowy egzemplarz książki do mojej kolekcji.

• Opóźnione eventy

Qnick - - Zadawanie pytań

Cytat od Ruda: „Niestety jak już wcześniej pisano problem jest znany i notorycznie zgłaszany obsłudze odpowiedzialnej za eventy. Pozostaje nam cierpliwie czekać na korektę startu eventów. ” A może zamiast kombinować (szukać błędu i zmieniać kod) wystarczy w opisie eventu zmienić widełki czasowe i po problemie. l-45973-modern-problems-require-ancient-solutions.jpg

• Cytat od Limonoleum: „Halo team? W nowszych wątkach widzę odpowiedzi typu "zgłoszony", lub chociaż jakiekolwiek odpowiedzi świadczące o przeczytaniu tematu. Rozumiem, że ta (dosyć rażąca, nie sądzicie?) kwestia nie jest jakąś paląca, żeby ją zgłosić jak najszybciej? Macie pełny opis niedopatrzenia z możliwością jego powtórzenia - nie rozumiem, skąd ta olewka. ” Nie jesteś sam kolego, moje zgłoszenia również zostały olane - zamknięte bez nadania tytułu "odrzucone", "zgłoszone". board.pl.ogame.gam…

• Wylogowanie z gry

Qnick - - Błędy w grze

Cytat od Kasia321: „Proszę o więcej szczegółów. Najlepiej krok po kroku, aby powtórzyć błąd. ” Nie wiem jak w przypadku @Guderian es numero uno, ale mnie wyrzuca w różnych momentach i ciężko będzie odtworzyć błąd wystarczy pograć dłużej na UNI i się zaobserwuje. Co do najczęstszych przypadków: a) skanowanie, przeglądając galaktykę, przerzucam układy i skanuje Idlaków, w pewnym momencie wrzuca mnie do lobby b) robię zwózkę, włączam planetę, wybieram statki OK, wybieram surowce, klikam OK i pojawi…