Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 709.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Harry Potter
Postfasolki wszystkich smaków? Bo trafił na tę o smaku wymiocin
-
Licytator.
PostNie wiem kto jest za, ale wiem kto na pewno będzie przeciwny @Elkanen.
-
Cytat od Apofis: „Cytat od Qnick: „bozony Higgsa ” Antymateria nie jest żadną fikcją hipotetyczną, bo jest i wytwarzamy ją sami od wielu lat. Jesteś trochę do tyłu z wiedzą. Jakieś bozony Higgsa znaleźli@Qnick ” Poleci w kibel, ale może zdążysz przeczytać... coś tam jednak wiem chodziło mi antymaterie nie produkowaną (we wszechświecie nie potwierdzono jej obecności). No i mimo usilnych prób w CERN nie potwierdzono, że cząstki, które odkryto to bozony higgsa z opisu standardowego. Idąc twoim toki…
-
Cytat od Void: „Tylko że ta gra od początku miała odzwierciedlać wiedzę o astronomii. Dlatego kiedyś można było mieć max 9 planet, ale później to zmienili. Czarne dziury są potwierdzone, ale białych nie ma. Więc tym bardziej nie będzie ich w grze. ” Co do białych dziur to są tak samo hipotetyczne jak obcy i kosmiczni piraci, antymateria, bozony Higgsa czy 10 wymiarowa przestrzeń oparta na strunach. Czy ich nie ma? Któż to wie.
-
Jak już iść na całego. Skoro zgoła negatywne zdarzenia jakimi były piraci i obcy GF zamienił w pozytywne (przy zajściu odpowiednich warunków). To ja bym dodał zdarzenie określane "białą dziurą", a w niej szansa na znalezienie statków pochłoniętych przez czarną dziurę. Skoro ekspy to losowość to byłby mega czad, gdyby przeciętny szary ogejmowicz mógł znaleźć flotę topki odkrywcy, która została pochłonięta przez czarną dziurę. Jak szaleć to szaleć...
-
Harry Potter
PostTak, twoja kolej
-
Harry Potter
PostNa cmentarzu podczas walki Harrego z Voldemortem doszło do ciekawego zjawiska. Podczas jego trwania autorka popełniła błąd. Został on zgłoszony i poprawiony w kolejnych wydaniach książki. Opisz co to za błąd.
-
Harry Potter
Postneville longbottom urodzony podobnie jak harry w lipcu, ale Voldemort naznaczył harrego, gdyż uważał do za większe zagrożenie, no i wybrał chłopca na swoje podobieństwo - mieszańca...
-
Cytat od wampek: „Jak tak się zastanowić to wychodzi na to, że w moim przypadku surowce się zdublowały... ostatnio to modne w ogame ” Mi się tak zdarzyło, ale prześledziłem i okazało się że dzień wcześniej przy zbiórce nie przesunąłem suwaka i poleciały puste trampki. Przez co na drugi dzień było 2x surowców
-
Cytat od buleon: „W sumie... jeśli ktoś gra dla rankingu, niech bierze odkrywcę. Jeśli chce sobie polatać, niech bierze generała. Jeśli chce sobie budować, niech bierze zbieracza. Walka o top 1 jest zarezerwowana dla odkrywców. Zrozumiała to ciap, zrozumiał ale cios, Shade, Lemur. I inni. Ciekaw jestem kto jest najwyżej w top i nie ma odkrywcy Jakieś dane? ” Zrozumiał to również top1 ogame world, którym aktualnie jest jakiś Rosjanin. Widać fajnie po przyrostach punktów jak wykładniczo urósł od c…
-
ST#161 ZDOBYWCA [Veto] vs. Meffi [Hanza] ~ 57750.62% jakiś tam top Nekkar
Qnick - - Starcia Nekkar
Postzysk JEST procent JEST zapał JEST Gratulacje i kolejnych odkrywców w reckach.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostLem
-
Cytat od dexPL: „ Generalnie jedyne miejsce, gdzie może coś się mocno popsuć - to skracanie za anty i to z tym, użytym przed, jak i po zmianie konfiguracji. Ale to przekonacie się za tydzień ” Ja bym dodał do tego badania uruchomione przed zmianą konfiguracji, a kończące się po zmianie. Nie zdziwi mnie sytuacja w której badanie zakończy się, level nie zostanie podniesiony, a surowce przepadną. #programiści_GF
-
PRZEPROSINY FILU
PostCzy na Nekkarze nasza gwiazda wciąż gra?
-
Cytat od bobro: „Zwykle jest tak, że normalna ilość (300 do ~2k) zostaje zwielokrotniona 9 razy. ” zwykle.... Ale po pojawiających się zgłoszeniach z poprzednich eventów nie koniecznie tak jest jak napisałeś. @stelmi już weekend, a w weekend team nie pracuje. Przy dobrych wiatrach dostaniesz odpowiedź za tydzień
-
Błąd wygaśnięcia zapytania
Qnick - - Błędy w grze
PostPodobnie z przedmiotami, również dostaje się w wersji Ikea - w kawałkach. Niestety nie dodano instrukcji jak z kawałków złożyć całe elementy.
-
Cytat od Art: „Problem został rozwiązany w wersji 7.2 Rozumiem, że z perspektywy gracza wszystko wydaje się oczywiste, jednak ze strony Supportu nie każdy zgłaszany do nas przypadek klonowania floty byliśmy w stanie udowodnić. Tam gdzie mieliśmy pewność, to reagowaliśmy. Jestem świadomy, że sprawa nie wygląda różowo i wiele wybitnych przypadków wciąż lata sobie w grze bez szwanku i mogę jedynie za tę sytuację przeprosić. Mamy pewne ograniczenia, których sami nie jesteśmy w stanie przeskoczyć, dz…