Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 709.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Void: „Mnie bardzo wkurza, bo tylko tracę czas na takie rzeczy. Wcześniej PZ na 16 pojawiały się tylko, jeśli coś na nich było, teraz w większości są to puste pola. Co będzie następne? Odwrotna kolejność planet w podglądzie galaktyki? Ujemne wydobycie? Znając możliwości GF to całkiem możliwe. ” ujemne wydobycie już mamy... Ujemna ilość surowców

• suwak prędkości floty

Qnick - - Błędy w grze

Suwak na androidzie FF działa. Dziękuję @Art za szybkie i sprawne załatwienie sprawy.

• Harry Potter

Qnick - - Rozrywka i hobby

Brawo Ty! Twoja kolej

• Harry Potter

Co najmniej jedna postać opisana w książce posiada odzwierciedlenie w historii. Podaj imię i nazwisko tej postaci.

• Harry Potter

3 obroty (w sumie cofnęli się o 3 godziny, więc przypuszczam, że jeden obrót jedna godzina).

• Wymarzone uniwersa

Qnick - - Porozmawiajmy o OGame

Nawa Uni: Total FFA Bicz Forte - prędkość ekonomii 7x (produkcja surowców, budowa budynków, stocznie) - prędkość badań 14x - prędkość flot 6x (czas lotu, czas użycia teleportu, rakiety międzyplanetarne) - 70% złomu ze zniszczonych statków trafi na pole zniszczeń - 50% współczynnik zużycia deuteru - 3 galaktyki 1-499 - Brak ładowność sond - Brak ACS - Brak sojuszy - Dostępne wszystkie możliwe bugi (tj. klonowanie surowców, klonowanie floty, brak podglądu floty za pomocą falangi) - Turecka Antymat…

• Gratulacje wlotu, Panie Leszku, świetne spostrzeżenia odnośnie obecnej sytuacji w grze, do której "musimy się przyzwyczaić". Może wkrótce uda się komuś utrzeć nosa i przypiłować odkrywcę na powrocie z ekspedycji. Tego życzę.

• Na naszym serwerze nikt nie wie co jest decydujące. Znalazłem o 0:32 i było X1, a nie X9. Otrzymałem informację, że to znany przez GF błąd, a zwrotów nie bedzie, bo to darmowe.

• 16-17.0202.2020 (00:01 - 23:59), Czy godziny rozpoczęcia i zakończenia eventu, są potwierdzone z developerami? Poprzednio nie były prawidłowe, żadne info w grze, ani na forum się nie pojawiło, a na ticket z prośbą rekompensaty odpisaliście, że event był na darmową anty i rekompensaty nie będzie. @Art @smoki @Kasia321

• Cytat od Art: „A że komuś nie wsmak, że generał nie trzepie kokosów jak Odkrywca, to za mało na zmiany :p ” Czyli tłumacząc w prostszych słowach, na fali rozprzestrzeniającego się ostatnio wirala "Jak wam nie pasuje Nasze zmiany, to wy..... wydajcie 500k anty i zmieńcie klasę" @Art Czy w ogóle w kolejnych wersjach gry przewidziane są zmiany w klasach, czy skupiacie się aktualnie na łagodzeniu i usuwaniu błędów? Pytam, bo jakbym zmienił klasę, to nie chcę, żeby po kilku dniach została osłabiona.

• Rynek - przeliczniki

Qnick - - Zadawanie pytań

Z każdym. Ile chcesz, jak chcesz, po jakich przelicznikach chcesz (pseudo widełki - regulujące się na podstawie wartości rynkowych surowców).

• @Latający Holender otrzymał bonus o 2:52, więc teoria od 3:00 do 3:00 się nie sprawdza. Swoją drogą otrzymałem informację, że event był przesunięty. Zwrotów nie będzie, bo to darmowy event i wielka łaska GF, że udostępnili taki event... Żeby programiści nie potrafili wpisać poprawnej daty w API.... szczyt szczytów...

• Skojarzenia v. 0.3

Qnick - - Spam

Team podczas aktualizacji wersji

• Potwierdzam, po wyprowadzeniu mnie z błędu przez @dexPL napisałem ticketa i otrzymałem standardową odpowiedź, że błąd jest znany... mam nadzieje, że pomnożą mi moją zdobycz, bo wyniki eventu nie powalają 62 ekspedycje ~15k anty...

• Cytat od ciap: „przyrostyogame.cba.pl/Info.html ” Dałoby radę rozbudować o dodatkową kolumnę "Handlarz"? Fakt, na razie to tylko dwa uni, ale w przypadku fuzji warto wiedzieć kto ma jakie parametry...

• No to zaraz blokada eventu i backup. GF nie rozdaje takich ilości antymaterii za darmo.

• Czyli liczony jest czas początku procesu ekspedycji, nie końca.

• @Latający Holender Podzieliłbyś się większą ilością szczegółów - puszczałeś flotę na więcej niż 1h, czy na mniejszy procent?... porównamy przypadki Start floty: ok.22 Dolot w miejsce ekspedycji: 22:33 Czas trwania ekspedycji: 2h Wynik ekspedycji: 0:33

• 31.01.2020 00:33:02 Od: dowódca floty Ekspedycja znalazła trochę Antymaterii. Zrabowano: 614 Antymateria. Nie działa tak jak zwykle....

• Skojarzenia v. 0.3

Qnick - - Spam

Push, jeśli nie znasz GO