Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 709.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
UFS - dyskusja
PostCytat od Void: „Ale kiedyś przyjdzie na was czas, zmienią się zasady urlopu i się doigracie. ” Halo TEAM, proszę wprowadzić wnioski urlopowe - 26 dni w roku + okolicznościowe na śluby, pogrzeby i narodziny dziecka. Jak już będziecie to robić to zbanujcie przy okazji wszystkich Odkrywców. Dziękuję...
-
Cytat od Toadie: „Może Zamibia? ” Czy to jakieś połączenie Zambii i Namibi? 1. Moim zdaniem mogłaby to być Botswana. Administrator Forum toadie:Dzięki, poprawione :p
-
Etiopia?
-
Cytat od Sobieski: „Ja tak tylko chciałem się zapytać czy jest szansa na to żeby zbieracz miał lepsze zyski z wydobycia niż ma w tej chwili. Czy pelzacz mógłby więcej wydobywać. Gdzieś widziałem wątek o tym ale już nie pamiętam kto się na ten temat wypowiadał. ” Jak tylko zbanują wszystkich Odkrywcą to zaczną wzmacniać pozostałe klasy.
-
600
-
598
-
596
-
570
-
568
-
Skojarzenia v. 0.3
PostTarcza antykryzysowa
-
,552
-
498
-
477
-
@Poka Bydlaka Smierdziela namieszałeś:D 440? 433?
-
438
-
Cytat od Void: „Zawsze można skrócić antymaterią do pół roku. Ale te czasy badań na wysokich poziomach są już absurdalne. Powinni wymyślić jakąś nową mechanikę np. czas badania uzależniony od ilości zainwestowanych surowców. ” Moim zdaniem ciekawie by wyglądało, gdyby MSBN działało jak nanity, ale moje spostrzeżenie obala argument @wampek z postu powyżej.
-
432
-
Cytat od Muniek: „Teraz weszło: Zrabowano: 3.418 Antymateria. Nigdy tyle poza eventem nie znalazłem. Ciekawe jaki jest max. ” Ja bez eventu najwięcej miałem 3 408. Jaki jest max nie wiem, ale rekord zapisany (przed wersją 7.x) to Antymateria: 1.728 Vermin [68] więc można co najmniej rekord*2 znaleźć.
-
415